Europa

Hvor bør du bo i Praha? Hoteller i sentrum for ethvert behov og budsjett

Ser du etter det perfekte reisemålet for en romantisk helg? Praha. En helg med god mat og drikke? Praha. En helg med kulturelle opplevelser? Praha.

Under et opphold i den tsjekkiske hovedstaden kan du blant annet ta en selfie eller to med din kjære på Karlsbroen, nyte det tsjekkiske ølet og utforske den kafkaske borgen. Denne praktfulle byen er et perfekt reisemål, uansett hva man er ute etter. Praha er en by for alle!

Vi har satt sammen en liste over hoteller i sentrum av Praha som passer alle behov (og budsjetter). I hjertet av byen kan du finne hoteller som byr på alt fra eksklusive suiter til rom med en mer eksentrisk design.

Golden Well

1/4

Golden Well i sentrum av Praha ligger i kort gangavstand til borgen, og er et perfekt valg hvis du ønsker å føle deg som en keiser. Reiser du hit om våren eller høsten, får du også adgang til slottshagene direkte via keiserens private inngang (snakk om eksklusivitet …). Som om ikke dette er nok, kan den fornemme putemenyen med sitt brede utvalg garantere deg en god natts søvn.

Golden Well

Topprangert
Praha
9.8 Fantastisk (992 anmeldelser)

Old Town Square

1/4

Det ligger i navnet: Dette hotellet har en perfekt beliggenhet i hjertet av gamlebyen, ikke langt unna den astronomiske klokken. Rommene er innredet i art tech-stil med særegne bad som er utformet av designeren Philippe Starck. Ønsker du litt ekstra luksus, er det mulig å slappe av i boblebadet på taket, som har utsikt over hele byen. Flott, eller hva?

Old Town Square Residence By Emblem

Topprangert
Praha
9.0 Fantastisk (1283 anmeldelser)

Hotel Klarov

1/4

I Malá Strana-området, på elvebredden rett imot gamlebyen, ligger boutique-hotellet Klarov – et hotell med fasade i nybarokkstil og et trendy interiør. Det er ikke bare innredningen som er pop, men også rommenes navn: Queen, Madonna, Beyoncé, Andrea Bocelli og The Rolling Stones: Uansett hvilken musikksjanger du foretrekker, finnes det et rom for deg her.

Hotel Klarov

Topprangert
Praha
9.3 Fantastisk (566 anmeldelser)

U Prince

1/4

Føler du deg som en kongelig? Da er U Prince det perfekte stedet for deg. Hotellet ligger i en bygning fra 1100-tallet, renovert til en standard som garanterer deg en kongelig søvn. Utsikten fra restaurantens terrasse er tilsvarende majestetisk, med utsyn over rådhuset og den astronomiske klokken. Skulle man få lyst på en kongelig drink når kvelden nærmer seg slutten, er Black Angel’s Bar med sin 1930-tallsstemning det ideelle stedet å stikke innom.

Hotel U Prince Prague By Bhg

Topprangert
Praha
9.1 Fantastisk (2490 anmeldelser)

Hotel Astoria

1/4

Elsker du å reise, men misliker å stå opp om morgenen? Ikke noe problem! I Praha finner du nemlig Hotel Astoria, som tilbyr rom med en spektakulær utsikt over mer eller mindre alt du måtte ønske å se av byen. Vinduene i rommene er til og med store nok til at du kan se ut mot de to tårnene på Týnkirken fra sengen. Når du etterhvert opparbeider deg energi til å stå opp, ligger torget i gamlebyen og Karlsbroen rett rundt hjørnet.

Astoria Prague

Topprangert
Praha
8.5 Fantastisk (2544 anmeldelser)

Hilton Prague

1/4

Hilton Prague i nærheten av gamlebyen er et glimrende valg for de som ønsker å holde formen ved like under ferien. Etter aktivitetene i hotellets innendørs basseng og trenings- og velværesenter, kan du med god samvittighet tilbringe kveldene i selskap med byens innbyggere mens du nyter noe godt å drikke. Om du føler deg sliten etter en økt i badstuen, er det ikke engang nødvendig å gå til nærmeste bar. I toppetasjen ligger nemlig Cloud 9 Sky Bar & Lounge, hvor du kan nippe til en drink mens du nyter panoramautsikten over byen.

Hilton Prague

Praha
8.3 Veldig bra (3408 anmeldelser)