Nordic Countries

7 Romantiske hoteller i Skandinavia

De fleste tenker kanskje Paris eller Venezia når det er snakk om romantiske destinasjoner,

men de skandinaviske landene kan være vel så romantiske og spesielt om man velger riktig hotell for anledningen. Vi har samlet sammen 7 vakre hoteller i Skandinavia som er perfekte for et romantisk opphold. Enten du tenker å fri, si «jeg elsker deg» eller bare trenger litt tid for å pleie kjærligheten, så er disse hotellene verdt å sjekke ut…..

Grand Hotel Oslo

1/4

Hvis du tenker å overraske kjæresten med en romantisk weekend i Oslo så er Grand Hotel det perfekte hotellet å sjekke inn på. Ikke bare ligger det med en perfekt beliggenhet midt i sentrum på Karl Johans gate, men etter renoveringen så har hotellet også fått en lekker design som er verdt å se i seg selv.

Hotellet består av 283 hotellrom (hvorav 54 er suiter), en takterrasse med utrolig utsikt over Oslo, Palmen Restaurant, Spa, parkering og den lekre lobbybaren Othilia. Med andre ord så er det nok å foreta seg på hotellet om man ikke ønsker å gå ut av døren!

Grand Hotel Oslo

Topprangert
Oslo
8.9 Fantastisk (1409 anmeldelser)

Lydmar Hotel

1/4

Hvis du tenker å tilbringe noen romantiske dager i «söta brors» hovedstad og ønsker et hotellopphold som vil gå i minneboken, så kan Lydmar Hotel være noe for deg.

Dette 5-stjerners designhotellet ligger med en unik beliggenhet ytterst på Blasieholmen, rett ved Nationalmuseet, med utsikt over Gamla Stan og det Kungliga Slott. Populære steder som Stureplan og Stranden ligger bare en 10-minutters gåtur unna.

Alle hotellrommene er individuelt designet i moderne og varme toner, og er proppet med spennende kunst. Gjester på Lydmar Hotel kan i tillegg benytte seg av Nordic Spa & Fitness på Grand Hotel, som ligger rett ved siden av.

Lydmar Hotel

Topprangert
Stockholm
9.7 Fantastisk (1223 anmeldelser)

Kokkedal Slot Copenhagen

1/4

Hvis du virkelig vil imponere kjæresten med et hotellopphold som aldri vil glemmes, så er Kokkedal Slot det perfekte stedet. Det danske slottet, som har opprinnelse fra 1300-tallet, ligger bare 35-minutter med bil utenfor København og er omringet av skog og en vakker hage.

Hotellet har flere forskjellige typer rom og suiter som varierer i størrelse, men felles for alle er en lekker og eksklusiv innredning. Det er nok av ting å gjøre ved slottet; ta en runde golf på Kokkedal Golfklubb som ligger rett ved, nyt behandlinger på hotellets spa, eller test smaksløkene med vinsmaking.

Utforsk nærområdet, som det koselige Rungsted Havn og Limfjorden på den danske måten – med sykkel!

Kokkedal Castle Copenhagen

Hørsholm
8.8 Fantastisk (1144 anmeldelser)

Dorsia Hotel & Restaurant

1/4

Gøteborg har lenge vært et populært reisemål for nordmenn, og med bare 3 timer og 20 minutters biltur fra Oslo så er det enkelt å ta seg en spontan tur til Sveriges nest største by.

Det stilige boutique-hotellet, Dorsia Hotel & Restaurant, ligger ved siden av den kjente parken, Trädgårdsföreningen, i sentrum av Gøteborg, med nærhet til togstasjonen, samt butikker og utesteder.

Hotellet består bare av 37 hotellrom, noe som med de mørke og dyprosa fargene og tekstilene i fløyel, skaper en intim og luksuriøs atmosfære. Alle rommene har sin egne, unike innredning og sengetøyet av egyptisk bomull vil gjøre det vanskelig for gjester å ville komme seg ut av sengen, hvis man trenger det da?

Dorsia Hotel & Restaurant

Topprangert
Gøteborg
9.8 Fantastisk (1109 anmeldelser)

Solstrand Hotel & Bad

1/4

Det idylliske Solstrand Hotel & Bad ligger i Os, kun 40 minutters biltur fra Bergen. Beliggenheten ved Bjørnefjorden gjør hotellet til et ideelt sted å nyte både havet og hverandres selskap. Hotellet består av 135 hotellrom, hvor mange kommer med utsikt over fjorden eller hagen.

På hotellet finnes det spa, restaurant som serverer fisk og skalldyr, samt badebrygge for de som vil ta seg en svømmetur i fjorden. Par kan utforske nærområdet til fots, i kajakk, eller noe som virkelig vil gjøre turen spesiell – i helikopter!

Hotellet kan nemlig arrangere heliopterturer fra 20-60 minutter over Norges tredje største isbre, Folgefonna. Det vil definitivt gjøre turen uforglemmelig!

Solstrand Hotel & Bad

Topprangert
Os
9.7 Fantastisk (50 anmeldelser)

Nimb Hotel

1/4

Nimb Hotel i København er et boutiquehotell med 38 unike hotellrom som alle har sin egne design. Hotellet ligger ved inngangen til det kjente Tivoli og nesten alle rommene har utsikt over Tivolis berømte hager. Gjester ved Nimb Hotel får dessuten fri inngang til Tivoli. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til en ideell base for å utforske København.

Hotellet skiller seg ut med sin flotte fasade, og den mauriske stilen går igjen i hele hotellet, noe som skaper en eksotisk atmosfære i forhold til det vi er vant med i Skandinavia.

For hundeelskere så kan det være godt å vite at våre firbeinte venner er hjertelige velkomne på Nimb Hotel.

Nimb Hotel

Topprangert
København
9.8 Fantastisk (598 anmeldelser)

Son Spa

1/4

Hvis spa og velvære er målet for en romantisk weekend så er det verdt å sjekke ut Son Spa – et lekkert spahotell i den idylliske kunstnerbyen Son og bare 45 minutter fra Oslo med bil.

Hotellet ligger ved sentrum av Son og rett ved vannet. Alle hotellrommene har utsikt til Oslofjorden. Spaanlegget strekker seg over 2 etasjer og er på hele 2000 m². Velg mellom flere forskjellige typer spabehandlinger

Hvis dere er ute etter noe annet enn spabehandlinger, så kan dere prøve kajakkpaddling, tur med RIB, matkurs, vinsmaking eller gå tur på en av de mange hyggelige turstiene i området.

Son spa

Topprangert
Moss
8.7 Fantastisk (440 anmeldelser)