London

London Calling: familiehoteller med det lille ekstra

De viktigste ingrediensene for et bra familiehotell er en sentral beliggenhet og et familierom.

Vel, et avslappende spa for mor er heller ikke å forakte.

Men noe som kan gjøre oppholdet til en virkelig hyggelig og helt uforglemmelig opplevelse, er aktivitetene som hotellet tilbyr barna. For alle vet at foreldrene blir glade når barna har det gøy og ikke kjeder seg!

Her kommer noen eksempler på slike steder i London…

The Rubens at the Palace

1/3

Et hotell med egen Fun & Adventure Director er vel verdt et besøk.

Takket være John, som har jobbet på Rubens i over 30 år, vil du aldri slite med å finne på morsomme aktiviteter for barna, verken på hotellet eller ute i byen.

Afternoon tea for en liten prins og prinsesse, bakekurs, spill, konsoller, fargebøker, badekåper og tøfler er noe av det som blir tilbudt de minste gjestene. I mellom tiden kan foreldre nyte Tea Time med champagne.

Med alt John har å by på, vedder vi på at ungene kommer til å bli vilt begeistret for ham, og det vil sikkert dere også!

Rubens At The Palace

Topprangert
London
9.2 Fantastisk (2906 anmeldelser)

Melia White House

1/2

Melia White House har skjønt at en vellykket ferie med barn innebærer at alle må ha noe å glede seg over.

For barna kan det være en gavepose med spill og søte små toalettsaker, en barnemeny og et glass melk med kjeks til så de kan sove godt.

Foreldre kan glede seg over komforten som kommer med et romslig familierom med en sovesofa for de små, samt gratis opphold for barn under seks år! (Og halv pris for barn under 12 år.)

Melia White House Hotel

London
8.2 Veldig bra (3192 anmeldelser)

The Ampersand Hotel

1/2

Tenåringene dine kommer til å stortrives i de elegante omgivelsene på Ampersand, hvor det er lagt stor vekt på design.

Orker dere ikke å gå ut med familien? Da kan barna hygge seg i det flotte spillrommet, som byr på både bordtennis, brettspill og bibliotek.

Er ikke museumsbesøk tingen for dere? Prøv en treningsøkt i det toppmoderne treningsrommet for å stresse ned, eller ride- og rulleskøyteturer som arrangeres av hotellet.

En annen god nyhet: Frokost er alltid inkludert i oppholdet!

The Ampersand Hotel - Small Luxury Hotels of the World

Topprangert
London
9.5 Fantastisk (2678 anmeldelser)

The Athenaeum

1/2

Vi har aldri sett en så hengiven concierge-tjeneste for barn!

Concierge-tjenesten for barn kan arrangere alt fra matpreferanser og aktiviteter til favorittspill før dere ankommer. Barna kommer til å få stjerner i øynene når de åpner lekekisten som er tilpasset spesielt for dem, med DVD-er, bøker, konsoller, spill og leker.

Hvis dere skal ha en familiedag, kan dere velge blant sykling, drageflyging, tennis, frisbee, båtturer, musikaler, forestillinger og mye annet.

Ønsker foreldrene en romantisk middag for to? Da står nanny-tjenesten parat til å ta seg av barna og gi dem et glass melk med gode kjeks til før sengetid.

I tillegg til dette vil dere bo i en leilighet på over 50 kvadratmeter, med kjøkken, oppvaskmaskin og køyesenger (barn elsker køyesenger), gratis frokost for barn under 12 år og klesvasktjeneste på dagen. Dere vil med andre ord ha alt dere trenger for et vellykket familieopphold.

Kort sagt, det føles som hjemme, uten sutring og med mye moro i vente!

The Athenaeum Hotel & Residences

Topprangert
London
8.8 Fantastisk (1592 anmeldelser)

Park Plaza County Hall London

1/2

Store smil er garantert på Park Plaza County Hall.

Barna får en pose fylt med overraskelser ved ankomst, med jojoer, fargestifter, sudokuhefter og aktivitetsblader, origamiskapninger og mye annet spennende.

Under oppholdet vil de mange spesialtilpassede aktivitetene, alt fra pizzaklasser og filmkvelder med popcorn til temadager, sørge for at de har mer enn nok å gjøre i ferien.

For de små magene kan hotellets italienske restaurant by på en egen barnemeny og gratis frokost for barn under 12 år. Det er også en lekeplass og videoprojektor her.

Da gjenstår det bare å nyte studiorommet (noen med kjøkken), før dere går ut for å utforske nærliggende severdigheter, som Big Ben og London Eye.

Park Plaza County Hall London

Topprangert
London
9.1 Fantastisk (3876 anmeldelser)