Europa

Kombinasjonstur til Gdańsk og Sopot

Vi har satt sammen en liste over lekre og sentrale hoteller i Gdańsk og Sopot, hvor du kan nyte billig luksus (i forhold til våre norske priser) i to byer som er ideelle å kombinere på tur.

Man kan enkelt tilbringe en natt i Gdańsk med kultur, uteliv og shopping, for å så ta turen 20 minutter til Sopot hvor man kan nyte strand, eksklusive restauranter og herlige spahoteller den andre natten.

Over de siste årene har Gdańsk stadig rykket oppover listen over favorittdestinasjoner blant nordmenn. Med en sjarmerende gamleby, god mat og lave priser, så er det enkelt å forstå hvorfor så mange velger å ta turen hit.

Den idylliske strandbyen Sopot er Polens svar på St. Tropez og ligger ved Østersjøen. Den har Europas lengste trebrygge, og et stort utvalgt av lekre restauranter, butikker, spahoteller, og kanskje det viktigste av alt – herlige strender!

Så en titt og bli inspirert til å bestille din kombinasjonstur til Gdańsk og Sopot!

Gdansk - unik design i sentrum av byen

1/4

Puro Gdansk Stare Miasto ligger i sentrum av Gdańsk, med kort avstand til de fleste av severdighetene. Hotellet har en enestående design hvor kunst står i sterk fokus. På hotellrestauranten Dancing Anchor kan man nyte fersk sjømat, mens på takterrasen kan man nyte en drink med en utrolig utsikt over byen. Gjester kan benytte seg av hotellets gratis utlån av sykler for å oppdage det Gdansk har å by på. Hvis man er sliten og heller vil holde seg inne så kan kanskje hotellets utlån av xbox og Playstation friste.

*Pris fra ca. 393 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

PURO Gdańsk Stare Miasto

Topprangert
Gdańsk
9.4 Fantastisk (2173 anmeldelser)

Sopot - billig og moderne i sentrum

1/4

Det nyåpnede Hotel Molo ligger i sentrum av den populære strandbyen Sopot. Hotellet er bare 500 meter fra stranden, 700 meter fra den kjente Sopot-trebryggen, og ligger rett på den berømte gaten Bohaterów Monte Casino Street. Hotellet er innredet i lyse og moderne toner, og består av til sammen 70 hotellrom. På hotellet finnes det både restaurant, spa og parkering, og i området rundt hotellet finnes det flere restauranter og butikker.

*Pris fra ca. 250 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Molo

Topprangert
Sopot
9.0 Fantastisk (423 anmeldelser)

Gdansk - maritim stemning midt i gamlebyen!

1/4

Dette stilige boutique-hotellet, i et restaurert bygg fra 1700-tallet, ligger sentralt til rett ved gamlebyen og den hyggelige havnen. Designet på hotellet er maritimt og fasilitetene er moderne. Hotellet har sitt eget mikrobryggeri – som det eneste i Gdansk, så her kan man nyte prisbelønnet øl i den sjarmerende restauranten. På hotellets spa tilbys det sauna, tyrkisk bad og flere forskjellige typer behandlinger.

*Pris fra ca. 420 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Hotel Gdańsk Boutique

Gdańsk
9.1 Fantastisk (2608 anmeldelser)

Sopot - avslappet stemning rett ved stranden

1/4

Hvis du kunne tenke deg litt ro og velvære i vakre omgivelser så er dette det perfekte hotellet for deg. Hotel Sopot er omringet av trær og vakker natur. Hotellets design er moderne med varme fargetoner, som skaper en eksklusiv atmosfære. Flere av rommene kommer med havutsikt. Gjester har fri tilgang til hotellets lekre sauna. Stranden er bare en kort spasertur unna og Sopot-trebryggen er bare 1 km. fra hotellet. Hotellet tilbyr også et lekerom for de små.

*Pris fra ca. 468 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Hotel Sopot

Topprangert
Sopot
8.6 Fantastisk (560 anmeldelser)

Gdansk - fantastisk utsikt fra både seng og balkong!

1/4

Hotel Hanza ligger med en sentral beliggenhet i hjerte av gamlebyen i Gdańsk, rett ved elven Motława og den ikoniske kranen. På hotellets restaurant, Zafishowani, kan man nyte fersk og god sjømat fra Østersjøen. Hotellrommene har en moderne og lekker stil, og flere av rommene kommer med utsikt og balkong utmot havnen. Gjester kan benytte seg av hotellets spa hvor det er sauna og tilbys flere typer behandlinger.

*Pris fra ca. 449 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Hotel Hanza

Topprangert
Gdańsk
9.2 Fantastisk (2298 anmeldelser)

Sopot - historisk luksus med privat strand

1/4

Sofitel Grand Sopot er et ikonisk og historisk hotell i den berømte strandbyen, med sin vakre fasade og hage i fransk Art Noveau-stil. Luksushotellet har en privat strand kun for gjester, men skulle havet være litt for kaldt så venter hotellets varme innedørsbasseng. Hotellet består av 127 hotellrom som kommer med utsikt til hagen eller bukten. Med bare noen få meter til den kjente Sopot-trebryggen og gaten Bohaterów Monte Cassino, så ligger hotellet ypperlig til.

*Pris fra ca. 748 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Sofitel Grand Sopot

Topprangert
Sopot
9.4 Fantastisk (2071 anmeldelser)

*Prisene er hentet inn 6. april 2018. Vi tar forbehold om prisendringer.