Hele verden

Sjekk inn i fremtiden – 5 høyteknologiske hoteller

Er du opptatt av teknologi? Liker du science-fiction filmer? Da kan kanskje disse hotellene være noe for din neste reise! Vi på trivago har nemlig samlet sammen 5 hoteller som tilbyr det nyeste av tekniske gadgets.

Robot-resepsjonist, 3D hologram-kommunikasjonssystemer, varmedetektorer og trådløse oppladningsmuligheter er bare noe av det som gjester ved disse hotellene kan benytte seg av.

Ta en titt på listen nedenfor og få et innblikk i fremtidens hotellopplevelse…

Yotel New York

1/2

Yotel i New York ligger sentralt til ved Times Square og de viktigste attraksjonene i byen. Sjekker du inn her er det som om du plutselig er i en science fiction-film.

Gjester sjekker inn selv på en av de mange skjermene i lobbyen, og bagasjen blir tatt hand om av roboten, Yobot.

Hotellet og rommene er innredet i lyse og behagelige farger, etter inspirasjon som hotellets skaper fikk da han ble oppgradert til førsteklasse på en British Airways flyvning.

På rommet kan man også trykke på en knapp som forvandler sengen til en sofa.

YOTEL New York Times Square

New York
7.4(6582 anmeldelser)

Blow Up Hall 5050

1/2

Blow Up Hall 5050 hotell kombinerer kunst, restaurant og hotell i et gammelt industribygg og er inspirert etter Michelangelo Antonionis filmen ”Blow Up”. Med andre ord – et unikt design!

Hotellet har ingen egentlig resepsjon og hotellrommene har ingen numre. I stedet for en nøkkel til rommet så får gjester en iPhone når de sjekker inn. Denne leder gjesten til sitt hotellrom, låser opp døren – og fungerer dessuten som egen personlig guide under hele oppholdet.

Telefonen viser gjestene rundt på hotellets kunstutstilling, forteller om bygningens historie og informerer om interessante events.
Hotellet tilbyr i alt 22 lekre hotellrom og suiter som er unikt innredet i sorte og hvite nyanser

Hotel Blow Up Hall 5050

Poznań
8.0 Veldig bra (60 anmeldelser)

Eccleston Square

1/2

Hotel Eccleston Square i London er en perfekt kombinasjon av fortid og fremtid. Hotellet består av en vakker, georgiansk bygning fra starten av det 19. århundre, som er innredet i en stilig og moderne design.

Når man sjekker inn her får man en smartphone som man kan benytte seg av under oppholdet, med ubegrenset bruk av ringetid og internett.

På hotellrommet venter det 3D Plasma TV med et bibliotek av 3D-filmer og en iPad. Du kan i tillegg styre alt fra rommets lys og lyd til temperaturer fra det lille kontrollpanelet på nattbordet.

Eccleston Square Hotel

Topprangert
London
8.8 Fantastisk (991 anmeldelser)

Loews Hotel 1000

1/2

Loews Hotel 1000 er et moderne luksushotell i storbyen Seattle, med teknologifasiliteter som vil overgå de fleste.

Her kan gjester for eksempel spille i hotellets virtuelle golfklubb, som lar deg spille på 50 av verdens beste golfbaner – uten å måtte forlate hotellet!

Også hotellrommene er utstyrt med tekniske gadgets. Varmedektorer på hotellrommet varsler rengjøringspersonalet om at det er gjester der, noe som kan spare alle for overraskende øyeblikk i undertøyet.

Men hvis man allikevel vil være på den sikre siden, kan man også aktivere den elektroniske utgaven av «do-not-disturb-skiltet» ved å trykke på en knapp.

Hotel 1000, LXR Hotels & Resorts

Topprangert
Seattle
9.0 Fantastisk (2592 anmeldelser)

NH Collection Madrid Eurobuilding

1/2

NH Collection i Madrid er et moderne 4-stjerners hotell som er et godt eksempel på hvordan fremtidens hoteller kommer til å se ut.

Hotellet er en del av ”the living lab project”, som går ut på å være først ute med den teknologiske utvikling innenfor hotellbransjen og tilby den beste teknologiske brukeropplevelsen for gjester.

Lobbyens lysdekor endrer seg hele tiden og utgjør en type levende, futuristisk lysshow, som bl.a. kan forestille en lystunnel.

Hotellet tilbyr 417 komfortable hotellrom som selvfølgelig er velutstyrte med gadgets, som f.eks. trådløs opplading til mobilen.

Hotellets konferanselokaler tilbyr 3D holografisk teknologi, noe som gir gjester muligheten til å kommunisere med folk over hele verden via 3D hologrammer.

NH Collection Madrid Eurobuilding

Topprangert
Madrid
9.2 Fantastisk (1636 anmeldelser)