Europa

Opplev luksus til en billig penge på disse hotellene i Budapest

Budapest har lenge vært en favoritt blant de som vil oppleve en elegant storby uten at det koster skjorta.

Her kan du få virkelig mye for pengene, så hvorfor ikke unne deg litt ekstra luksus når du først har sjansen?

Se for deg hoteller med herlige spa, store rom med komfortable badekåper og velfylt minibar og førsteklasses service som virkelig er prikken over i-en på turen din.

Et rimelig luksushotell i Budapest med god mat på alle kanter

1/4

Iberostar ligger ikke langt unna det ungarske parlamentet og den ikoniske basilikaen. Området er et lite paradis for den som er glad i god mat. Her finner du en rekke flotte ungarske og internasjonale restauranter, for eksempel Hungarikum Bistro, Iguana Bar & Grill, La Pampa Steakhouse og Trattoria Pomo D’Oro. Elvebredden og Kjedebroen er også bare noen minutters gange unna, og fra T-banestasjonen Arany János utca kan du komme deg til mer eller mindre alle deler av byen.

Fra det øyeblikket du trer inn gjennom dørene på Iberostar kommer du til å føle deg avslappet, så her er det bare å gjøre seg klar for litt velfortjent alenetid. Rommene er moderne og stilige, restauranten serverer tradisjonelle retter som får tennene til å løpe i vann, og spa-området er utstyrt med boblebad, badstue og et tyrkisk bad.

Sofitel Budapest Chain Bridge

Topprangert
Budapest
8.9 Fantastisk (994 anmeldelser)

Et luksuriøst, men rimelig hotell i Budapest med innendørs svømmebasseng

1/4

Sofitel Budapest Chain Bridge ligger i et av de mest populære områdene i den ungarske hovedstaden, like ved Kjedebroen og Széchenyi-plassen og ved bredden av Donau. Noen av rommene kan skilte med utsikt over historiske severdigheter som Buda slott, som er flott opplyst om kvelden, og andre har balkong med panoramautsikt over elven. Fra hotellet er det ikke langt til severdigheter og opplevelser. St. Stefan-basilikaen og parlamentet ligger for eksempel innen kort gangavstand, og det samme gjør handlegatene Váci utca og Andrássy út.

Sofitel tilbyr også en rekke treningsmuligheter hvis du vil holde deg i form i ferien. Du kan trene kondisjon på treningsrommet eller svømme noen runder i svømmebassenget. De store og elegante rommene har Sofitel MyBed-fasiliteter og eksklusive toalettsaker. En luksuriøs gourmetopplevelse venter deg i restauranten Paris Budapest, og Club Lounge i 8. etasje kan by på uslåelig utsikt.

Sofitel Budapest Chain Bridge

Topprangert
Budapest
8.9 Fantastisk (994 anmeldelser)

Et rimelig luksushotell i Budapest med spa på taket

1/4

The Ritz-Carlton ligger på Erzsébet-plassen i sentrum av Budapest, en behagelig spasertur fra St. Stefan-basilikaen og Donau. Rommene og suitene har utsikt over en av Budapests mange elegante handlegater. Alle rommene er innredet med moderne eleganse: rikelig med naturlig lys, komfortable møbler, pastellfarger, marmorbad med adskilt badekar og regndusj samt luksuriøse toalettsaker fra Asprey.

Etter en dag i Budapest fullspekket med opplevelser, kan du glede deg til noen timer med avslapning i hotellets spa i 8. etasje. The Ritz-Carlton Spa har svømmebasseng, boblebad, dampbad, badstue og spa-fasiliteter du kan benytte deg av når du virkelig vil slappe av. Den som er glad i god mat (og hvem er vel ikke det?) kan kose seg med sesongens ungarske retter i restauranten Deák Street Kitchen og deretter runde av kvelden med en cocktail i en av Budapests hotteste barer, Kupola Bar.

The Ritz-Carlton, Budapest

Topprangert
Budapest
9.4 Fantastisk (2096 anmeldelser)

Et rimelig 5-stjerners hotell med asiatisk design i Budapest

1/4

5-stjerners Buddha Bar er et av de mest sexy hotellene i Budapest. Hotellet ligger i et av Klotild-palassene bygget på 1800-tallet, like ved Elisabeth-broen og nær en av de mest eksklusive handlegatene i Budapest, Váci utca. Atmosfæren er en perfekt kombinasjon av zen-filosofien fra det fjerne østen og overdådig design. Rommene og suitene har mørk treinnredning og røde farger som fremkaller den asiatiske zen-atmosfæren som hotellet bygger på.

På en ettermiddag i Buddhattitude Spa kan du føle roen senke seg i både kropp og sjel. Her kan du ta en dukkert i det japanske avslapningsbassenget, slappe av i den finske eller infrarøde badstuen og detoksifisere kroppen i dampbadet, før du avslutter det hele med en fantastisk massasje eller kroppsbehandling.

Buddha-Bar Budapest Klotild Palace

Topprangert
Budapest
8.6 Fantastisk (305 anmeldelser)

Et rimelig luksushotell med spa og utendørs matservering i Budapest

1/4

Boscolo ligger i en storslått bygning fra sent 1800-tall like ved Blaha Lujza-plassen, omgitt av restauranter, puber og teatre. Dette 5-stjerners hotellet ble bygget i nyklassisistisk stil under art nouveau-perioden, og resultatet er utrolig. Rommene har elegante italienske møbler, sengetøy i silke og murano-lysekroner.

Om du klarer å løsrive deg fra rommet ditt, kan du stikke innom spa-området. Avslapningsbassenget ble designet av den internasjonalt anerkjente Simone Micheli. Inspirasjonen fra naturlige elementer som vann, stein og vind bidrar til den avslappende effekten. Etter noen timer i spaet med badstue, dampbad og kanskje til og med en massasje, kommer du til å føle deg som ny. Et annet sjarmerende sted på dette hotellet er New York Café, hvor du også kan se nyklassisistiske elementer som vakre fresker og dekorerte søyler.

Anantara New York Palace Budapest - A Leading Hotel of the World

Topprangert
Budapest
9.3 Fantastisk (2761 anmeldelser)

Et rimelig luksushotell ved Donau med utsikt mot Buda slott

1/4

InterContinental, akkurat som Sofitel Budapest Chain Bridge, har en førsteklasses beliggenhet, bare noen få skritt fra elven og rett ved Kjedebroen. Om kvelden kan du ta en stemningsfull spasertur til det opplyste parlamentet, før du returnerer til hotellet langs bredden av Donau. Rund av kvelden med noe godt i glasset på Corso Terrace, med de glitrende lysene fra Buda slott midt imot.

Hotellet har også en helse- og treningsklubb du kan benytte deg av hvis du har dårlig samvittighet for alle cocktailene og utsøkte ungarske rettene du har kost deg med under oppholdet. Du kan velge blant et døgnåpent treningsrom og et innendørs svømmebasseng eller bare slappe av i badstuen og dampbadet.

InterContinental Budapest, an IHG Hotel

Topprangert
Budapest
9.2 Fantastisk (2727 anmeldelser)

Et rimelig luksushotell i Budapest med nydelig mat

1/4

Four Seasons Hotel ligger på Széchenyi István-plassen, midt imot Kjedebroen, og har en uforglemmelig utsikt over byen. Hotellet ligger i en historisk bygning og ble pusset opp til den aller høyeste standard i 2004. Fra hotellet kan du rusle til Buda slott og det omkringliggende historiske området på 15–20 minutter, og det ungarske parlamentet og St. Stefan-basilikaen ligger enda nærmere.

Bygningen har beholdt mange av sine originale særtrekk og den typiske jugendstilen som Budapest er så kjent for. Rommene er derimot ytterst moderne og elegante, med komfortable møbler og elegante bad. I hotellets spa kan du benytte deg av et oppvarmet innendørs svømmebasseng, dampbad, badstue og damprom for å lade opp batteriene før en kveld ute. I etasjen under finner du hotellets elegante bar, hvor det spilles pianomusikk om kveldene. Dette er det perfekte stedet å avslutte – eller innlede – en innholdsrik kveld i Budapest.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Topprangert
Budapest
9.8 Fantastisk (1216 anmeldelser)