USASpaStorby

Spahoteller i New York City: toppen av luksus i NYC

Skrevet av , 12. juni, 2018

New York City er en av verdens mest populære feriedestinasjoner, så hvorfor ikke kombinere byens glitrende lys med et opphold på et avslappende spahotell? Etter å ha trasket opp og ned gatelangs i storbyen hele dagen, finnes det ikke noe bedre enn å slenge av seg skoene på hotellet, og la seg skjemme bort på spa.

Enten du er i New York for sightseeing, shopping eller for å feire noe spesielt, burde du sette av litt tid til å ta vare på deg selv. Vi har satt sammen denne listen over de beste hotellene med spafasiliteter i New York, inkludert noen ekstra tips fra vår lokale New York-ekspert, Eric.

Utenfor allfarvei – luksus hvor du minst forventer det.

Når en forestiller seg et spahotell på Manhattan, er det vanligvis Upper East Side eller SoHo som pleier å dukke opp i tankene. Men, om du heller vil trekke deg tilbake i et av byens mer fargerike nabolag, er et av disse alternativene perfekt for deg.

Vi har slått oss sammen med Eric fra NewYork.no for å gi deg en eksperts guide til hvor du bør bo, hva du bør spise og hvilke steder du bør utforske i «The Big Apple». Trenger du flere tips mens du er der? Pass på å laste ned Eric’s New York App (for Android-utgaven, klikk her), og bruk Eric som din personlige guide rundt omkring i byen, med offline kart, tips, triks og billetter til alt du vil se og gjøre i New York.

 

 

Vis kommentarer