Nordic Countries

Sjekk inn på Gøteborgs beste spahotell!

Ta turen over til söta brors nest største by, Gøteborg, for et opphold som er tilegnet ro og pleie.

Trivago har samlet sammen 7 hoteller hvor du kan skjemme deg bort med deilige spabehandlinger i vakre omgivelser.

Enten det er i et basseng med glassgulv, i et boblebad med utsikt til havet, eller i en dampende badstue, så vil vi garantere at du vil føle deg mer avslappet og med fornyet energi når du sjekker ut av ett av disse hotellene!

Upper House

1/4

Rett ved Gøteborgs populære gate Avenyn ligger det 5-stjerners hotellet Upper House, som flere ganger har vunnet pris for beste hotell. Fra hotellet har man en fantastisk utsikt over byen – det finnes nemlig hele 25 etasjer i bygget, som er en del av Gothia Towers.

Det eksklusive spaet er på hele tre etasjer og beskrives som en kombinasjon av det nordiske og orientalske. Her finner man varierte typer spabehandlinger, flere basseng, treningssenter og et avslapningsområde. Noe man virkelig bør få med seg her er bassenget med glassgulv, som henger utenfor fasaden. Snakk om å føle at man har byen under sine føtter!

Upper House

Topprangert
Gøteborg
9.6 Fantastisk (2073 anmeldelser)

Sankt Jörgen Park Resort

1/4

Ikke langt ifra Gøteborgs sentrum ligger det 4-stjerners designhotellet Sankt Jörgen Park Resort. Som gjest ved dete hotellet får man gratis tilgang til spa- og sportsavdelingen. Hvis du er en ivrig golfspiller er det verdt å vite at det finnes en 18-hullsbane på stedet, med rabatt på green feen.

Hotellets spa har flere vannkilder, basseng og badstuer med varierte temperatursoner og mineraler. Her er det med andre ord nok å velge i for å slappe fullstending av!

Sankt Jorgen Park

Topprangert
Gøteborg
9.0 Fantastisk (1541 anmeldelser)

Arken Hotel & Art Garden Spa

1/4

Bare 15 minutter utenfor Gøteborgs sentrum ligger Arken Hotel & Art Garden Spa. Her kan man slappe av i en rolig og avslappende atmosfære rett ved havet. Hotellet har et tydelig fokus på kunst, noe man kan se rundt om på hotellet, samt i Galleri Arken hvor det er utstillinger fra både etablerte og nye kunstnere.

På hotellets spa kan man nyte varmekilder, vannmassasje, badstue og flere avslappende oaser. Inspirasjonen til spaet er basert på Ayurveda samt naturen, årstidene og de fem elementene; tre, brann, jord, metall og vann. Som gjest bør man ikke gå glipp av den lekre restauranten som serverer deilig mat basert på ferske råvarer.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Gøteborg
8.2 Veldig bra (1267 anmeldelser)

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

1/4

Selv om dette hotellet er litt under en time utenfor Gøteborg så er det absolutt verdt å ta turen hit. Midt i idylliske Varberg ligger hotellet som har klart å hente det beste fra Asia og kombinert det med en fantastisk utsikt over havet.

Ved ankomst får gjester en yukata, en japansk badekåpe og tøffler, som man har på seg på spaet. Så er man klar for å nyte de japanske kildene, kurbad og deilige behandlinger i et avslappende miljø. Her er det også satt av en hel avdelning som er tilegnet meditasjon, samt lys- og mørketerapi. Den asiatiske touchen er gjennomgående i både hotellet, på spaet og i den japanska restaurangen NAMI, som anbefales!

Varbergs Kusthotell

Topprangert
Varberg
9.0 Fantastisk (2057 anmeldelser)

Varbergs Kusthotell

1/4

Med en fantastisk beliggenhet ved strandkanten i Varberg, og med Sveriges eneste Thalassospa, så er Varbergs Kusthotell også et godt valg blant spahoteller, selv om det er litt utenfor Gøteborg. Her kan man nyte både utsikten til havet, samt de idylliske strendene rett utenfor hotelldøren!

I hotellets spa er det et saltvannsbasseng med en temperatur på 32 grader, varmt- og kaldtvannsbasseng, champagnebasseng, flere badstuer, og en hel spahage med hengekøyer og en solterrasse. På hotellets hyggelige bistro kan man nyte en klassisk Toast Skagen med noe godt i glasset!

Varbergs Kusthotell

Topprangert
Varberg
9.0 Fantastisk (2057 anmeldelser)

Clarion Hotel Post

1/4

På Drottningtorget, bare noen steg fra Gøteborgs sentralbanestasjon, ligger Clarion Hotel Post. Et 4-stjerners designhotell som ligger i det gamle Posthuset. Både den lekre fasaden og hotellets stilige interiør vil uten tvil imponere!

Det finnes flere grunner til å sjekke inn på dette hotellet, ikke minst restaurantene Norda og vRÅ. Men, hvis det er spatid som er målet med reisen så har du kommet til riktig sted. På Skönhetsfabriken finnes det et treningssenter, spa- og avslapningsområde. Her kan man benytte seg av et stort tilbud av spabehandlinger.

Clarion Hotel Post

Topprangert
Gøteborg
8.7 Fantastisk (6539 anmeldelser)

First Hotel G

1/4

Hvis du ønsker å bo på et sentralt hotell så er First Hotel G, som ligger over Gøteborgs sentralbanestasjon, et godt alternativ. Hotellet er ett av byens største og byr på moderne design og gratis frokost og Wi-Fi. Som gjest får man dessuten gratis tilgang til treningssenteret og avslapningsområde med en flott utsikt.

I Alovea Day Spa tilbys det flere spabehandlinger som aroma-massasje, økologisk ansiktsbehandling og body scrub. Skjem deg bort litt ekstra og bestill deres champagnesmaking. Denne starter med et glass musserende i avslapningsområdet og følges deretter av 1-times spakur og til slutt en veiledet champagnesmaking i Cristal Bar.

First Hotel G

Topprangert
Gøteborg
8.6 Fantastisk (3198 anmeldelser)