Europa

Romas vakreste hoteller med takterrasse

Vi trenger alle en romersk ferie fra tid til annen, og finnes det egentlig noe bedre sted å nyte utsikten over Roma enn fra en lekker takterrasse?

Vi har samlet et knippe av de mest inntagende hagene, restaurantene, barene og bassengene vi kunne finne langs hustakene i den italienske hovedstaden, som kan inspirere deg til å oppleve Roma på en ny måte…

Sofitel Roma Villa Borghese

1/3

Smak på noe av det beste Italia har å by på i matveien mens du tar inn utsikten fra restauranten La Terrasse Cuisine på takterrassen til Villa Borghese. Her serveres italienske retter med en fransk vri, så du kan kose deg med økologisk risotto etterfulgt av delikate makroner. Nammenam!

Denne femstjernersvillaen er en egen liten verden bestående av koselig interiør, en særegen arkitektur og en avslappende stemning som kan virke overraskende når du trer inn fra mylderet i byen utenfor.

Den historiske bygningen ble oppført på 1890-tallet og var også med i den velkjente, nesten beryktede filmen La dolce vita (Det søte liv) fra 1960.

Sofitel Roma Villa Borghese

Topprangert
Roma
9.2 Fantastisk (2405 anmeldelser)

Boscolo Exedra Roma

1/3

Ved den praktfulle Piazza della Repubblica ligger hotellet Boscolo, mellom Diokletians termer og basilikaen Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, som ble tegnet av Michelangelo.

Se for deg at du ligger og dupper i det fristende bassenget på takterrassen her mens du kikker på den vidunderlige arkitekturen i de omliggende bygningene.

Hotellet rommer en overflod av velutstyrte rom og suiter som alle er pent møblert, har “det lille ekstra” overalt du ser, og ikke minst gir deg det vi alle drømmer om når vi er på hotell – gratis wi-fi!

Presidentsuiten er rett og slett modellen for elegante rom, med et utsøkt bad i marmor, fascinerende kunst og en smugtitt fra stuen inn til det romslige boblebadet.

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel - A Leading Hotel of the World

Topprangert
Roma
9.2 Fantastisk (1476 anmeldelser)

Palazzo Manfredi

1/2

Du vil definitivt merke at du er midt i det historiske Roma når du inntar restauranten på toppen av hotellet Palazzo Manfredi, noe utsikten mot Colosseum understreker. Man oppdaget faktisk en antikk skole for unge gladiatorer få meter fra inngangen til hotellet i 1937!

Restauranten Aroma fikk nylig en Michelin-stjerne og er et gourmetenes paradis – prøv en av de deilige dessertene deres, og du vil garantert komme tilbake igjen og igjen.

Mens du bor på dette utsøkte hotellet, har du et flott utgangspunkt for å utforske Roma til fots. Stedets personlige trener gir deg råd og vink, og det finnes mange løpestier i Parco del Colle Oppio rett over gaten – dermed kan du opprettholde formen også mens du nyter den herlige ferien din.

Hotel Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World

Topprangert
Roma
9.0 Fantastisk (1213 anmeldelser)

The First Luxury Art Hotel

1/3

Leter du etter en litt annerledes luksusopplevelse, står det elegante og eksklusive The First Luxury Art Hotel Roma parat med et artig design og fabelaktig kunst.

Den nyåpnede baren på takterrassen deres er selve symbolet på en makelig skjønnhet med tregulv og bord plassert med romantikk i tankene. Se for deg å sitte her med et glass vino mens du titter utover byen …

Ved å betale litt ekstra kan du kapre Jacuzzi-suiten, som er perfekt når du vil slappe av. Rommet gir deg en egen terrasse med et stort boblebad og utendørs lenestoler der du kan sole deg eller nyte utsikten mot den italienske hovedstaden.

The First Arte - Preferred Hotels & Resorts

Topprangert
Roma
9.4 Fantastisk (1040 anmeldelser)

Atlante Star

1/2

Ikke gå glipp av muligheten til å få med deg utsikten mot Vatikanet fra takterrassen på hotellet Atlante Star!

Terrassen er delt inn i tre hyggelige og moderne hager: restauranten Les Etoiles, La Terrazza Paradiso, som er omringet av ferske urter og hvor du kan nyte en deilig kopp kaffe, og Place de Soleil, som med sin fantastiske utsikt mot Roma er det perfekte stedet for bryllupsfesten eller andre arrangementer.

Du kan overnatte enten på Atlante Star eller søsterhotellet Atlante Garden, som ligger et kvartal unna. Begge er innredet luksuriøst og tilbyr moderne fasiliteter, men er allikevel ment å være rimeligere alternativer i byen.

Atlante Star Hotel

Topprangert
Roma
8.6 Fantastisk (356 anmeldelser)

Radisson Blu Hotel Rome

1/2

Det glitrende bassenget på taket av Radisson Blu i Roma må være en av byens best bevarte hemmeligheter. Kos deg i det italienske solskinnet mens du nipper til en kald og forfriskende drink i bassengbaren, eller ta en svømmetur for å få nok appetitt til å nyte et omfattende måltid ved lunsjtider.

Har du lyst til å unne deg noe mer (det har du jo tross alt fortjent!), kan du stikke innom stedets spa for å benytte deg av saunaen, boblebadet og dampbadet eller bestille en styrkende massasje etterfulgt av en ansiktsbehandling tilpasset hudtypen din.

Radisson Blu es. Hotel, Rome

Roma
7.0(557 anmeldelser)

Hotell Forum

1/2

dette nydelige firestjerners hotellet får du servert alle måltider på takterrassen. Kos deg med retter av internasjonal art basert på lokale ingredienser, deriblant alternativer for vegetarianere–her skal alle føle seg velkommen!

Når du overnatter på et av de 80 rommene, vil du få kjenne på den livlige stemningen i byen og oppdage at du virkelig er midt i smørøyet. Hvert rom er smakfullt innredet i italiensk stil, og de store vinduene fra det 18. århundre vender ut mot Romas gater.

Hotel Forum

Roma
8.1 Veldig bra (2302 anmeldelser)