Paris

Romantiske hoteller i Paris med boblebad på rommet

Romantiske hoteller i Paris med boblebad på rommet

Den ultimate kjærlighetsbyen ligger ikke lange flyturen unna. Paris er den perfekte destinasjonen for et romantisk avbrekk, og hvorfor ikke toppe det med en privat suite med boblebad?

Spaser i idylliske gater og beundre de ikoniske severdighetene du finner i den franske hovedstaden, som Eiffeltårnet og Louvre, mens du koser deg med champagne, makroner og kvalitetstid med din kjære. Vi har funnet noen av våre favoritthoteller i Paris, som alle har boblebad på rommet, for en uforglemmelig, romantisk helg.

Et autentisk parisisk hotell med privat boblebad i Latinerkvarteret

1/3

Hvor? Dette boutique-hotellet ligger langs en av de eldste gågatene i Latinerkvarteret.

For et ekstra spesielt opphold kan du sjekke inn på en juniorsuite med boblebad. Suiten ligger i øverste etasje av hotellet, hvor du har flott utsikt over Paris. Rommet har også flotte detaljer som massive bjelker, synlige murvegger og parkettgulv, og boblebadet og dusjen i italiensk stil i stua er virkelig prikken over i-en.

Nyt tradisjonell italiensk mat i hotellets lekre, romslige brasseri, som er fordelt over tre ulike områder i to etasjer.

Hotel Europe Saint Severin

Topprangert
Paris
9.0 Fantastisk (2756 anmeldelser)

Et femstjerners hotell i Paris med boblebad på rommet

1/3

Hvor? Dette luksuriøse hotellet i jugendstil ligger i en bygning fra 1800-tallet på Avenue Kléber. Her er du kun en 15 minutters spasertur unna byens eksklusive designerbutikker og et steinkast unna Triumfbuen.

Hotellrommene er stilfulle, sofistikerte og svært romslige, særlig sammenlignet med størrelsen du vanligvis får i Paris. Og det beste av alt er at du får ditt helt egne, dype boblebad med integrert TV, så du virkelig kan kose deg med det ypperste av luksus.

På taktereasse-restauranten Oiseau Blanc ligger alt til rette for en romantisk kveld. Her kan du og din kjære nyte smakfulle, tradisjonelle franske retter. I baren på takterrassen kan du synke ned i deilige, hvite sofaer med en perfekt blandet drink i hånden.

Hotellet har et 20 meter langt basseng, i tillegg til flere boblebad og hamam-inspirerte avslapningsrom med både badstuer og aroma-dampbad. Spaet hedrer selskapets asiatiske røtter med behandlinger inspirert av østen, te-område og en egen sunn snacksmeny etter behandling.

The Peninsula Paris

Topprangert
Paris
9.8 Fantastisk (604 anmeldelser)

Et luksuriøst boutique-hotell i Paris med privat boblebad

1/3

Hvor? Hotellet ligger mellom Louvre-museet og operaen i Paris, sentralt plassert i 1. arrondissement.

Hvis du virkelig vil skjemme bort kjæresten og deg selv, kan du bestille suiten med boblebad på Lumen Paris Louvre. Her kan dere nyte en luksuriøs byferie på et intimt boutique-hotell. Bestill en flaske Champagne, åpne en boks makroner fra Laduré og slapp av med brusende bobler.

Rommet er også utstyrt med Nespresso-maskin, gratis wi-fi, flatskjerm-TV og eksklusive badeartikler fra Hermès®.

Hotellet huser også den stilfulle restauranten Lumen, som med solfylt terrasse og store vinduer er lys og luftig året rundt. Maten er smakfull og sesongbasert. På menyen står spennende retter som krysser det franske, italienske og japanske kjøkkenet. Kombinasjonene er uvanlige, men så snart du har prøvd tiramisuen med grønn te, pastaen med fersk fisk og de fantastiske kjøttrettene vil du helt sikkert være enig i at de absolutt ikke er dumme.

Hotel Lumen Paris Louvre

Topprangert
Paris
8.7 Fantastisk (2427 anmeldelser)

Et boblebad på taket av kjærlighetsbyen

1/3

Hvor? I hjertet av det stilige 16. arrondissement, omgitt av kule restauranter og berømte museer som Fondation Louis Vuitton.

Du finner ikke noe mer eksklusivt enn den hvite suiten eller sølvsuiten på Hotel Félicien by Elegancia, hvis du er ute etter en virkelig romantisk helg i Paris. Om kvelden kan du og kjæresten ta trappen opp til deres private takterrasse, hvor dere kan synke ned i deres private badestamp, lene dere bakover og nyte stjernehimmelen.

Hotellet er designet av den kjente parisiske moteskaperen Olivier Lapidus, som brukte sitt spesielle talent til å lage et hotell som omfavner både mote og interiørdesign. Her får du luksuriøs minimalisme med rene linjer, fantastiske konturer og øye for detaljer.

Bruk dagene til å utforske alt Paris har å by på, før du kommer hjem og slapper av i spaet på hotellet. Her har du tilgang til et innendørs svømmebasseng, en sauna og et bredt utvalg av behandlinger og massasjer som virkelig vil få deg til å slappe av maksimalt.

Hotel Félicien by Elegancia

Topprangert
Paris
8.8 Fantastisk (1329 anmeldelser)

Kos deg på et Paris-hotell med boblebad og peis på rommet

1/3

Hvor? I studentområdet Latinerkvarteret, og i nærheten av berømte Rue Mouffetard, en av de eldste gatene i Paris.

Skjem deg selv bort i Lovez-vouz-suiten for et perfekt romantisk avbrekk i Paris. Den store runde sengen er plassert rett foran en moderne peis, og suiten har dessuten også eget boblebad!

Hotellet har et bredt utvalg av suiter og designerrom som alle er utformet ulikt og på en måte som fremhever den flotte designkvaliteten på interiøret.

I underetasjen har du en avslappende og elegant møblert patio, et perfekt sted for å nyte både morgenkaffen og kveldsdrinken.

Seven Hotel Paris

Topprangert
Paris
8.8 Fantastisk (1490 anmeldelser)

Et hotellrom med boblebad midt i partyområdet i Paris

1/3

Hvor? Dette hotellet ligger i et pulserende område med massevis av underholdningstilbud, deriblant det berømte kabaret-teateret Moulin Rouge.

Dette firestjerners hotellet i rokokko-stil ligger i Montmartre og er det perfekte valget for en romantisk helg i Paris. Dans hele natten før du går hjem til den kongelige suiten din.

Sjekk inn på en juniorsuite og nyt herlige omgivelser som en koselig peis, et romantisk boblebad og en fantastisk utsikt ut over Montmartre-området eller Sacré-Coeur-katedralen.

Hotellet ligger like rundt hjørnet for Moulin Rouge, og er kjent for å ha vært hjem for celebre gjester som Picasso og Toulouse-Lautrec.

Hotel Villa Royale

Paris
8.4 Veldig bra (283 anmeldelser)

Et romantisk boutique-hotell i Paris med boblebad på terrassen

1/3

Hvor? I det historiske området i Paris, i nærheten av universitetet Sorbonne og Notre Dame.

Gå for den romantiske suiten med privat boblebad for det perfekte luksusoppholdet. Rommet ligger over den berømte Luxembourghagen og har et romslig soverom, lounge og terrasse med egen badestamp.

Dufter fra deilige oljer, kunst fra Isabelle Emmerique og roseblader spredt over hvite de hvite dynene i den deilige sengen setter virkelig stemningen for et romantisk opphold. Bestill en massasje på rommet for å virkelig senke skuldrene og slappe av fullstendig.

I underetasjen finner du Love Capsule, en loungebar som er perfekt for å ta en drink og slappe av. Baren Honesty Bar er også et ypperlig sted å slappe av med en drink etter en lang dag med vandring i Paris’ vakre gater. Møblene her er trukket i rød fløyel og lyset er behagelig og varmt.

Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin

Topprangert
Paris
8.5 Fantastisk (1771 anmeldelser)

Et sentralt Paris-hotell med boblebad for ren romantikk

1/3

Hvor? Like ved Luxembourghagen.

Går du for et Balneo-rom på Apostrophe Hotel får du ditt eget spa-boblebad med unik kvalitet og fargeterapi. Her ligger alt til rette for å nyte i fred og ro. Alle rommene er innredet og dekorert på ulike måter, og 5 av rommene har eget boblebad.

Spaser gjennom Luxembourghagen som ligger like i nærheten av Apostrophe Hotel. Kaféhagene der er et koselig sted å ta en kopp med noe godt å drikke. Etter en romantisk dag gatelangs i kjærlighetsbyen er det herlig å komme hjem til sitt eget private boblebad.

Apostrophe Hotel ligger i bydelen Montparnasse, et område som er kjent for sine kunstnere, poeter og forfattere. I løpet av årene har personligheter som Ernest Hemingway, Henry Miller, Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir bodd og levd i dette området med de mange fortauskaféene og restaurantene.

Hotel Apostrophe

Paris
9.0 Fantastisk (989 anmeldelser)