Spania

Hoteller på Mallorca med vannpark

Det varme klimaet på Mallorca gjør det til det perfekte reisemålet for å utforske vannparker.

Vi har valgt ut noen av de beste hotellene på Mallorca som har eller ligger i nærheten av en vannpark. Gjør dere klare for tidenes beste familieferie!

Mallorca har lenge vært et av Middelhavets mest folkekjære reisemål. Øya er kjent for sine klipper av kalkstein som raver over skjulte bukter og gylne vingårder som utgjør en viktig del av landskapet. Men Mallorca har også mye mer å by på. Hvis dere drar på familieferie hit, kan dere dra på utflukter til de vakre åsene eller dra til en av fiskelandsbyene for å nyte fersk sjømat.

Et Katmandu-inspirert hotell med vannpark på Mallorca

1/3

Når dere overnatter på Sol Katmandu Park and Resort, har dere en rekke spennende vannaktiviteter rett utenfor døra. Hotellet har en egen vannpark, men ligger også i nærheten av stranda. De lyse og romslige familierommene har flatskjerm-TV og utsikt mot bassenget etter sjøen. Barna vil nok sette pris på tema-rommene og frokosten som serveres av hotellets fargerike maskoter.

Sol Katmandu Park & Resort

Magaluf
7.3(679 anmeldelser)

Et hotell med vannpark nær kysten på Mallorca

1/3

Hotellets fasiliteter

Dette hotellet ligger bare to minutter unna den fem kilometer lange stranden Playa de Palma. Dette er med andre ord det perfekte hotellet for de som ønsker å nyte en avslappende og solrik Middelhavsferie. Familierommene er innredet slik at de minner om sjøen, noe som gjør dem veldig avslappende. Noen av dem har til og med utsikt mot havet eller bassenget. På hotellets restaurant Marea kan hele familien bli bedre kjent med Mallorcas matkultur. Her serveres det blant annet kjøtt fra den kjente gården El Capricho, pattegris og fyldig hummerkraft. Etter middagen kan dere slappe av mens dere overværer en av hotellets jazzkonserter.

Iberostar Selection Playa de Palma

Topprangert
Playa de Palma
9.2 Fantastisk (3816 anmeldelser)

Et fredelig hotell nær en vannpark på Mallorca

1/3

Beliggenheten og den nærmeste vannparken

Protur Biomar Gran Hotel ligger i den hyggelige småbyen Sa Coma. Her kombinerer de et yrende restaurant- og uteliv med avslappende ferieopplevelser. Dette hotellet ligger kun 300 meter unna Sa Coma-stranden og naturreservatet Punta de n’Amer, der man kan gå på tur langs klippene. Den Afrika-inspirerte vannparken La Reserva ligger også kun 10 minutter unna hotellet til fots. Her finnes det store vannsklier (for barn i alle aldre) og ville dyr som skilpadder og krokodiller.

Protur Biomar Sensatori Resort

Topprangert
Sa Coma
9.1 Fantastisk (1178 anmeldelser)

Et hotell med en tropisk vannpark på Mallorca

1/3

Globales Apartamentos Bouganvilla har alt dere trenger for å få en uforglemmelig familieferie. Dette overnattingsstedet ligger kun en kort gåtur unna den hvite sandstranden Sa Coma, en familievennlig strand på rundt en kilometer som har blått flagg. Naturreservatet Punta de n’Amer ligger også rett i nærheten. Hvis du foretrekker å tilbringe dagene på hotellet, har du kommet til rett sted. Hotellet har nemlig en egen vannpark, Splash World, som er godt kjent i hele regionen.

Denne vannparken er omringet av tropiske planter og har utendørsbassenger for voksne og barn samt et stort utvalg av vannsklier. Prøv sklien som heter Black Hole, der du kan reise gjennom en mørk tunell i høy fart. Aqua Racer, en vannsklie som barna kan kjøre om kapp i, er også en favoritt. Hvis du heller foretrekker å slappe av, finnes det også en rekke bassenger som legger til rette for det.

Leilighetene på Globales Apartamentos Bouganvilla er inspirert av kystlandskapet rundt hotellet. Her har de brukt lyse farger og asurblå detaljer. Fra balkongen eller terrassen kan man se den klare himmelen, grønne trær og hvite bygninger. Det finnes knapt noe bedre sted å slappe av med en kopp urtete etter en dag med aktiviteter. Leilighetenes fargerike blomster og lokale kunstverk bidrar til å skape en følelse av at man er utendørs. Hver leilighet er også utstyrt med en kjøkkenkrok, slik at man kan legge opp måltidene slik man selv ønsker. Hvis familien ønsker å gå ut for å spise middag, kan dere for eksempel ta turen til hotellets egen pizzarestaurant.

Globales Apartamentos Bouganvilla

Sa Coma
7.7 Bra (4017 anmeldelser)

Et sofistikert hotell nær en vannpark på Mallorca

1/3

Hotel Aya er et kroneksempel på den avslappede middelhavslivsstilen. Her kombinerer de strandliv med rustikt interiør av treverk og stein. Den trivelige stemningen er også å finne på rommene, som alle har hvert sitt badekar og separat regndusj, i tillegg til balkong. Hotellet var opprinnelig utformet for syklister og tilbyr en rekke sykkelturer som passer for både familier og par.

Start dagen med en frokost på hotellets restaurant Canaya. Her serverer de både søte bakervarer og yoghurt, samt en rekke andre deilige frokostprodukter. Hotel Aya er det perfekte stedet å dra for å slippe unna hverdagen. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av ferien, bør du ta turen til spasenteret. Her kan de slitne musklene få en massasje og huden din bli som ny med en god skrubb. Det er også mulig å bli med på en yogatime eller bestille neglestell i skjønnhetssalongen. Etterpå kan du slappe av i det tyrkiske badet, boblebadet eller badstuen. Rett ved bassenget ligger det også en hage der familien kan gå en kveldstur.

Hotellet ligger under tre kilometer unna Aqualand, en vannpark som har morsomme aktiviteter for hele familien. Tøffingene kan ta King Cobra, en sklie som går ut fra munnen til en gigantisk slange. Eventuelt kan dere hoppe på en oppblåsbar båt og seile ned båtløypa. Bølgebassenget Surf Beach har nesten like store bølger som havet, og i vannsklien Multipista kan dere kjøre om kapp med hverandre.

AYA Seahotel

Topprangert
Playa de Palma
9.4 Fantastisk (4878 anmeldelser)