NordenHotelltest

trivago tester: Designdrømmen At Six

By , 12. desember, 2017

Hvis du liker The THIEF så er dette hotellet definitivt noe for deg…

Tenker du deg en tur til söta brors hovedstad i nærmeste fremtid? Hvis du skal til Stockholm og er på utkikk etter et lekkert boutique-hotell midt i sentrum så bør du lese videre…

trivago har vært og testet ut det femstjerners hotellet, At Six, som ligger på det litt bortgjemte men allikevel supersentrale Bunkebergstorg, som ligger i gangavstand til de fleste attraksjonene i byen.

Luksushotellet åpnet 23. mars 2017 og er relativt nytt, men det har allikevel rukket å bli godt kjent blant Stockholms fasjonable elite.

Hotellets klare fokus på design og kunst er det som gjør det så spesielt, og er en av hovedgrunnene til at det skiller seg så godt ut blant Stokcholms mange hoteller.

Femstjernersluksus på hotell forbinder man ofte med dørmenn i uniformer, rød løper eller kanskje noen limousiner utenfor hotellingangen.

Når man ankommer At Six så ser man at det ikke er noe overdådig med hotellets fasade. Tvert imot, det er kun en gylden X og et lite eksklusivt skilt som signaliserer at dette er hotellet.

Men når man kommer inn på hotellet så forstår man fort at dette ikke er et vanlig luksushotell…

Kunst & design…

En 2.5 meter høy skulptur i marmor møter gjestene i det de ankommer, og er kanskje et av de største kjennetegnene ved hotellet. Skulpturen er laget av spanjolen Jaume Plensa, og er en av flere utrolige kunstverk som pryder hotellet.

Både fellesområdene og hotellrommene består av verk fra kjente, internasjonale kunstnere som Olafur Eliasson, Sol LeWitt, Julian Opie og Tacita Dean, for å nevne noen.

For de som setter pris på Oslos The THIEF er dette derfor det optimale hotellet å besøke i Stockholm, ettersom de begge har lagt stor fokus på design og kunst av høy kvalitet og et eksklusivt interiør som passer den skandinaviske stilen. 

 

Hotellrom og atmosfære…

Det oser av høy kvalitet og lekker design når man kommer inn på hotellrommet. Skrivebord i mørkegrønn marmor, designstol, og hodegjerde i skinnmateriale bidrar til å skape en moderne og luksuriøs atmosfære.

Og selv om man befinner seg midt i byen, så trenger man ikke bekymre seg for støy. De lydtette vinduene stenger ute all lyd og den deilige sengen sørger for en god og dyp søvn.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06150257/at-six-desk.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06150255/at-six-desert.jpeg" type="x2-collage"]

 

Glem den kjedelige minibaren med standard flaskene du vanligvis på hotellrom! Her er det satt frem et utvalg av forskjellige flasker og et eget miksesett slik at du kan lage din egne drink i de lekre cocktail-glassene som er satt frem.

Det er også satt frem en egen drinkguide for hvilke drinker, og hvordan du kan lage de, med den type alkohol som allerede er på rommet.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06150254/at-six-bed-detail.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06150412/at-six-towel.jpeg" type="x2-collage"]

 

Hvis man er observant, vil man se den enkle men samtidig eksklusive X’en, på ting som håndklær, sengetøy og servisesett rundt omkring på rommet – et annet bevis på at At Six har lagt vekt på hver minste detalj.

Det er ofte de små og uforutsette tingene man setter pris på, og en liten overraskelse som et lekkert dessertfat med brownies og makroner på hotellrommet, er en av mange ting som bidrar til at man får en minneverdig hotellopplevelse. 

 

Vinbar, Cocktails og Vinyler…

Vinbaren i første etasje, Blanche Hierta, er et perfekt utgangspunkt for nyte et glass vin mens man ser på livet utenfor. Utvalget av vin vil gjøre enhver vinentuasist fornøyd.

Lekre designlamper hengende fra taket, runde bord og stoler i fløyel er med på å skape en varm og «mysig» atsmosfære, men samtidig med et eksklusivt preg..

Men, det mest øyefallende ved vinbaren er nok det lange trebordet på 2.5 tonn som er laget av et gammelt og sykt tre fra Stockholms kjente Djurgården.

 

På andre etasje venter den mer intime Cocktail Bar og loungen Hosoi. Det første man ser er et lekkert biljiardbord med en japanske glassvegg bak, for deretter den lange bardisken som er laget av lys marmor.

To rosa flamingoer og mange titalls flasker av forskjellige typer alkohol reflekterer det varme lyset fra designerlampene som skaper en avslappende og intim tone. Her er det bare å sette seg ned i en av de mange innbydene stolene og bestille seg en drink!

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06145709/at-six-pool.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06145708/at-six-listening-bar.jpeg" type="x2-collage"]

 

Rundt hjørnet fra baren finner man loungen, Hosoi, som har et bibliotek av vinyler og to store, spesialimporterte høytalere fra Japan. Et DJ-anlegg i vintage-stil er satt opp for at både lokale og internasjonale DJ-er kan spille.

 

Restaurant & mat…

 

Lekre bord i marmor, stoler i fløyel og et åpent kjøkken hvor et internasjonalt team av kokker forbereder maten, venter gjester som spiser her.

De store vinduene utmot Bunkebergstorg gjør at man kan nyte synet av livet utenfor mens man spiser førsteklasses mat.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06151328/at-six-kitchen.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/06151334/at-six-restaurant2.jpeg" type="x2-collage"]

 

Bordene rundt om i restauranten er i forskjellige størrelser og design, noe som fremhever At Six som et unikt boutique-hotell.

Stilen er en blanding av vintage og moderne med materialer som fløyel, skinn og marmor, som skaper en intim og eksklusiv atmosfære.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/11101812/at-six-dinner21.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/12/11122915/at-six-bread.jpg" type="x2-collage"]

 

Menyen består av internasjonale retter som er inspirert fra forskjellige steder i verden og endres etter et par uker.

Frokosten består av en stor buffet med et rikt utvalg av mat. Eggerøre, bacon, diverse typer brød (inkludert glutenfritt) og fantastiske svenske kanelbullar, er bare noe av det man kan nytetil frokost, før man begir seg ut på sightseeing i Stockholms gater.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/stockholm-52297/hotell/at-six-5970482"]