Paris

Er det romantikk i luften? 8 château-hoteller i Frankrike for turtelduer

Få steder i verden er mer romantiske enn utpå det franske landet.

a med deg din bedre halvdel på en romantisk ferie til et slott! Da kan dere få tid til å spise god mat sammen, gå lange turer, smake på god vin og rett og slett bare dyrke kjærligheten.

Vi har gjort jobben enkel for deg og samlet noen av Frankrikes flotteste slott, sånn at du bare kan velge din favoritt og pakke kofferten.

Ved Garonnes bredder i Bordeaux

1/4

Oppdag Bordeaux-regionen sammen! Le Château Grattequina er en vingård fra 1800-tallet som ligger ved elven Garonne. Rommene har utsikt mot hagen og er luksuriøse og trendy på en gang. Etter at dere har gått en tur i området, kan dere ta dere en svømmetur i bassenget som ligger fint plassert mellom trærne.

Hotellet har også mulighet til å tilpasse oppholdet til interessene deres. Liker dere god mat? Overnattingsstedet organiserer vinturer der dere kan tilbringe en hel dag med vinsmaking i Saint-Émilion. Liker dere å holde dere i aktivitet? I så fall burde dere bli med på golf på Golf de Bordeaux-Lac. Her finnes det noe for enhver smak.

Château Grattequina Hôtel

Topprangert
Bordeaux
9.2 Fantastisk (645 anmeldelser)

En skjult skatt i Bazouges-la-Pérouse

1/4

Honoré de Blazac, Alfred de Musset, François-René de Chateaubriant og Victor Hugo er bare noen av de mange kjente personlighetene som har vært gjester på Le Château de la Ballue. Snart kan du og din bedre halvdel også bli en del av den eksklusive gjestelisten.

Hotellet tilbyr tre oppholdsrom der dere kan lese, ta dere et glass vin eller en kopp te. Her kan dere med andre ord slappe av på det viset dere selv foretrekker. Glem de raske hverdagsfrokostene! Her i huset gjør de det skikkelig. Frokosten består av fersk frukt, yoghurt og en buffé med salte og søte retter. Det sies jo at veien til hjertet går gjennom magen.

Château de La Ballue - Teritoria

Topprangert
Bazouges-la-Pérouse
9.3 Fantastisk (31 anmeldelser)

Et raffinert opphold i Cheverny

1/4

Noen ganger har man lyst til å unne seg noe ekstra. Det kan du gjøre på Château du Breuil. Her vil du garantert få et opphold utenom det vanlige.

Rett utenfor døren har du tilgang til en park på 450 mål – perfekt for lange ettermiddagsturer. Rommene er tidsriktig innredet og tilrettelagt for at dere kan få den avslapningen dere fortjener. For en helt unik opplevelse burde dere bestille rommet som heter Frédéric. Det ligger i slottets tårn som ble bygget på 1400-tallet. Utsikten herfra er virkelig noe for seg selv.

Les Sources de Cheverny

Cheverny
7.5 Bra (648 anmeldelser)

En kongelig ferie i Rouffach

1/4

Når dere drar til Château d’Isenbourg, vil dere få inntrykk av at dere har reist tilbake til Solkongens tid. Dette vakre, merovingiske slottet ligger i vindistriktet i Alsace-regionen, kun noen få kilometer unna Colmar. Dette er det perfekte stedet å dra til for å oppleve Alsace. Her finner dere både en spisesal i som kunne tilhørt Ludvig 14 og et spa med hammam der dere vil bli behandlet som kongelige.

Rommet deres vil være helt ulikt alle andre hotellrom dere har sett før. Disse rommene tar dere nemlig med på en tidsreise. Herfra kan dere også nyte panoramautsikten mot den sjarmerende landsbyen Rouffach, Alsace-slettene og Clos Isenbourg. Dette overnattingsstedet byr virkelig på en autentisk opplevelse!

Château d'Isenbourg & SPA

Topprangert
Rouffach
8.7 Fantastisk (2622 anmeldelser)

Toppen av kransekaken i Chantilly

1/4

For å komme til Château Hôtel Mont Royal, må dere reise gjennom Chantilly-skogen som omringer eiendommen. Dette lille paradiset ligger kun 35 km fra Paris og 15 minutter fra Charles de Gaulle lufthavn. På programmet: Rolige stunder foran peisen, elegant innredde rom og et oppvarmet innendørs basseng der dere kan ta dere en dukkert.

Når dere et lei av hverdagens mas og kjas, er dette et sted dere kan dra for å få litt avstand fra det. Ta en tur ned i spasenteret på Château Hotel Mont Royal for å oppdage utvalget av spabehandlinger og bassenget med lysekroner hengende over.

InterContinental Hotels Chantilly Chateau Mont Royal, an IHG Hotel

Topprangert
La Chapelle en Serval
9.2 Fantastisk (858 anmeldelser)

Landlig idyll i Poligné

1/4

Château du Bois de Glaume pleide en gang å tilhøre adelsmannen Guillaume de Poligné. I løpet av et opphold her vil dere få muligheten til å lære litt av hvert om ham og hans liv her på 1600-tallet.

Slottet er innredet i tidsriktig stil og kunne lett ha vært med i en av Jane Austens romaner. For å oppleve landsbygda rundt, burde dere ta dere en gåtur i den ett mål store skogen som omringer slottet. Dere kan også ta en tur ned til tjernet, der det både er mulig å fiske og ro i båt.

Chateau Du Bois Glaume

Poligné
9.3 Fantastisk (60 anmeldelser)

En fantastisk helg for to i Vence

1/4

La oss ta turen til et gammelt ridderslott fra 1100-tallet. Château Saint-Martin & Spa er i dag et ekte paradis som tilbyr tjenester av høy kvalitet. Glem den daglige rutinen. Det er mulig å ankomme dette hotellet både i limousin med privatsjåfør og helikopter. Her snakker vi klasse!

Som man kanskje kan gjette ut fra navnet, har dette overnattingsstedet et fantastisk spasenter. I 2016 ble det til og med utnevnt til den beste spadestinasjonen i Europa av World Luxury Spa Awards. Spa Saint-Martin by La Prairie byr på en badstue, en rekke luksuriøse behandlinger og behandlingsrom der dere kan ligge side ved side.

Château Saint-Martin & Spa - an Oetker Collection Hotel

Topprangert
Vence
9.4 Fantastisk (161 anmeldelser)

Et uforglemmelig opphold i Courcelles-sur-Vesle

1/4

Når dere vandrer rundt i hagene som omringer Château de Courcelles, vil dere raskt få et inntrykk av hva slags type mennesker som pleide å bo her. En rekke kjente kunstnere og forfattere har også latt seg inspirere av disse vakre omgivelsene.

Dette vakre slottet fra 1600-tallet har hele 18 unike rom og ligger mellom Paris og Reims, kun 45 minutter unna Charles de Gaulle lufthavn. Hagen er på hele 230 mål, noe som gjør at den passer perfekt til romantiske spaserturer. Hvorfor ikke leke gjemsel i slottets labyrint?

Château de Courcelles

Topprangert
Courcelles-sur-Vesle
9.5 Fantastisk (168 anmeldelser)