Paris

Sentrale hoteller i Bordeaux

Tenker du å besøke Frankrikes flotte by Bordeaux?

Hvordan ser drømmehotellet ditt ut? Er det et hyggelig familiehotell med fire stjerner? Eller er det et hotell med en hemmelig hage midt i sentrum? Kanskje du drømmer om et rom med massasjebadekar på badet? Eller kanskje du heller vil ha et hotell med spa, sånn at du kan slappe helt av? Vi har valgt ut de beste hotellene i Bordeaux, og håper at du finner ditt drømmehotell blant dem.

Et hotell med gourmetrestaurant og spa i hjertet av Bordeaux

1/4

Gå i greven av Sèzes fotspor på dette koselige og adelige hotellet. På Hôtel De Sèze kan du gjenoppleve 1600-tallets klassisme kombinert med moderne eleganse på et av hotellets 55 rom. Hvis du er glad i god mat, trenger du ikke dra lenger enn til hotellets restaurant, Comptoir de Sèze, som serverer ekte fransk bistromat til lunsj og middag, samt brunsj i helgene. Maten består av ferske råvarer, og kombinerer tradisjon og nyskapning på enestående vis. Du kan fortsette kvelden i baren, der du kan dampe på en aldri så liten sigar.

Spasenteret er et ekte tempel for velvære og tilbyr tre behandlingsrom under hvelvene, i tillegg til et hammam, en badstue og et boblebad. Kos deg med kaker eller trekk litt frisk luft på hotellets private golfbane, som ligger 10 minutter unna Bordeaux sentrum.

Hotel De Sèze

Topprangert
Bordeaux
8.9 Fantastisk (2815 anmeldelser)

Et kongelig hotell midt i Bordeaux sentrum

1/4

De som er glad i vakre ting, vil sette pris på parketten, det høye taket, bjelkene og steinveggene på Qualys-Hotel. Dette sjarmerende hotellet, som ligger midt Bordeauxs historiske sentrum, kombinerer gammelt og nytt på en helt spesiell måte. Det er det perfekte stedet å komme tilbake til etter en lang dag med vinsmaking og vandring i brosteinsgater.

Hotellet ligger midt mellom den vakre Place Gambetta og Le cours de l’Intendance, og er et sted der du virkelig kan senke skuldrene. For en god start på dagen anbefaler vi å ta turen ned til den store og lyse spisesalen, hvor du kan innta en bedre frokost. Og hvis du virkelig ikke har lyst til å forlate rommet ditt, kan du alltids bestille romservice.

Hôtel La Tour Intendance

Bordeaux
8.0 Veldig bra (1138 anmeldelser)

Et designhotell i boutique-stil i Bordeaux

1/4

Hôtel de Tourny ligger i to tidligere private boliger fra 1600-tallet. I dag er hotellet pusset opp i moderne stil, slik at det garantert vil falle i smak for de som setter pris på godt design. Overnattingsstedets tolv rom og suiter er stilfullt innredet med varme jordtoner, og inneholder også innslag av sterkere farger og flotte designmøbler som skaper en særegen atmosfære. Hvis du har et øye for detaljer, vil du sette pris på de eksklusive toalettartiklene og det luksuriøse sengetøyet som tilbys i suitene.

Her kan du velge mellom både salt og søt frokost, men sørg for at du får smakt på husets hjemmebakte kake og den ferskpressede appelsinjuicen. Du kan velge mellom å spise frokosten i spisesalen eller på rommet ditt.

Hôtel de Tourny - Boutique Hôtel Bordeaux Centre

Bordeaux
9.6 Fantastisk (900 anmeldelser)

Et boutique-hotell med egen hage midt i hjertet av Bordeaux

1/4

Dette overnattingsstedet er en mellomting mellom et sjarmerende, lite hotell og et hyggelig vertshus, og ligger midt i Bordeaux sentrum. Maison Bord’Eaux drives av Carole og Pierre Lurton, og de gjør alt de kan for å du skal få et uforglemmelig opphold. Alle de fjorten gjesterommene har blitt tildelt et fornavn og en egen personlighet, slik at alle gjestene vil få en helt unik opplevelse.

Rommene har utsikt mot hagen, der du kan spise både frokost og middag i ro og fred, så lenge været tillater det. Lurton-familien har mange bekjente innenfor den lokale vinproduksjonen, og tilbyr derfor private omvisninger i noen imponerende vinlagre, samt en flott vinliste. Dette overnattingsstedet passer perfekt for en langhelg med fokus på mat og vin.

Hôtel La Maison Bord'eaux

Topprangert
Bordeaux
8.6 Fantastisk (530 anmeldelser)

Et kult og originalt hotell i Bordeaux

1/4

Liker du å lese avisen mens du spiser frokost på morgenen? Her kan du lese den direkte på veggen! De nye eierne av Hôtel de la Presse har innredet hotellet på en måte som står i stil med dets navn. Hver etasje har sitt eget tema, alt fra mote til siste nytt, og alle rommene er innredet individuelt med fargerike illustrasjoner og typografi.

På morgenen blir du servert en nydelig, økologisk frokost bestående av søte bakervarer, ferskt brød, ost og juice. Veggene er utsmykket med fargerike freskomalerier og et gigantisk bilde av bulldogg, noe som garantert vil gi deg en god start på dagen.

Hotel de la Presse Bordeaux Centre

Bordeaux
7.9 Bra (467 anmeldelser)

Massasjebadekar på rommet

1/4

Hôtel Regina ligger i en særegen bygning fra 1800-tallet og er ideelt både for de som er ute etter et romantisk opphold for to og de som har programmet fullt av utflukter. Hotellet ligger rett ved togstasjonen, noe som gjør det til et passende sted å holde møter dersom du er på jobbreise.

Hvis du planlegger en avslappende langhelg, bør du sørge for å booke et av rommene med massasjebadekar. Har du helst ikke lyst til å gå ut for å spise? Ikke noe problem! Bare si ifra til personalet. De kan bestille mat fra noen av Bordeauxs beste restauranter og servere den til deg i hotellets spisestue, slik at du kan nyte maten mens du skuer ut over byen.

Citotel Le Regina Bordeaux Gare Saint-Jean

Bordeaux
8.0 Veldig bra (542 anmeldelser)