Norge

Hvem er hun i trivago-reklamene?

Skrevet av , 30. juli, 2018

Du har kanskje lagt merke til trivago-reklamene som går på TV og lurt på hvem denne blondinen med sjarmerende dialekt er? Eller kanskje du kjenner henne igjen fra noe annet? Vi på trivago er stolte av å presentere Kamilla Alnes som vår «Miss trivago»!

Kamilla er til vanlig bosatt i Los Angeles, men reiser ofte rundt på oppdrag som modell og skuespiller. Hun er født i Bergen, men oppvokst i Ålesund. Vi satte oss ned med Kamilla for å stille henne noen spørsmål og for å bli bedre kjent med hun som vi kommer til å se en del på TV fremover.

trivago Magazine: Du har bodd 7 år i Los Angeles, som er langt hjemmeifra, hva er det du savner mest fra Norge?

Kamilla: Cheese doodles, det er det jeg savner mest. Jeg får tak i brunost og melkesjokolade her i Los Angeles, men Cheese Doodles er helt umulig å få tak i. Det er det første jeg har lyst på når jeg kommer hjem til Norge.

trivago Magazine: Har du et favorittreisemål i Norge?

Kamilla: I Norge er det helt klart å reise hjem til Ålseund og på hytta i Geilo. Det er alltid dit jeg drar når jeg kommer hjem til Norge.

Trivago Magazine: Og hva med i utlandet?

Kamilla: Jeg elsker Hellas og har dratt veldig mye på øyhopping i Hellas da jeg var liten, og har mange fine minner. Jeg elsker maten og musikken der.

trivago Magazine: Har du en favoritt gresk øy?

Kamilla: Vi dro alltid til Naxos og Paros, så det må bli en av de to.

trivago Magazine: Hva ville din drømmedestinasjon vært hvis du kunne reist dit i morgen?

Kamilla: Hmm, Italia. Jeg har så lyst til å dra på roadtrip i Italia. Til Amalfikysten siden jeg ikke har vært der før. Det ser bare helt fantastisk ut!

trivago Magazine: Når begynte du å jobbe som modell?

Kamilla: Siden videregående, når jeg var 18-19 år, så flyttet jeg til Paris og har jobbet som modell siden.

trivago Magazine: Du har både jobbet som modell og skuespiller på mange forskjellige prosjekter. Hva er du mest stolt av?

Kamilla: Det er American Horror Story som jeg er mest stolt av, fordi det var min første store jobb. Det var veldig skummelt og jeg var så redd for å drite meg ut, men det gikk så mye bedre enn jeg skulle trodd og jeg lærte så mye. Jeg fikk også jobbe med store, etablerte skuespillere.

trivago Magazine: Du nevnte at det var flere store og etablerte skuespillere som du jobbet med. Hvem ble du mest starstruck av?  

Kamilla: Jeg hadde trodd det skulle være Lady Gaga, men det var faktisk Kathy Bates. Men kanskje ikke så starstruck, men mer fascinert av måten hun jobbet på. Jeg ble også fascinert av Angela Bassett. Hun er en så sterk kvinne og jeg ble starstruck av energien hennes.

trivago Magazine: Nå jobber du som både modell og skuespiller. Har du noen konkrete mål som du vil nå karrieremessig?

Kamilla: Jeg har lyst til å kunne leve av skuespill fordi jeg synes det er så gøy. Jeg kunne også tenke meg å gjøre andre ting innenfor underholdningsindustrien, som å være med på å produsere. Men jeg har alltid sagt at jeg ønsker å drive med det så lenge jeg synes det er gøy og har det bra, fordi det er ganske tøft. Man får mye nei, og det er et tøft yrke.

trivago Magazine: Hva er den beste hotellopplevelsen som du har hatt?

Kamilla: Åh, den hadde jeg rett før jul og den var i Tokyo. Da bodde vi på hotellet som var brukt i filmen «Lost in Translation», Park Hyatt Tokyo heter det. Og fy søren, det er det sjukeste hotellet jeg har bodd på! Vi hadde en utrolig utsikt, maten var god og rommet var fantastisk. Treningsrommet var på toppen og da kunne man trene med utsikt over hele Tokyo. Det var en helt spesiell hotelloppvelse.

(Treningsrommet på Park Hyatt Tokyo)

 

trivago Magazine: Når du vanligvis skal booke et hotell, er det noe du absolutt må ha på hotellet?

Kamilla: Jeg er veldig glad i hotellfrokost, så hvis hotellet har frokostbuffet så synes jeg det er veldig fint. Men treningsrom er også alltid et pluss, og selvfølgelig beliggenheten.

trivago Magazine: Kjente du til trivago før du ble med i reklamenfilmen, og brukte du trivago før?

Kamilla: Jeg kjente til trivago, men hadde ikke brukt det før. Men nå sier jeg til alle vennene mine at de skal bruke trivago. For det jeg liker med trivago er at man kan trykke og velge hva man vil ha på hotellet, man kan være så spesifikk. Det synes jeg er veldig kult.

 

Så da er det bare å holde øynene åpne etter Kamilla i neste reklamepause!