Spania

Rimelige betjente leilighetshoteller med basseng på Mallorca

Mallorca kan by på sol og sjø i overflod, og passer like godt uansett om du skal på familieferie, vennetur eller en avslappende kjæresteferie.

Alle disse hotellene på Mallorca har det du måtte ønske deg, slik som basseng, solterrasse og betjente leiligheter med kjøkken. I en leilighet med selvbetjening kan du enkelt ordne deg en matbit når du kjenner deg litt sulten, og hvis du har behov for å spare litt penger er det greit å kunne lage noen av måltidene i leiligheten. Hvis du er på utkikk etter det lille ekstra, for eksempel spa, barneområde eller strand i nærheten, finner du også dette her!

Sol Cala d’Or by Meliá Apartamentos

1/4

Dette flotte leilighetshotellet passer like godt for både familier og par, og ligger nær den gylne Cala D’or-stranden. I den vakre og velstelte hagen finner du et stort utendørs basseng og et barnebasseng.

Alle rommene har en kjøkkenkrok utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker, i tillegg til en komfortabel, møblert terrasse. På supermarkedet på stedet kan du handle matvarer slik at du kan tilberede egne, enkle måltider.

Hotellet har et lekeområde for barn, en terrasse med nydelig havutsikt og en egen bufférestaurant og cocktailbar.

Sol Cala d´Or Apartamentos

Cala d´Or
8.2 Veldig bra (687 anmeldelser)

Cabau Aquasol

1/4

Cabu Aquasol er nylig oppusset og perfekt for familier. Her tilbys betjente leiligheter med opptil tre soverom og et omfattende utvalg av aktiviteter for barna.

Blant hotellfasilitetene finner du et stort svømmebasseng, en romslig terrasse hvor dere kan sole dere og slappe av og en bassengbar hvor dere kan ta noe å drikke eller en liten matbit. Om kvelden kan dere spise på hotellrestauranten Citrus og oppleve morsom underholdning som quiz, forestillinger og leker.

Alle leilighetene har utsikt mot bassenget eller hagen i middelhavsstil. Hvert rom har komfortable soveplasser og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Alle rommene har gratis wi-fi, aircondition og safe, og egne barnesenger er også tilgjengelig.

Aparthotel Aquasol

Palmanova
8.1 Veldig bra (2136 anmeldelser)

Gavimar Ariel Chico

1/4

Dette vakre trestjerners hotellet ligger i det vakre Cala D’or-området, og passer alle typer reisende som simpelthen ønsker seg en typisk badeferie. Her finner du et stort bassengområde, et barnebasseng, fluktstoler og parasoller. I tillegg tilbys det en badstue, solarium, bordtennis, volleyballbane og en rekke andre aktiviteter.

Hotellet tilbyr både standardrom og leiligheter, så du kan velge det som passer deg og dine best. Leilighetene og studioleilighetene har oppholdsområder med aircondition, velutstyrt kjøkken samt balkong eller terrasse for hyggelige sommerkvelder.

Gavimar Ariel Chico Hotel and Apartments

Cala d´Or
8.2 Veldig bra (1445 anmeldelser)

Houm Plaza Son Rigo

1/4

Dette leilighetshotellet eies og drives av en familie, og passer også svært godt til familieferier. Hotellet har en avslappet atmosfære og tilbyr en praktfull hage, utendørs basseng, barneområde samt leker og underholdning.

Voksne som ønsker å slappe av kan benytte seg av et spa-område med et rolig innendørs basseng, varmestråler, badstue med aromaterapi og boblebad – det perfekte stedet for en velfortjent pause.

I hotellets 6. etasje finner du selve juvelen i kronen: Mediterrace! Denne luksuriøse takterrassen er en sann oase med sjøutsikt, solsenger, private cabanaer og cocktailservering.

Houm Plaza Son Rigo

Topprangert
Playa de Palma
8.8 Fantastisk (2241 anmeldelser)

Apartamentos Vistasol

1/4

Alle leilighetene hos Vistasol Apartaments er romslige og luftige, og har stue, fullt utstyrt kjøkken og balkong. De har også aircondition, så du trenger ikke å bekymre deg for at sommernettene skal bli for varme.

Dette er et utmerket hotell for yngre mennesker, og om sommeren er det et populært valg blant de som kommer for å oppleve nattelivet i Magaluf og de lokale strendene i nærheten.

I første etasje av komplekset finner du et herlig spa-område hvor du kan få en avslappende massasje, benytte deg av svømmebasseng, badstue og tyrkisk bad eller bare ta det med ro i avslapningsområdene.

Apartamentos Vistasol

Magaluf
7.5 Bra (1050 anmeldelser)

Hipotels Mercedes

1/4

Hipotels Mercedes er det perfekte hotellet for den som søker sommerens enkle gleder: sol, sjø og sand. Dette firestjerners hotellet ligger rett ved stranden, og kan friste med praktfull utsikt over Middelhavet, et innendørs og utendørs basseng samt rikelig med underholdning og aktiviteter, blant annet sykkelutleie. Det har også en restaurant med buffé.

Alle de romslige leilighetene har møblert balkong, kjøkken, stue og et koselig soverom med enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenger.

Restauranten gir deg utsikt mot både bassenget og sjøen. Her kan du velge og vrake fra et omfattende vinkart og en rekke utsøkte tradisjonelle spanske retter. Velkommen til bords!

Hipotels Mercedes Aparthotel

Topprangert
Cala Millor
9.1 Fantastisk (2182 anmeldelser)

Bellevue Club

1/4

Dette er leilighetshotellet som har alt! Du kan velge helpensjon, halvpensjon eller kun frokost inkludert, og hotellet har også to restauranter, et brasserie og en pizzeria. Her kommer du aldri til å gå sulten! Videre kan hotellet skilte med åtte svømmebassenger, deriblant to barnebasseng, et sportsområde, minigolf og en kunstig innsjø.

Det finnes 1468 selvbetjente leiligheter på komplekset, og samtlige er utstyrt med et lite kjøkken, balkong, stue og ett eller to soverom.

Den vakre byen Alcudia ligger i nærheten. Her kan du besøke hyggelige restauranter og barer og se flere historiske severdigheter. S’Albufera naturpark, den største våtmarken på Mallorca, er heller ikke langt unna. I disse vakre omgivelsene kan du oppleve den lokale floraen og faunaen. Eller så kan du bare rusle ned til stranden som ligger kun 800 meter fra hotellet.

BelleVue Club

Alcudia
6.0(19440 anmeldelser)

TRH Jardín del Mar

1/4

TRH Jardin de Mar har en ideell beliggenhet i Santa Ponsa, med direkte tilgang til en eksklusiv bukt og fantastisk utsikt over Middelhavet. Her kan du late deg ved bassenget eller på stranden og benytte deg av alt hotellet har å tilby.

Hotellet har både innendørs og utendørs basseng, lekeplass, bordtennisbord, restaurant og en bar/kafé. Om kveldene kan du få med deg liveunderholdning med blant annet musikk og dans, og du får også muligheten til å slå deg løs på dansegulvet selv.

Alle de hjemmekoselige og komfortable leilighetene har balkong, stue, fullt utstyrt kjøkken og TV. Unn deg selv et rom med sjøutsikt, så kan du våkne opp til en fantastisk utsikt hver dag!

TRH Jardín Del Mar

Santa Ponsa
7.5 Bra (2881 anmeldelser)