Norge

Unn deg litt ekstra pleie i vintermørket – 5 lekre spahoteller i Norge

Nå som vinteren er her, dagene er kortere og solen sjeldnere å se, så er det viktig å kunne kose seg og unne seg litt ekstra pleie.

trivago har samlet sammen 5 lekre spahoteller i Norge som tilbyr spaanlegg med deilige behandlinger, og som vil hjelpe med å gi litt glød og energi til en kanskje litt tørr og sliten vinterkropp.

Enten det er massasje med varme steiner, Hamam, detox med sjøgress, eller ansiktsbehandling med diamantpulver, så vil du nok finne en behandling som vil passe dine behov i vintermørket!

Ta en titt og finn ditt idelle spahotell….

Son Spa

1/4

Du trenger ikke dra lenger enn 45 min. utenfor Oslo for å nyte et spaopphold i idylliske omgivelser. Son Spa ligger i det lille sjarmerende tettstedet Son, like ved Moss, som byr på en formidabel utsikt til Oslofjorden.

Gjester kan nyte utsikten til havet fra alle hotellrommene og suitene, samt fra spaet og restaurantene.

Spaanlegget er fordelt over to etasjer og inneholder basseng, peis, badstue, kalde og varme kilder, og et utendørs boblebasseng.

Spabehandlinger: Her kan man velge mellom flere typer behandlinger for ansikt, føtter og kropp, massasjer og egne behandlinger for gravide.

Son spa

Topprangert
Moss
8.5 Fantastisk (699 anmeldelser)

Farris Bad

1/4

Bare 1,5 timer utenfor Oslo finner man Nordens største spahotell, Farris Bad, i Larvik. Det unike spahotellet er bygget over både land og hav, og tilbyr derfor en enestående utsikt til havet.

Spaet henter hver dag inn vann fra deres egne kildevannsgrotte. Selve interiøret på spaet er basert på den lokale larvikitt-steinen, som sammen med de store vinduene ut mot havet skaper en lekker og avslappende atmosfære.

Spaet inneholder blant annet: massasjebasseng, finsk og fjordsauna, boblebad (inne og ute) og mineralspa.

Spabehandlinger: Her kan man velge mellom flere typer behandlinger for ansikt, føtter, hender og kropp, massasjer og egne behandlinger for gravide.
I tillegg tilbys det urtemassasje, Hamam og behandling med varme steiner.

Farris Bad

Topprangert
Larvik
8.8 Fantastisk (1003 anmeldelser)

The THIEF

1/4

THE THIEF på Tjuvholmen i Oslo vant trivagos kåring som Norges beste 5-stjerners hotell og deres eksklusive spa bidro nok også til at de vant kåringen.

Hotellets sentrale beliggenhet på Tjuvholmen gjør at man kan kombinere kunstgallerier, shopping og andre Oslo-aktiviteter med et avslappende opphold på det lekre boutique-hotellet.

Selve spaet består av basseng, finsk badstue og dampbadstue. Hver fredag kan man ta del i «Friday Guss» som er en kombinasjon av badstue, så bading fra hotellets brygge i Oslofjorden, og deretter dampbad.

Spabehandlinger: Her kan man velge mellom flere typer behandlinger som blant annet detox med sjøgress, Rhassoul-rens, ansiktsbehandling med diamantpulver, og Hamam,

The Thief

Topprangert
Oslo
9.1 Fantastisk (1435 anmeldelser)

Norefjell Ski & Spa

1/4

Hvis du ønsker å kombinere en fartsfylt dag med skiaktiviteter og deretter avslapping i spa, så kan Norefjell Ski & Spa passe ypperlig for deg!

Med skiløyper rett utenfor hotellet og et spa som tilbyr utsikt til fjellene (på klare dager kan man se Gaustatoppen), så er dette det perfekte utgangspunktet for en spaopplevelse på fjellet.

Hotellet består av en restaurant med skandinaviske retter, treningssenter og en egen 16 meters høy klatrevegg. Selve spaet inneholder: innendørsbasseng, badstue og et utendørsboblebad.

Spabehandlinger: Her kan man velge mellom flere typer behandlinger for ansikt, føtter og kropp, skrubb og massasje og egne behandlinger for gravide. I tillegg tilbys det behandling med varme steiner.

Norefjell Ski & Spa

Noresund
8.0 Veldig bra (787 anmeldelser)

Hotel Union Geiranger

1/4

Å nyte utsikten til vakre Geirangerfjorden fra en varm jacuzzi høres vel ikke så feil ut? På hotel Union Geiranger kan du nettopp gjøre dette. Hotellet har en unik beliggenhet ved fjorden og er omkranset av skog og fjell, så her vil man definitivt finne roen!

Hotellet består av treningssenter, lekeplass, to restauranter og et eget veteranbilmuseum for bilentusiaster.

Spaet inneholder: basseng, peis, badstue og boblebad.

Spabehandlinger: Her kan man velge mellom flere typer behandlinger for ansikt, føtter, hender og kropp, massasjer og egne behandlinger for gravide.
I tillegg tilbys det Hamam og behandling med varme steiner.

Hotel Union

Geiranger
8.3 Veldig bra (961 anmeldelser)