Spania

Strandhoteller i Barcelona: unike hoteller for en byferie med sjøluft

Kan du tenke deg noe bedre enn å bo i det spanske solskinnet, med stranden rett utenfor døren og sentrum av Barcelona som nærmeste nabo?

Vi har valgt ut våre favoritter blant strandhotellene i Barcelona, slik at du kan få det beste fra to verdener. Her kan du slappe av på stranden hele dagen, og når solen går ned, er det bare å gjøre seg klar til en kveld ute på byen i hjertet av Barcelona.

Et strandhotell i Barcelona med takterrasse med basseng

1/4

Kun 500 meter fra strendene Llevant og Nova Mar Bella finner du firestjernershotellet Barcelona Princess. Denne delen av den fire kilometer lange sandstranden i Barcelona ligger i nord og er betraktet som rolig sammenlignet med andre strender i byen, noe som også gjør den populær blant byens innbyggere.

 

Hotel Barcelona Princess

Topprangert
Barcelona
8.5 Fantastisk (3663 anmeldelser)

Et strandhotell i Barcelona kun for voksne

1/4

Occidental Atenea Mar er et hotell kun for voksne som ligger knappe 150 meter unna stranden Nova Mar Bella. Like i nærheten ligger også stranden Mar Bella. Stranden er kjent som LHBT-vennlig og har en egen nudistdel. Dette er området for de mest liberale strandgåerne. Nudistområdet er adskilt fra resten av badeområdet.

Occidental Atenea Mar - Adults only

Topprangert
Barcelona
8.5 Fantastisk (2807 anmeldelser)

Et moderne strandhotell med takterrasse og utsikt over Barcelona

1/4

Når du bor på det sentralt beliggende hotellet AC Barcelona, har du bare fem minutter å gå før du kan kjenne varme sandkorn mellom tærne. Det tar nemlig ikke lenger tid å komme seg til strendene Llevant, Nova Mar Bella og Mar Bella. I tillegg er du bare en kjapp metrotur unna sentrum av Barcelona. Dette stilfulle og moderne førsteklasses hotellet spesialiserer seg på forretningsreisende, men ønsker gjerne også andre gjester som vil slappe av på stranden eller i det trendy bassenget på takterrassen hjertelig velkommen.

AC Hotel Barcelona Forum by Marriott

Barcelona
8.4 Veldig bra (2599 anmeldelser)

Barcelonas luksuriøse strandhotell ved Port Olimpic

1/4

En utmerket utsikt venter på deg også på det like utmerkede, femstjerners hotellet Pullman Barcelona Skipper. Med beliggenhet like ved Port Olimpic vil du ha mulighet til å late deg i solen med praktfull utsikt over byen, havnen, den flotte stranden Nova Icària og den futuristiske arkitekturen som omgir hotellet. Stranden Nova Icària er kjent for å være familievennlig og tilbyr et bredt utvalg av sportsaktiviteter.

Sofitel Barcelona Skipper

Topprangert
Barcelona
9.4 Fantastisk (688 anmeldelser)

Et strandhotell ved havnen med imponerende arkitektur

1/4

Luksushotellet Eurostars Grand Marina skiller seg ut med førsteklasses fasiliteter, utsøkt mat og ypperlig service. I tillegg til havnen har du også strendene Nova Icària og Somorrostro en kort spasertur unna.

Eurostars Grand Marina

Barcelona
8.2 Veldig bra (3089 anmeldelser)

Et førsteklasses luksushotell på stranden i Barcelona

1/4

Det femstjerners hotellet W Barcelona ligger på havnen i byen og er tegnet av den berømte arkitekten Ricardo Bofill. Det ligger rett ved strandområdet Port Olimpic. Her har du også strendene Somorrostro og Nova Icària i umiddelbar nærhet. Med utmerket beliggenhet, smakfulle drinker og god stemning fra byen ligger alt til rette for en perfekt ferie, og du kan til og med nyte det hele fra hotellets flotte takterrasse med basseng.

W Barcelona

Topprangert
Barcelona
8.8 Fantastisk (3777 anmeldelser)

Et luksuriøst hotell på stranden i Barcelona

1/4

Vi kan godt innrømme at Hotel Arts Barcelona neppe er det billigste alternativet på listen vår. Men den femstjerners luksusen, den spektakulære beliggenheten på stranden og den unike servicen på hotellet gjør det virkelig verdt det. I tillegg kan gjester som bor her nyte et fantastisk evighetsbasseng, utsøkt interiørdesign, et førsteklasses spa og ikke minst hotellrestauranten Enoteca Paca Pérez, som har to Michelin-stjerner.

Hotel Arts Barcelona

Topprangert
Barcelona
8.9 Fantastisk (2846 anmeldelser)