USA

Spahoteller i New York City: toppen av luksus i NYC

New York City er en av verdens mest populære feriedestinasjoner, så hvorfor ikke kombinere byens glitrende lys med et opphold på et avslappende spahotell?

Etter å ha trasket opp og ned gatelangs i storbyen hele dagen, finnes det ikke noe bedre enn å slenge av seg skoene på hotellet, og la seg skjemme bort på spa.

Enten du er i New York for sightseeing, shopping eller for å feire noe spesielt, burde du sette av litt tid til å ta vare på deg selv. Vi har satt sammen denne listen over de beste hotellene med spafasiliteter i New York, inkludert noen ekstra tips fra vår lokale New York-ekspert, Eric.

Et spahotell i NYC like ved Brooklyn Bridge

1/4

Hotellgruppen 1 Hotel har blitt kjent for sin «urbane luksus», og det nyeste prosjektet i New York lever opp til forventningene. Hotellet ligger i trendy Brooklyn, et knapt steinkast unna den ikoniske broen, og byr på store og miljøvennlige rom, en moderne restaurant og en fantastisk rooftop-bar. Med en uslåelig utsikt over Manhattans skyline, Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen, er hotellets fremste salgsargument uten tvil beliggenheten.

Hotellets nyåpnede spa, Bamford Haybarn Spa, er en oase på over 460 kvadratmeter. Her kan du velge og vrake mellom et bredt utvalg behandlinger, fra massasjer til ansiktsmasker, med hudpleieprodukter fra spaets eget merke. Det er briten Carole Bamford, kjent for sin «globale velvære», som står bak samarbeidsprosjektet med 1 Hotel Brooklyn Bridge. Sammen har de skapt et ekte og urbant helsesenter.

Å komme seg inn til Manhattan er ingen sak. Hotellet ligger i gangavstand til flere subway-stasjoner med gode forbindelser til resten av byen. Du har East River like utenfor dørstokken, så du kan også ta sjøveien med NYC Ferry til Manhattan.

1 Hotel Brooklyn Bridge

Brooklyn
8.6 Fantastisk (2018 anmeldelser)

Et trendy spahotell i NYCs historiske Meatpacking District

1/4

Gansevoort Meatpacking lever opp til sitt eget rykte som det første luksushotellet i det livlige og historiske nabolaget, Meatpacking District, på Manhattan. Hotellet ligger like ved en rekke trendy kaféer, restauranter og små designerbutikker, og herfra er det kort avstand til High Line Park.

Stikk innom Plunge, hotellets rooftop-bar, og ta en cocktail mens du nyter panoramautsikten. Nyt en middag på The Chester, hvor de serverer amerikanske spesialiteter og herlige kjøttretter av høyeste kvalitet. I den varme høysesongen kan du spise i det fri, på terrassen utenfor hotellet.

Det som virkelig gir Gansevoort litt ekstra luksus er hotellets Exhale Spa. Denne spa- og velværeavdelingen tilbyr alt fra gruppetrening til hårfjerning. Gi nytt liv til såre muskler med en massasje, tren bort jetlaget eller spander en ansiktsbehandling på deg selv i dette stilfulle New York-hotellet.

Gansevoort Meatpacking

Topprangert
New York
8.6 Fantastisk (2457 anmeldelser)

Utenfor allfarvei – luksus hvor du minst forventer det.

Når en forestiller seg et spahotell på Manhattan, er det vanligvis Upper East Side eller SoHo som pleier å dukke opp i tankene. Men, om du heller vil trekke deg tilbake i et av byens mer fargerike nabolag, er et av disse alternativene perfekt for deg.

Et spahotell på NYCs Lower East Side

1/4

Manhattans Lower East Side er stedet for deg som vil velge og vrake mellom et stort antall trendy «boutique-hoteller». Sixty Lower East Side Hotel ligger midt i smørøyet i dette kreative nabolaget, og byr på en mengde bekvemmeligheter, inkludert svømmebasseng på taket, en sushirestaurant og et flott spa.

Hotellet er omgitt av noen fascinerende museer, som The Tenement og The New Museum, og ligger kun en kort spasertur unna Erics yndlingssted: East Village. Dra til St. Marks Place for alternative småbutikker og utesteder med levende musikk.

Dette er kanskje ikke den mest attraktive bygningen sett utvendig fra (60-tallet har mye å svare for når det gjelder arkitektur), men ikke døm boken etter omslaget. Innvendig vil hotellet imponere deg, med en god blanding av luksus og stil, som står bra til nabolagets moderne atmosfære.

Sixty LES

New York
7.4(2235 anmeldelser)

Et spahotell i nabolaget TriBeCa

1/4

«Triangle Below Canal Street», forkortet til – og mest kjent som – TriBeCa, er et trendy nabolag i New York med en industribakgrunn, noe som reflekteres i de mange tidligere lagerbyggene og den kunstneriske atmosfæren. I dag er dette hipsterparadiset kjent for sine gallerier, alternative butikker og et raskt voksende bar- og restaurantmiljø.

The Greenwich Hotel er en juvel i TriBeca, som byr på en smak av gammeldags eleganse midt i den toppmoderne storbyjungelen. De individuelt innredede rommene har tregulv, senger og garderobeskap i antikk stil. Badet har vakre fliser, som bidrar til den totale stemningen av sjarme fra en svunnen tid. Lobbybaren og salongen er koselig, men også grandios – en perfekt unnskyldning for å slenge seg ned med en drink etter en lang dag med sightseeing.

Ta heisen ned til Shibu Spa i hotellets kjeller og befinn deg i en «onsen» – en varmekilde på japansk vis. Senk deg ned i det oppvarmede svømmebassenget, svøp deg i morgenkåpen og slapp av i salongen, eller unn deg en behandling. Gi nytt liv til de trøtte musklene dine med en avslappende massasje, og la de eteriske oljene arbeide for deg, før du begir deg ut igjen i dette livlige nabolaget.

The Greenwich Hotel

Topprangert
New York
9.5 Fantastisk (117 anmeldelser)

Djevelen ligger i detaljhandelen – Shop og hopp … i bassenget.

1/4

Lotte New York Palace i Midtown er et luksuriøst «boutique-hotell», som er kjent for sine glamorøse gjester med noe tykke lommebøker. Adressen, på Madison Avenue, er definitivt noe som tiltrekker seg luksusdyr som vil spandere på seg noen behandlinger innimellom all shoppingen på Park og Fifth Avenue.

Rommene på Lotte Palace er elegante og stilfulle, med moderne fasiliteter, som produkter av Molton Brown, døgnåpen romservice og en laptop-safe.

Her kan du velge mellom et bredt utvalg av skjønnhets- og hudbehandlinger, en romantisk parmassasje samt noen behandlinger som leveres på døren. Spa Splendo har alt du trenger når du vil komme deg litt unna byens kjas og mas for å lade batteriene og slappe skikkelig av.

Lotte New York Palace

Topprangert
New York
9.1 Fantastisk (3687 anmeldelser)

Den ultimate spaopplevelsen i NYC – hvis du virkelig vil slå på stortromma …

1/4

For litt prestisje med stor «P» på Midtown Manhattan, dra til Baccarat Hotel, som kan sies å være synonymt med luksus. Hotellet, som ligger i hjertet av Manhattan, har bøttevis av parisisk sjarme, med stilfulle rom, upåklagelig service og et stort utvalg av bekvemmeligheter.

Nyt «high tea» eller spis middag i Grand Salon, finn veien til det døgnåpne treningssenteret for å lette litt på feriesamvittigheten, ta en dukkert i svømmebassenget og beundre kunsten og krystall-lysekronene som du finner overalt på hotellet.

Toppen av denne dekadente kransekaken av et hotell, er Spa De La Mer. Med luksuriøse behandlinger i overdådige omgivelser, og produkter fra sitt eget, anerkjente hudpleiemerke, La Mer, vet de hvordan det skal skjemme bort kundene sine. Fra ansiktsbehandlinger til kroppspleie er dette velvære på et nytt nivå.

Vi har slått oss sammen med Eric fra NewYork.no for å gi deg en eksperts guide til hvor du bør bo, hva du bør spise og hvilke steder du bør utforske i «The Big Apple». Trenger du flere tips mens du er der? Pass på å laste ned Eric’s New York App (for Android-utgaven, klikk her), og bruk Eric som din personlige guide rundt omkring i byen, med offline kart, tips, triks og billetter til alt du vil se og gjøre i New York.