Europa

Luksuriøse hoteller med private basseng i Europa

Finn din helt egne suite med basseng i Frankrike, Hellas, Italia eller Spania, og glem det å skulle dele det avslappende badet i bassenget med andre. Perfekt til den luksuriøse kjæresteferien eller bryllupsreisen!

Ok, vi må jo innrømme det: Et hotellrom med eget basseng er ikke akkurat en billig affære, men på en annen side så vil det være en helt unik hotellopplevelse og man vil garantert komme hjem fullstendig avslappet!

Privat basseng på Tenerife

1/2

Hvis man setter pris på privatliv på ferie, så kan hotellrommene hos Baobab Suites være midt i blinken! Hotellrommene har plass til mellom to og syv personer, og i tillegg til det private bassenget så kan gjester nyte den luksuriøse og minimalistiske innredningen. Det 5-stjerners hoteller byr på flere forskjellige fasiliteter, som treningssenter og egen tennisbane.

Hotel Baobab Suites

Topprangert
Costa Adeje
9.6 Fantastisk (2429 anmeldelser)

Egen takterrasse med basseng i Marbella

1/2

Drømmer du om en uforglemmelig reise? Da bør du sjekke inn på penthouse-leiligheten til Meliá Marbella Banús Hotel, med privat basseng! Dette hotellet byr ikke bare på en takterrasse med to etasjer og eget basseng, men stiller i tillegg med privat bibliotek, boblebad, PlayStation og personlig concierge-service til rådighet.

Melia Marbella Banús

Marbella
8.3 Veldig bra (1954 anmeldelser)

Nyt din egne oase i Barcelona

1/2

Hotel 1898 er hotellet for deg som vil ha alt på et sted. Hotellet ligger midt på den livlige gågaten La Rambla, og på selve hotellet er underholdningen garantert i form av et privat basseng. Suitene i kategorien «Colonial» er utstyrt med en 60 m² terrasse, med eget basseng og jacuzzi.

Hotel 1898

Topprangert
Barcelona
9.4 Fantastisk (3281 anmeldelser)

Suite med basseng på Sardinia

1/2

Nyforelskede (eller fortsatt forelskede) par vil rett og slett elske suitene på hotel Pitrizza! Hvis man skulle behøve en avkjølende dukkert, trenger man ikke engang å forlate hotellrommene for alle suitene er selvfølgelig utstyrt med eget svømmebasseng.

Hotel Pitrizza, Costa Smeralda

Topprangert
Aggius
9.2 Fantastisk (212 anmeldelser)

Suite med basseng i Provence

1/2

Suite Prestige i Le Vallon de Valrugues & Spa tilbyr også sine gjester egne basseng. Her kan man nyte en romantisk ferie på tomannshånd eller invitere et par gode venner med i den 220 m² store suiten, som har 4 soverom. Sommerkveldene kan nytes med et glass vin eller to på en av suitens 3 terrasser, gjerne etterfulgt av en tur i det private bassenget – “just because”!

Le Vallon de Valrugues & Spa

Topprangert
Saint-Remy-de-Provence
8.7 Fantastisk (616 anmeldelser)

Hotel med privat basseng på Côte d’Azur

1/2

På luksushotellet Château de la Chèvre d’Or skal det mye til for å ikke kunne nyte ferien, spesielt hvis man booker en Panoramic Suite med eget basseng. Her er alt tilrettelagt for den perfekte luksusbadeferien; et enormt omkledningsrom, og et privat boblebad med en enestående utsikt over Middelhavet fra den store terrassen.

La Chèvre d'Or

Topprangert
Éze
9.4 Fantastisk (829 anmeldelser)

Hopp i ditt egne private basseng på Kreta

1/2

På det 5-stjerners hotellet Elounda Peninsula er det hele 9 hotellromskategorier å velge mellom – alle med adgang til basseng. Her vil man finne den perfekte suiten, enten man reiser alene, som par eller med opp til åtte venner. Enkelte av suitene kommer med havutsikt og egen hage..

Elounda Peninsula All Suite Hotel, Six Senses Spa

Topprangert
Elounda
8.7 Fantastisk (60 anmeldelser)

Nyt Santorini på et hotell med privat basseng

1/2

Perivolas-suitene er de perfekte rommene å bo i for å få et uforglemmelig opphold på den vakre øya Santorini. De lekre suitene er innredet i klassisk gresk design med hvitepussede vegger – typisk for Santorini. Enkelte suiter kommer med egen sauna eller boblebad, som er integrert i terrassegulvet. Alle suitene er forskjellige, og innredningen passer perfekt til den huleinspirerte arkitekturen.

Perivolas Hotel

Oia
9.8 Fantastisk (437 anmeldelser)