Spania

Opplev vakre Costa Blanca – 5 hoteller i Benidorm

Mer enn bare vakre strender…

Benidorm er et populært reisemål blant turister med sin beliggenhet på vakre Costa Blanca. Idylliske hvite sandstrender, et solfylt klima og en energisk stemning året rundt bidrar til å gjøre Benidorm til et reisemål som passer alle.

For deg som liker å slikke sol, har du de fantastiske strendene Levante og Poniente å boltre deg på, før du tar en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet i Cala de Mal Pas eller Cala La Almadrava.

I sentrum av byen finnes det nok av butikker til å holde shoppingentusiastene fornøyde (og lommebøkene litt tynnere) og restauranter med det beste som middelhavet har å by på!

En ting er sikkert, Benidorm har noe for enhver smak!

For deg som liker å slappe av...

Hvis du leter etter et sted med kort vei til strendene, butikkene og restaurantene i Benidorm (men samtidig har lyst til å oppleve den tilbakelente stemningen i det landlige Spania), burde du ta en titt på dette herlige luksushotellet.

Meliá Villaitana ligger knappe 3 km fra Benidorm og kan skilte med en fantastisk utsikt mot Gran Bahía-bukten og Costa Blanca. Dette eksklusive hotellet befinner seg ved to 18-hulls golfbaner, og byen Alicante ligger bare 20 minutter unna med bil.

Hotellet har fasiliteter som spaområde, velværesenter, et svømmebasseng formet som en lagune og til og med sin egne kunstige strand med palmetrær! Andre fasiliteter omfatter paddle- og tennisbane, tapas og italiensk restaurant, samt en jazzbar.

Meliá Villaitana

Benidorm
8.3 Veldig bra (1013 anmeldelser)

For den beste utsikten...

1/4

Madeira Centro ligger ved enden av det trekantede torget Plaza de la Hispanidad, midt i hjertet av Benidorm by, og i gangavstand fra Levante-stranden og parken L’Aigüera. Hotellet tilbyr noe av den beste utsikten langs Costa Blanca-kysten.

I tillegg til å ligge et steinkast unna stranden, butikkene og restaurantene, befinner dette moderne hotellet seg rundt 3.5 km fra vannparken Aqualandia og fornøyelsesparken Mundomar, der du blant annet kan svømme sammen delfiner -perfekte aktiviteter for familien!

Det firestjerners hotellet byr på et avslappende opphold i Benidorm, med rom som ser utover bukten og fjellene bortenfor. Selv om alle rommene kommer med garantert god utsikt, kan det være vel verdt det å be om et rom i en av de øverste etasjene, slik at du får se det spektakulære landskapet!

Hotel Madeira Centro

Benidorm
8.3 Veldig bra (582 anmeldelser)

For den beste beliggenheten...

Meliá Benidorm ligger i Rincón de Loix, midt i hjertet av Benidorm. Hotellet har 526 fargerike rom spredt utover 30 etasjer. Stedet ligger ideelt til, kun 1 km unna Levante-stranden. I nærheten finner du mange turistattraksjoner, blant annet utendørs severdigheter og historiske kirker innenfor kjøreavstand, samt Isla de Benidorm og Tossal de la Cala.

Hotellet har et spektakulært basseng formet som en lagune, med eget fossefall og som er omringet av frodige tropiske planter. I tillegg har stedet et oppvarmet innendørs svømmebasseng, en lekeplass for barna, treningsrom med alt mulig av apparater, samt en sauna med boblebad.

Meliá Benidorm tilbyr frokostbuffé med et bredt utvalg, i tillegg til lunsj og middag, i den romslige restauranten El Curt. Samtidig serverer kafeteriaen El Moralet en rekke deilige tapas og snacks med pianomusikk i bakgrunnen.

Hotel Meliá Benidorm

Benidorm
8.1 Veldig bra (2018 anmeldelser)

For par...

1/4

RH Royal er et moderne hotell for voksne som ligger i hjertet av Benidorm. Stedet er derfor perfekt for de som vil på en romantisk tur. Dette all-inclusive-hotellet befinner seg i et stille boligstrøk nær Benidorms historiske sentrum, kun tre minutters gange fra Parque de l’Aigüera, og seks minutter fra Levante-stranden. I nærheten ligger også gamlebyen og et shoppingområde.

De elegante hotellrommene på RH Royal har en fargerik stil og kommer alle med romslige balkonger. Her kan du sitte og nyte et glass spansk vin mens du ser på solnedgangen.

Få mest mulig ut av det barnefrie og romslige bassengområdet, som har solsenger, et solarium og et utendørs boblebad i sommermånedene. På kveldstid kan du kose deg på den store terrassen mens du får med deg et av de ulike showene som tilbys.

Hotel RH Royal - Adults Only

Topprangert
Benidorm
8.7 Fantastisk (627 anmeldelser)

For underholdning og shopping

Det luksuriøse firestjerners hotellet, Don Pancho, er med sin beliggenhet på Avenida del Mediterraneo i hjertet av Benidorms shopping- og underholdningsområde det perfekte utgangspunktet for et opphold i moderne omgivelser.

Stedet ble ombygget i 2016 med en frodig tropisk hage ved inngangen, og ligger kun to minutters gange fra Levante-stranden. Når du overnatter her, har du også kort vei til gamlebyen, strandpromenaden, butikker, barer og restauranter.

Det beste ved Don Pancho er uten tvil de enestående fasilitetene. Avslutt dagen med en avslappende tur innom Lobby Bar eller sjekk ut den luksuriøse Chill Out-terrassen som tilbyr flere underholdende show.
Blant de andre fasilitetene på Don Pancho så finnes det kasino, tennisbaner, en frisørsalong og barberer, eksklusive butikker i lobbyen, en bowlingbane, massasjerom og treningsrom.

Hotel Don Pancho

Topprangert
Benidorm
9.4 Fantastisk (2910 anmeldelser)