Norge

Tjuvstart ferien på hotell ved Bergen Lufthavn Flesland

Har du et tidlig morgenfly? Kanskje ønsker du å begynne ferien en dag tidligere?

Eller kanskje du er over gjennomsnittet glad i fly? Uansett hva grunnen skulle være, så presenterer vi for deg her 5 flyplasshoteller, ved Bergen Flesland Lufthavn, som alle vil bidra til å senke stressnivået før reisen. Badsstue, svømmebasseng, god frokost og utsikt til rullebanen er bare noe av det som venter gjester som sjekker inn på disse hotellene.

Comfort Bergen Airport

1/4

Du trenger ikke å bekymre deg for trafikk når du bor på Comfort Bergen Airport og skal rekke et fly. Det tar bare 2 minutter å gå til flyplassen, så her kan man nyte frokost og fasiliteter før man setter seg på flyet. Hotellet gjør det veldig effektivt med innsjekking ved å la gjester kunne sjekke inn på mobil, web, eller en på en av innsjekkingsterminalene. I hotellets Barception kan gjester ta seg en kaffe eller matbit når som helst på døgnet, selv om du har det morgenflyet kl. 5. Bergen sentrum ligger bare 20 minutter unna med bil.

Comfort Hotel Bergen Airport

Bergen
8.6 Fantastisk (1932 anmeldelser)

Scandic Flesland Airport

1/4

Scandic Flesland Airport åpnet sine dører i 2017 og byr derfor på nye og spennende lokaler. Hotellet er bare en kort spasertur unna flyplassen, men det tilbys allikevel gratis shuttlebuss til og fra flyplassen. Bergen sentrum er bare 16 minutter unna med bil. Reiser du med barn? Da er det fint å vite at hotellet arrangerer kino, quiz og andre morsomme aktiviteter for de små på sommeren og i ferier. Frokosten er inkludert i romprisen og kan nytes fra allerede kl. 4 om morgenen!

Scandic Flesland Airport

Bergen
9.2 Fantastisk (1535 anmeldelser)

Thon Hotel Bergen Airport

1/4

Ønsker du å brenne av et par kalorier før flyturen? Da kan Thon Hotel Bergen Aiport passe for deg! Dette fargerike hotellet byr på både treningsrom, squashbane, svømmebasseng og sauna – nok for å holde deg i aktivitet før det er tid for avgang! Hotellet ligger bare 2 km. fra Bergen Lufthavn Flesland, og tilbyr gratis shuttlebuss fra mandag til fredag. Bergen sentrum ligger bare 15 minutter unna med bil. Skal du ta med Fido på tur? Da er det verdt å vite at hotellet tillater kjæledyr!

Thon Hotel Bergen Airport

Bergen
8.5 Fantastisk (1369 anmeldelser)

Clarion Bergen Airport

1/4

Nærmere flyplassen kommer du ikke! Clarion Bergen Airport ligger vegg i vegg med flyplassen slik at gjester kan gå rett fra hotellet og inn på terminalen. Kunne du tenke deg å se på flytrafikken på rullebanen fra badekaret? Det kan du nemlig på dette hotellet – perfekt for flyentusiaster! Hotellet har også et treningsrom med utsikt mot rullebanen, slik at du kan spane etter flyet under morgenøkten på tredemøllen. Avslutt treningsøkten med sauna og en dusj, før du enkelt går rett inn til terminalen og er klar for å fly!

Clarion Hotel Bergen Airport

Topprangert
Bergen
9.0 Fantastisk (2084 anmeldelser)

Scandic Bergen Airport

1/4

På dette andre Scandic-hotellet, i nærheten til Bergen Lufthavn Flesland, er det nok av fasiliteter til å få mor og far til å slappe av, og barna til å ha det gøy. På hotellets relax-avdeling kan man koble av i badsstuene og i dampbadet, eller ta en økt på treningsrommet. Barna får en velkomstgave når man sjekker inn, og på sommeren er det playstation, bøker og leker tilgjengelig som de kan kose seg med. Hotellet ligger bare 5-minutters kjøring fra flyplassen, og 25 minutter unna Bergen sentrum.

Scandic Kokstad

Bergen
8.2 Veldig bra (2110 anmeldelser)