EuropaHoteller med basseng og vannpark

Luksuriøse hoteller med private basseng i Europa

Skrevet av , 26. mars, 2018

 

Finn din helt egne suite med basseng i Frankrike, Hellas, Italia eller Spania, og glem det å skulle dele det avslappende badet i bassenget med andre. Perfekt til den luksuriøse kjæresteferien eller bryllupsreisen!

Ok, vi må jo innrømme det: Et hotellrom med eget basseng er ikke akkurat en billig affære, men på en annen side så vil det være en helt unik hotellopplevelse og man vil garantert komme hjem fullstendig avslappet!

 


Privat basseng på Tenerife

Baobab Suites | Costa Adeje

Hvis man setter pris på privatliv på ferie, så kan hotellrommene hos Baobab Suites være midt i blinken! Hotellrommene har plass til mellom to og syv personer, og i tillegg til det private bassenget så kan gjester nyte den luksuriøse og minimalistiske innredningen. Det 5-stjerners hoteller byr på flere forskjellige fasiliteter, som treningssenter og egen tennisbane.

Hvor?
Luksussuitene ligger i resortområdet Costa Adeje, på Tenerifes sørvestlige kyst. Her finnes det naturparker, strender og koselige byer.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Spis middag på hotellets utsøkte restaurant, og prøv den herlige reke-raviolien.
✔️ Baobab Experience Center arrangerer f.eks. paraglidning, fototurer i måneskinnet, og mange andre spennende aktiviteter.

 


Egen takterrasse med basseng i Marbella

Meliá Marbella Banús | Marbella

Drømmer du om en uforglemmelig reise? Da bør du sjekke inn på penthouse-leiligheten til Meliá Marbella Banús Hotel, med privat basseng! Dette hotellet byr ikke bare på en takterrasse med to etasjer og eget basseng, men stiller i tillegg med privat bibliotek, boblebad, PlayStation og personlig concierge-service til rådighet.

Hvor?
At du finner så mange eksklusive fasiliteter nettopp her er ingen tilfeldighet. Marbella ligger på Spanias solkyst og er kjent for å tiltrekke seg rike og celebre feriegjester. Lekre badestrender, utallige restauranter, luksuriøse butikker, en koselig gammel bydel og livlige utesteder venter reisende i Marbella.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Finpuss golfteknikken på en av de nærliggende golfbanene.
✔️ Prøv den 22 m. høye kamikaze-vannsklia i Aqualand Torremolinos.

 

 


Nyt din egne oase i Barcelona

Hotel 1898 | Barcelona

Hotel 1898 er hotellet for deg som vil ha alt på et sted. Hotellet ligger midt på den livlige gågaten La Rambla, og på selve hotellet er underholdningen garantert i form av et privat basseng. Suitene i kategorien «Colonial» er utstyrt med en 60 m² terrasse, med eget basseng og jacuzzi.

Hvor?
Barcelona! Trenger vi si noe mer?

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Fest deg igjennom Barcelonas mange barer, og avslutt natten med å nyte soloppgangen fra ditt eget basseng.
✔️ Spør hotellets bartender hva tallet 1898 i hotellets navn betyr.

 


Suite med basseng på Sardinia

Hotel Pitrizza | Porto Cervo

Nyforelskede (eller fortsatt forelskede) par vil rett og slett elske suitene på hotel Pitrizza! Hvis man skulle behøve en avkjølende dukkert, trenger man ikke engang å forlate hotellrommene for alle suitene er selvfølgelig utstyrt med eget svømmebasseng.

Hvor?
På Sardinia! Øyas nordlige del har masse å by på! Spis dere gode og mette på sardinske spesialiteter, og slapp av på de kritthvite sandstrendene ved Costa Smeralda.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Ta en tur til til øygruppen La Maddalena, som ligger litt utenfor kysten og minner mer om Karibien enn Europa.
✔️ Nyt en flaske Mirto (myrte-likør) på terrassen.

 


Suite med basseng i Provence

Le Vallon de Valrugues & Spa | Saint-Remy-de-Provence

Suite Prestige i Le Vallon de Valrugues & Spa tilbyr også sine gjester egne basseng. Her kan man nyte en romantisk ferie på tomannshånd eller invitere et par gode venner med i den 220 m² store suiten, som har 4 soverom. Sommerkveldene kan nytes med et glass vin eller to på en av suitens 3 terrasser, gjerne etterfulgt av en tur i det private bassenget – “just because”!

Hvor?
Saint-Remy-de-Provence har den perfekte beliggenheten i forhold til å utforske Provence. Sør-Frankrike byr på mange spennende byer, men et sted som er verdt å besøke er Camargue, hvor de hvite Camargue-villhestene gjør en gåtur i området ekstra romantisk.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Besøk Carrières de Lumières: I dette gamle steinbruddet arrangeres det flotte lysshow som akkompagneres av musikk.
✔️ Prøvesmak et glass lavendelhonning kjøpt på et lokalt marked.

 

 


Hotel med privat basseng på Côte d’Azur

Château de la Chèvre d’Or | Èze

På luksushotellet Château de la Chèvre d’Or skal det mye til for å ikke kunne nyte ferien, spesielt hvis man booker en Panoramic Suite med eget basseng. Her er alt tilrettelagt for den perfekte luksusbadeferien; et enormt omkledningsrom, og et privat boblebad med en enestående utsikt over Middelhavet fra den store terrassen.

Hvor?
Èze ved Côte d’Azur er en sjarmerende middelalderby med små, idylliske brosteinsgater. De populære reisemålene Nice og Monaco er kun 10-minutters kjøretur unna.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Kjøp souvenirer på de populære sørfranske markedene.
✔️ Pakk ut hele kofferten og se om du kanskje klarer å fylle et av hjørnene i det store omkledningsrommet.

 

 


Hopp i ditt egne private basseng på Kreta

Elounda Peninsula | Elounda

På det 5-stjerners hotellet Elounda Peninsula er det hele 9 hotellromskategorier å velge mellom – alle med adgang til basseng. Her vil man finne den perfekte suiten, enten man reiser alene, som par eller med opp til åtte venner. Enkelte av suitene kommer med havutsikt og egen hage..

Hvor?
På den nordøstlige delen av den greske øya Kreta. Husk å besøke en av de små sjarmerende fiskerlandsbyene i området.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Nyt en ayurvedisk aromabehandling på Six Senses Spa.
✔️ Utforsk Middelhavet med dykkerutstyr.
✔️ Book en seiltur på en yacht og føl deg som en Hollywood-stjerne for en dag.

 

 


Nyt Santorini på et hotell med privat basseng

Perivolas Lifestyle Houses | Oia

Perivolas-suitene er de perfekte rommene å bo i for å få et uforglemmelig opphold på den vakre øya Santorini. De lekre suitene er innredet i klassisk gresk design med hvitepussede vegger – typisk for Santorini. Enkelte suiter kommer med egen sauna eller boblebad, som er integrert i terrassegulvet. Alle suitene er forskjellige, og innredningen passer perfekt til den huleinspirerte arkitekturen.

Hvor?
Santorini er det ultimate romantiske reisemålet i Europa, og de små gatene og utsiktsplassene utmot havet gir nok av romantiske plasser. Hvis historiske byer lokker, kan man ta en tur til utgravningene ved Thera eller Akrotiri.

Lyst til å gjøre mer enn å bare å plaske i bassenget?
✔️ Book en eksklusiv tur på en yacht, og få adgang til noen av øyas skjulte drømmebukter.
✔️ Unn deg selv noen ferske spesialiteter fra de lokale fiskerbåtene. Finnes det noe bedre enn å nyte solnedgangen med fersk sjømat fra grillen, etter en lang dag ved bassenget?

 

 

Vis kommentarer