Hele verden

Unike hoteller du aldri vil glemme!

Glem de klassiske hotellene! Bestill ditt neste eventyr på et av disse spennende, originale hotellene.

Syns du hverdagen er monoton? Har du lyst til å reise bort for å oppleve noe utenom det vanlige? Kanskje du kunne tenke deg en natt i en trehytte, eller et avslappende opphold på et hotellrom utskåret i is? Uansett hva du har i tankene, vil du garantert få en minneverdig ferie på et av disse særegne overnattingsstedene. Bildene snakker for seg selv …

De settes i fengsel… luksusfengsel, vel å merke

1/2

et er vanskelig å se for seg at dette luksuriøse hotellet i 125 år var et fengsel for Bostons farligste kriminelle. Fengselsdriften ble til slutt avviklet på grunn av de dårlige leveforholdene. Standarden er riktignok en helt annen på Liberty. Dette fantastiske femstjernershotellet byr på gourmetmat, myke senger og rom med utsikt over byen. Som gjest her er man med andre ord langt unna et fengselsopphold!

The Liberty, a Luxury Collection Hotel, Boston

Topprangert
Boston
8.8 Fantastisk (2119 anmeldelser)

Jamala Wildlife Lodge i Canberra, Australia

1/2

Med et opphold på Jamala Wildlife Lodge i Canberra kan du tilbringe tiden sammen med giraffer, bjørner og andre spennende dyr. Hotellet ligger rett ved siden av Canberra National Zoo & Aquarium, noe som gir deg muligheten til å dele rommet ditt med ville dyr. Men slapp av – det vil alltid være en solid glassvegg mellom dere. Det er også mulig å avtale et privat møte med dyrene, der du vil få muligheten til å fore dem. Ta deg en dukkert mens du titter bort på bjørnene eller slapp av på senga mens du ser på et akvarium fullt av pingviner og fisker. Man kan vel ikke si nei takk til det?

Jamala Wildlife Lodge

Canberra
10.0 Fantastisk (307 anmeldelser)

Ferskt brød levert direkte til hotellrommet

1/2

På verdens første bakeri-hotell, Praktik Bakery, kan du våkne opp til duften av ferskt brød rett fra ovnen. Du kan nyte de ferske brødene til frokost, mellommåltid og ved siden av en bedre middag på kvelden. Har magen din begynt å rumle allerede?

Praktik Bakery

Topprangert
Barcelona
9.0 Fantastisk (1062 anmeldelser)

Et kongelig opphold i Belgia

1/2

Det vakre Hôtel des Galeries ligger rett rundt hjørnet fra Grand Place i Brussel. Hotellet ligger i Galeries Royales Saint-Hubert, et viktig belgisk landemerke, og kan by på et opphold helt utenom det vanlige. Dette luksushotellet er smakfullt innredet og har alt du trenger for å få et minneverdig opphold i Belgias hovedstad.

Hotel des Galeries

Topprangert
Brussel
9.2 Fantastisk (1581 anmeldelser)

Sov i en gammel kjeksfabrikk

1/2

Hvis du er glad i på hjemmelagde, ferske småkaker, kommer du garantert til å elske Kex Hostel. Dette vandrerhjemmet i Reykjavik sentrum har lave priser, men høy standard og komfortable rom. Med andre ord overgår det nok forventningene man har til en gammel kjeksfabrikk. Her finner du en bar, en lounge, en oppvarmet terrasse, et treningsstudio, flere kjøkken og mye mer. Én ting til: Kex betyr selvsagt «kjeks» på islandsk.

Kex Hostel

Reykjavík
8.6 Fantastisk (3155 anmeldelser)

Tilbake til skolebenken…

1/2

Savner du å sitte bak skolebenken? B&B-hotellet La Scuola Guesthouse var en offentlig skole fram til 1960. De har tatt vare på denne sjarmen både på gjesterommene og ellers, noe som gjør at du enkelt kan mimre tilbake til dine egne skoledager. Her kan du ligge og dra deg, slappe av, hygge deg og, ikke minst, utforske det vakre landskapet i Venezia-regionen. Reis tilbake til barndommen i denne særegne bygningen fra 20-tallet.

La Scuola Guesthouse

Lusiana
9.1 Fantastisk (23 anmeldelser)

Klarer du å få en god natss søvn i en gammel kirke ?

1/2

Denne historiske bygningen har vært både kirke og kloster i over 600 år, noe som forklarer de gotiske buegangene og de vakre mosaikkvinduene. L’Église des Frères Mineurs i Malines holder stadig dørene åpne, men i disse dager som et firestjerners hotell.

Martin's Patershof

Topprangert
Mechelen
8.8 Fantastisk (845 anmeldelser)

Med utsikt fra arenaen…

1/2

Du vil garantert få et autentisk opphold på Quinta Real Zacarecas. Denne arenaen fra 1600-tallet er bygget i imperialistisk stil og ligger rett ved Zacatecas-viaduktens store buer. I tillegg er bykjernen oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du slappe av på rom som er innredet i imperialistisk stil, noe som også går igjen i den lokale arkitekturen. Med andre ord – dette er en sann reise i tid!

Quinta Real Zacatecas

Topprangert
Zacatecas
9.2 Fantastisk (3464 anmeldelser)

Lev livet på gresk vis…

1/2

Den imponerende bygningen som siden 1994 har huset Malmaison, var i sin tid det skotske hovedsetet for den gresk-ortodokse kirke. Dette hotellet er en institusjon i seg selv og bør absolutt utforskes. Etterpå kan du nyte en bedre middag på hotellets restaurant, Chez Mal.

Malmaison Glasgow

Topprangert
Glasgow
8.6 Fantastisk (2229 anmeldelser)

Sprett korken for dette hotellet…

1/2

Hvis du er interessert i å dra på en miljøvennlig ferie i år, bør du vurdere Ecorkhotel. Dette hotellet er omringet av natur, og benytter seg i tillegg av både jordvarme og solceller. Som gjest her får du din egen, omtenksomt innredde suite omringet av oliventrær på alle kanter. For optimal avslapning kan du dra til Ecorkspa, der de tilbyr et innendørs basseng, en badstue, et tyrkisk bad og et treningsstudio.

ECORKHOTEL Evora

Topprangert
Évora
8.6 Fantastisk (301 anmeldelser)

Vil du ha litt salt til hotellet?

1/2

Få middagen servert på et bord av salt, sett deg ned på en stol av salt, sov under et tak av salt og gå en tur i en ørken av salt (Salar d’Uyuni). Det eneste som mangler er en seng av salt! På Palacio de Sal kan du virkelig oppleve alt som har med salt å gjøre.

Hotel Palacio de Sal

Uyuni
8.8 Fantastisk (290 anmeldelser)

En natt i et spansk palass

1/2

Hotellet URSO tilbyr et luksuriøs og behagelig opphold som står helt i stil med det ny-klassiske palassets historie. Hvem kan vel takke nei til en kongelig spansk ferie? Mens du er her bør du absolutt ta turen innom hotellets luksuriøse spasenter, der du kan få en rekke ulike spabehandlinger, slappe av i det tyrkiske badet eller ta en svømmetur i innendørsbassenget.

URSO Hotel & Spa, a Small Luxury Hotel of the World

Topprangert
Madrid
9.6 Fantastisk (858 anmeldelser)

Et isslott av et hotell…

1/2

Hver høst går det med flere tusen tonn med is og snø for å bygge opp Ice Hotel. Hotellet ble først oppført i 1989, men det er et nytt hotell fra år til år. Ice Hotel har en rekke flotte suiter med egne bad, i tillegg til en stor isbar og en sal laget av is.

Icehotel

Topprangert
Jukkasjärvi
8.9 Fantastisk (1265 anmeldelser)

En husvogn eller ingenting!

1/2

Disse komfortable og koselige husvognene ligger midt i Anjou, godt ute på den franske landsbygda. Dette overnattingsstedet vil garantert få deg til å revurdere de fordommene du kanskje har mot campinglivet. Forbered deg på en helt spesiell ferie sammen med ponnien Maxwell og eslene Arsène og Cadichon.

Les Roulottes de la Brauderie

Brissarthe
9.9 Fantastisk (45 anmeldelser)

Et grotteliv…

1/2

Gamirasu Cave Hôtel er et av de vakreste hotellene i Kappadokia-regionen i Tyrkia. Hotellområdet var opprinnelig et bysantinsk kloster fra 1100-tallet, og består av 35 ulike grotter som holder en stabil temperatur mellom 17 og 20 grader celsius. Mens du bor på hotellet kan du ta kurs i tyrkisk matlaging eller bli med lokalbefolkningen på innhøsting av aprikoser, epler og tomater.

Cappadocia Gamirasu Cave Hotel

Topprangert
Ürgüp
9.6 Fantastisk (239 anmeldelser)

Se stjernehimmelen fra sengen…

1/2

Besøk våre naboer i øst og opplev nordlyset rett over hodet på deg – uten å forlate senga! Det frister vel å bo i en iglo på Kakslauttanen? Sesongen for nordlys er mellom august og april, men det er massevis av ting å finne på her utenfor nordlyssesongen også.

Kakslauttanen Arctic Resort - Igloos and Chalets

Saariselkä
8.4 Veldig bra (268 anmeldelser)

Sove i et rør?

1/2

Hva sier du til å sove i et sylinderformet rom laget av betong? Rommene på dette hotellet pleide nemlig å være en del av rørledningsnettet i området. Her vil du uten tvil få et helt spesielt opphold. Det er likevel ingen grunn til bekymring, for Tubohotel har lagt alt til rette at du skal få en behagelig og minneverdig ferie. Du vil aldri i verden angre på at du bestilte rom her.

Tubohotel

Tepoztlán
7.8 Bra (67 anmeldelser)

Gjør deg klar til avgang…

1/2

Har du aldri hatt muligheten til å reise på første klasse? Ta plass om bord på Jumbo Stay. Hotellet er et renovert Boeing 747-fly, og du vil snart finne ut at det er fullt mulig å få en god natts søvn på et fly uten at det føles som man er sild i tønne. Om bord på dette flyet er det faktisk veldig behagelig. Her har du både flatskjerm-TV og utsikt mot stjernehimmelen.

STF Jumbo Stay Stockholm

Arlanda
8.2 Veldig bra (3388 anmeldelser)

Glad i vin? Da er dette hotellet for deg!

1/2

Dette er det perfekte stedet å slappe av etter en dag med vinsmaking i Rhindalen. Her kan du nemlig tilbringe natten i en 6 000-liters (tom) vintønne! Hvis dette høres fristende ut, må du ta turen til hotell Lindenwirt. Hotellet har også en restaurant som serverer lekre retter med tilpassede vinpakker. Kan det bli bedre?

Hotel Lindenwirt

Rüdesheim am Rhein
8.2 Veldig bra (1771 anmeldelser)

Tilbring natten i et vanntårn…

1/2

Dette tidligere vanntårnet fra 1800-tallet har nå fått nytt liv som luksushotell. Her kan du ta deg en drink etter eget ønske i tårnets gamle vannreservoar, noe som er en helt spesiell opplevelse.

Mövenpick Hotel Hamburg

Topprangert
Hamburg
8.8 Fantastisk (4993 anmeldelser)

Legg ferien til middelalderen…

1/2

Dette hotellet består av et tyvetalls rom fordelt på ulike små hus som er typiske for denne autentiske og godt bevarte lille byen. På Sextantio kan du få et innblikk i hvordan det var å leve her i middelalderen, samtidig som du kan nyte firestjerners fasiliteter og komfort. Overnattingsstedet arrangerer også flere ulike aktiviteter, deriblant fotturer, fjellturer, rideturer, vinsmaking og trøffeljakt.

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio
9.0 Fantastisk (358 anmeldelser)

Moderne hytteliv…

1/2

Er du glad i å tilbringe tid på hytta, men kanskje litt lei av det samme gamle? Legg hytteturen til Canopée Lit i stedet! Disse hyttene er moderne og praktiske, og ligger fint til i de naturskjønne og fredelige kanadiske skogene.

Canopée Lit

Sacré-Coeur
8.5 Fantastisk (19 anmeldelser)

Overnatt med utsikt over tretoppene…

1/2

Når du er på jakt etter et originalt hotell, er det kun fantasien som setter grenser. Hvorfor ikke sove i en trehytte? Det høres kanskje primitivt ut, men dette hotellet setter virkelig standarden for alle andre trehytter som finnes der ute. På Tree Hotel kan blant annet velge mellom å sove i en hytte med vegger av speil, en ufo, et fuglereir eller en lavvo. Alt ligger altså til rette for en opplevelse helt utenom det vanlige!

Treehotel

Topprangert
Harads
9.3 Fantastisk (87 anmeldelser)

En innendørs campingplass…

1/2

Opplev camping uten regn, gjørme og utedo. Denne campingplassen har både hytter og campingvogner under ett og samme tak, På Huettenpalast har de ivaretatt den gode, gamle campingestetikken, slik at du kan få den campingopplevelsen du alltid har drømt om. Og det beste av alt er at du ikke trenger å løfte en finger.

Hüttenpalast

Berlin
8.5 Fantastisk (18 anmeldelser)

Et kunstgalleri på hotellrommet…

1/2

Frister det å tilbringe en natt på museet? Det er fullt mulig på l’Appartement, et leilighetshotell som har kombinert gjesterom og kunstgallerier. Her kan du oppdage morgendagens kunstnere, rett fra senga!

L'Appartement - Jardin Secret

Marseille

Over vinrankene…

1/2

Fra hotellrommet ditt på Entre Cielos kan du se solen gå ned bak fjellene og stjernehimmelen titte fram. Vinglade reisende vil sette pris på suiten Limited Edition, som nærmest svever over vinrankene i Mendoza-regionen. Hvis du reiser på et litt mindre budsjett, kan du velge mellom en av de andre romtypene, som går fra Classic til Grand Reserva.

Entre Cielos

Topprangert
Luján de Cuyo
9.2 Fantastisk (372 anmeldelser)

På det magiske fjellet…

1/2

Bortgjemt blant blader, busker og et fossefall, finner du dette ekstraordinære hotellet. Dette er et miljøvennlig overnattingssted som byr på en helt spesiell opplevelse midt i det beskyttede naturlandskapet Huilo Huilo. På Montaña Mágica Lodge har du valget mellom et «klassisk» eller «tematisk» program, som gir deg muligheten til å enten dra på safari eller fjelltur til en vaskekte vulkan.

Huilo Huilo Montana Magica

Panguipulli
8.3 Veldig bra (38 anmeldelser)

Når rommet ditt er et kunstverk i seg selv…

1/2

I denne gamle markedshallen, som nå er kjent som NOT Hotel, er alle rommene innredet forskjellig. Her har de brukt både eksentriske detaljer og fargerike innslag for å skape en helt unik atmosfære. Ettersom hotellet ligger i Amsterdam, bør du benytte deg av muligheten til å leie en av hotellets sykler. Dette er uten tvil byens beste fremkomstmiddel.

Hotel Not Hotel Amsterdam

Amsterdam
8.2 Veldig bra (1538 anmeldelser)

I en gammel lagerbygning…

1/2

Først var det en kirke, så ble det et gresk tempel, deretter et fengsel og så en skole. Hva blir det neste? Det neste ble Ovolo Southside, et hotell i industriell stil med en romslig planløsning og en uslåelig utsikt over Hongkong.

Southside by Ovolo

Topprangert
Hong Kong
8.6 Fantastisk (2081 anmeldelser)

En barndomsdrøm som blir virkelighet…

1/2

Sov i en Cadillac eller en Mercedes rett ved bilentusiastenes paradis, Motorworld. Hvem sa at drømmer ikke kunne bli virkelighet? Sett fart mot V8 Hotel, velg det rommet du vil ha og få opp adrenalinnivået ved å bli med på en av de mange aktivitetene organisert av hotellet. Disse omfatter blant annet kjøreturer med Harley Davidson-motorsykler, dagsturer til Cannstatt Folk Festival Stuttgart og utflukter til Mercedes-Benz-museet.

V8 HOTEL Motorworld Region Stuttgart

Topprangert
Böblingen
9.2 Fantastisk (1567 anmeldelser)

Ta campingferien innendørs…

1/2

Dette vandrerhjemmet har ekte retrovibber og byr på en helt spesiell campingopplevelse. På BaseCamp Bonn kan du leie en gammeldags campingvogn eller en vintage sovekupé. Alle kjøretøyene har sitt eget særpreg, så alt du trenger å gjøre er å velge!

BaseCamp Bonn

Bonn
8.5 Fantastisk (422 anmeldelser)

Ambisiøs arkitektur…

1/2

Kjenner du til regionen Zaan? På Inntel Hotel Zaandam kan du lære mer om den, både fra hotellets fasade og rommenes interiør. Fasaden er spesielt interessant, ettersom den består av en samling av mange typiske hus fra Zaan-området. Alle rommene har hvert sitt tema, så du vil komme til å ha lært litt av hvert om Zaan etter et opphold her.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Topprangert
Zaandam
9.1 Fantastisk (2654 anmeldelser)