Paris

Luksus for en billig penge: romantiske hoteller i Paris som selv lommeboka kan like

Paris er en by som vi alle må besøke på ett eller annet tidspunkt.

Her finner du et spennende kunstmiljø, luksuriøse handlegater og myldrende kaféliv. Byen er også kjent for å være romantikkens hovedstad, og er dermed det er det perfekte stedet å dra for en budsjettvennlig helgetur.

En langhelg i Paris behøver ikke å koste all verden. Det finnes nemlig en rekke rimelige luksushoteller her, så lenge du vet hvor du skal lete …

Rimelig luksushotell i Paris med stilig spa

1/4

Kult og avslappet: Mademoiselle er det perfekte hotellet å slappe av på etter en travel dag i de parisiske gatene. Rommene er dekorert med sterlingsølv og jordtoner, og interiøret er minimalistisk, men sofistikert.

Fasilitetene er utviklet med fokus på at gjestene skal ha det behagelig: hvert rom er utstyrt med komfortable overmadrasser og spasenteret har badstue, dampbad og massasjerom, og tilbyr i tillegg en rekke skjønnhetsbehandlinger. Etter en tur i spasenteret, kan du ta på deg en av de behagelige badekåpene og slappe av med en urtete.

Mademoiselle

Topprangert
Paris
8.8 Fantastisk (2297 anmeldelser)

Rimelig luksushotell med privat balkong i Paris

1/4

Monceau Wagram er et klassisk og vakkert hotell som passer ypperlig for de som er ute etter en autentisk parisisk opplevelse. De myke fargene, det koselige interiøret og det utsmykkede tapetet skaper en romantisk stemning. Alle rommene har en balkong der man kan sitte og slappe av med utsikt mot de travle gatene eller hotellets hage.

Monceau Wagram ligger kun et steinkast unna den berømte Triumfbuen og den berømte handlegaten rue du Faubourg St Honoré. Det finnes med andre ord flere ting du kan finne på rett i nærheten. Pass på at du får med deg hotellets økologiske frokostbuffé, som blant annet består av ferske bakervarer, syltetøy og oster.

Hotel Monceau Wagram

Paris
7.8 Bra (1933 anmeldelser)

Rimelig luksushotell i barokk stil i Paris

1/4

Mercure Paris Montmartre Sacré-Cœur passer perfekt til en langhelg og tilbyr massevis av luksus samt utsikt mot Sacré-Cœur. Du vil umiddelbart føle deg hjemme på dette barokk-inspirerte hotellet. Rommene er utstyrt med hvitt, friskt sengetøy, mens veggene er dekorert i blålilla for å skape en avslappet stemning.

Alle suitene har wi-fi, flatskjerm-TV med satellitt og minibar, for å sørge for optimal avslapning. Hvis du er en av dem som ønsker å leve som en ekte pariser, kan du glede deg over at hotellet tilbyr sykkelutleie. På denne måten kan du enkelt ta deg fra kafé til kafé.

Mercure Paris Montmartre Sacré-Coeur Hotel 4 stars

Paris
8.4 Veldig bra (2817 anmeldelser)

Rimelig luksushotell i Paris med hemmelige passasjer

1/4

Dette hotellet kombinerer det klassiske og det moderne på en helt unik måte, og ligger midt i hjertet av Montmartre. Det ligger ikke så langt unna Moulin Rouge og skal visstnok ha en hemmelig passasje som fører direkte bak scenen på det kjente kabaret-teateret. Le Squara bugner over av luksus. Rommene er varme, innbydende og blant annet dekorert med naturstein, bronse- og gullfarger, samt røde og lilla detaljer.

Hotellet har også en rekke behagelige fasiliteter du kan benytte deg av, blant annet gratis og ubegrenset wi-fi, høytalere på badet og håndklær laget av bomull og lin.

Hôtel du Beaumont

Topprangert
Paris
8.7 Fantastisk (1114 anmeldelser)

Rimelig luksushotell nær severdighetene i Paris

1/4

Det tradisjonelle interiøret på Hotel Etoile Saint Ferdinand vil garantert falle i smak hos de som har en liten pariser i seg. Her finner du lyseblå gardiner, blomstermotiver og stripete, kremfarget tapet. Dette overnattingsstedet er både elegant og hjemmekoselig på en gang. Her har du dessuten tilgang til gratis og ubegrenset wi-fi, en døgnåpen resepsjon og sen utsjekking uten ekstra kostnader.

Hotel Etoile Saint Ferdinand ligger i nærheten av Triumfbuen, Eiffeltårnet og Champs-Élysées. Dermed er det det perfekte hotellet for deg som ønsker å kombinere shopping, kafébesøk og sightseeing.

Etoile Saint-Ferdinand by HappyCulture

Paris
8.4 Veldig bra (1647 anmeldelser)

Et rimelig luksushotell i et av Paris’ historiske områder

1/4

Den romantiske suiten på dette rimelige luksushotellet i Paris har utsikt mot Luxembourghagen, en romslig stue og en balkong med privat boblebad.

I underetasjen finner du Love Capsule, en loungebar der man kan ta en drink og slappe av. Møblene er trukket i rød fløyel og lyset er behagelig og varmt. I baren Honesty Bar kan du ta deg en drink etter en lang dag med vandring i Paris’ vakre gater.

Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin

Topprangert
Paris
8.5 Fantastisk (1771 anmeldelser)

Rimelig luksushotell nær Luxembourghagen i Paris

1/4

Apostrophe Hotel ligger i bydelen Montparnasse, et område som er kjent for sine kunstnere, poeter og forfattere. I løpet av årene har personligheter som Ernest Hemingway, Henry Miller, Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir bodd og levd i dette området med de mange fortauskaféene og restaurantene.

Når du bor på dette hotellet, kan du enkelt komme deg til Luxembourghagen, der det er kjempefint å rusle rundt.

Hvis du bestiller et av «Balneo»-rommene, kan du slappe av i boblebadet som er utstyrt med massasjefunksjoner og lys som skifter farge.

Hotel Apostrophe

Paris
9.0 Fantastisk (989 anmeldelser)

Rimelig luksushotell med boblebad i Paris

1/4

Dette firestjerners hotellet i rokokko-stil ligger i Montmartre og er det perfekte valget for en romantisk helg i Paris. Ettersom det ligger i underholdningsdistriktet, kan du oppleve Paris’ pulserende uteliv rett utenfor ytterdøra.

Hvis du velger en juniorsuite, kan du slappe av foran peisen, i boblebadet eller foran utsikten mot Montmartre og Sacré-Cœur.

Dette rimelige luksushotellet i Paris ligger rett rundt hjørnet fra Moulin Rouge og har tatt imot kjente gjester som Picasso og Toulouse Lautrec.

Hotel Villa Royale

Paris
8.4 Veldig bra (283 anmeldelser)