NordenHotelltest

trivago tester: Ett døgn på lekne Hobo

By , 15. januar, 2018

Det finnes mange kjedelige hoteller som tilbyr minimumskravet; en seng og tak over hodet. Nyåpnede Hobo i Stockholm er ikke en av dem. Hvis du er ute etter en spennende hotellopplevelse som gir mersmak så bør du lese videre…

Hobo kombinerer en moderne og morsom design med en upåklagelig  hotellservice. Med en ideell beliggenhet på Brunkebergstorg så befinner man seg midt  i sentrale Stockholm med nærhet til alt fra sentralstasjonen til Stureplan.

 

Første inntrykket

Så snart man kommer inn på Hobo legger man merke til  den lekne men samtidig avslappende stemningen. Uannsett hvor du vender blikket vil du se interessante innredningsdetaljer.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/19132707/hobo-monkey.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/19132704/hobo-chair.jpeg" type="x2-collage"]

 

Ved siden av lobbyen ligger innbydende Lobbybaren som er en avslappende oase, enten du vil nyte et måltid, en drink eller bare vil ta et lite avbrekk fra all sightseeing.

De grønne plantene, de finurlige dekorasjonene og de store vinduene ut mot Brunkebergstorg gjør dette til det perfekte stedet å se på livet utenfor i koselige og varme omgivelser.

 

Rommet: Hobo Superior

Noen etasjer opp, nærmere bestemt på femte etasje, åpner vi døren til et lyst hotellrom med mange fine detaljer. Kvalitetssengen fra svenske Anders Hilding står dristig til i midten av rommet, med fotenden mot vinduet, slik at du kan ligge i sengen og nyte synet av Stockholms taktopper…

Bak sengegavlen er det et stilig, integrert skrivbord med noen tøffe leselamper og en høytaler slik at du enkelt kan streame din favorittmusikk. En av veggene prydes av en morsom peg-wall med spesialdesignet produkter som gjester kan låne, helt gratis. En ekslusiv Hobo-paraply, Hobo-bag og et morsomt kart over Stockholm. Perfekt å ta med seg ut på sightseeing!

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/19132708/hobo-radio.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/19132706/hobo-map.jpeg" type="x2-collage"]

 

Er baderommet på hotellet viktig for deg? Da vil du ikke bli skuffet på Hobo! Baderommet har nemlig en romslig dusj (les: stort nok for tre personer) og et vindu ut mot rommet som du kan velge å ha åpent eller lukket, avhengig av intimitetsgraden til romkameraten din.

Den lille fargeglade vannpistolen som ligger under vasken på badet, og en gratis boks Mikado-spill som venter gjester på rommet, er bare noen av de mange morsomme detaljene som Hobo integrerer i sin lekne design.

 

Lobbybaren + 5EMMAN

På første etasje ligger som tidligere nevnt, Lobbybaren, som er åpen fra morgen til midnatt. Her kan man nyte både frokost og lunsj. En trapp opp ligger 5EMMAN som på dagtid er den perfekte arbeidsplassen hvor man kan nyte kaffe, og på kvelden forvandles det til byens kuleste «after work» bar. 

De som besøker 5EMMAN anbefales å prøve seg på deres signatur cocktail- og pizzameny – den perfekte kombinasjonen! 

 

Frokosten

Selve hotelloppholdet er ikke komplett uten en bra frokost. Og Hobos frokost i caféstil, skuffer oss ikke. Forventningsfulle får vi endelig teste frokosten, som vi har gledet oss til siden vi sjekket inn dagen før (!). Lekre matretter og ulike typer frisk juice venter sultne gjester som ankommer Lobbybaren til frokost.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/19130836/trivago-testar-hobo-stockholm-frukostbuffe.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/19132702/hobo-breakfast.jpeg" type="x2-collage"]

 

På menyen står flere spennende valg som chiapudding, smoothies, sandwicher, gresskarpai og eggmuffins… nam! I tillegg passer Hobos barrista på å servere oss kanskje byen beste cappuccino til dagens viktigste måltid. Frokostmenyen på Hobo oppdateres ofte, og det er jo bare enda en unnskyldning til å måtte komme tilbake.

 

På tide å si farvel, for denne gang…

Etter en siste ferd i en av de kreative heisene, alle med forskjellig tema, går utsjekkingen raskt og smidig i og med at vi kan velge å sjekke ut på egen hånd ved hjelp av et nettbrett i resepsjonen. Men med tanke på hvor hyggelige personalet er, passer vi på å utveksle noen ekstra ord, samt å kjøpe med oss noen av de spesialdesignede produktene før vi forlater hotellet.

Så er spørsmålet: Kan vi anbefale Hobo? Absolutt! En leken opplevelse i midten av Stockholm er den perfekte storbyturen!

 

Se priser på trivago