Spania

Hoteller på Costa del Sol for en luksuriøs opplevelse i Sør-Spania

Det er ingen hemmelighet at Costa del Sol er et av Spanias mest populære sommerreisemål.

Langs den over 150 kilometer lange kystlinjen finner du absolutt alt du behøver for å gjøre feriedrømmene til virkelighet. Der Middelhavet møter kysten av Málaga-provinsen er landskapet ubeskrivelig vakkert, og de kjente landsbyene i området har etablert seg som favorittreisemål blant turister både fra inn- og utland.

Som om ikke det var nok, finnes det flere fasiliteter i verdensklasse hvor golf- og seilbåtentusiaster kan praktisere favorittsporten sin. Vi ønsker å fortelle deg om disse eksklusive hotellene på Costa del Sol, for at du skal kunne slappe av og nyte et komfortabelt opphold i denne vakre delen av landet til det fulle.

Hotell med spa på Costa del Sol:

1/3

Drømmer du om noen dager med sol og strandliv ved et av landets mest populære reisemål, er hotell Meliá Costa del Sol uten tvil midt i blinken for deg. Dette flotte firestjerners hotellet har suveren beliggenhet helt nede ved stranden, ikke langt unna havnen Puerto Marina.

I de store, komfortable rommene og suitene er du garantert total avslapping, og utvalget av kulinariske retter vil gi deg en opplevelse du husker i lang tid. Høydepunktet er imidlertid spa- og velværesenteret Thalasso Spa, på hele 350 m2. Du bør også sørge for å sette av tid til å utforske Málaga by, hvor du blant annet kan besøke severdigheter som den arabiske festningen Alcazaba, Picassomuseet, katedralen og Plaza de la Merced.

Melia Costa del Sol

Torremolinos
8.4 Veldig bra (3577 anmeldelser)

Hotell på Costa del Sol med hage ved Middelhavet

1/3

En tropisk hage ved Middelhavet, inne i et femstjerners hotell? Det er én måte å beskrive dette luksushotellet i Estepona på.

Dette imponerende hotellet byr på lekre rom med utsikt over havet og gjennomført design. En nydelig hage, direkte tilgang til stranden, et flott bassengområde og et luksuriøst spa bidrar til å gjøre ferien til en helt uforglemmelig opplevelse.

Kempinski Hotel Bahía Beach Resort & Spa

Topprangert
Estepona
8.9 Fantastisk (1325 anmeldelser)

Et ikonisk hotell på Costa del Sol

1/3

Det nylig renoverte hotellet Riu Monica ligger ved La Torrecilla-stranden. Det ligger i et rolig område av Nerja og byr på det beste av det beste, slik at du skal få en ekte luksuriøs ferieopplevelse. Alle rommene har gratis Wi-Fi, terrasse eller balkong, klimaanlegg og baderomsfasiliteter av høyeste kvalitet. Sammen med partneren din eller gode venner kan du nyte delikatessene som serveres i den flotte, nyoppussede bufférestauranten eller i den nye spanske restauranten.

Du kan ta en cocktail i baren ved bassenget mens du slapper av og nyter livet på en solseng, eller kanskje du foretrekker å leie en sykkel for å utforske byens attraksjoner. Etter en herlig kveld med levende musikk i aktivitetsområdet kan du unne deg en avslappende behandling eller massasje i hotellets velværesenter. Du bør sette av tid til å besøke noen av de flotte severdighetene i området, som grottene i Nerja, klippene i Maro, Salvador-kirken og det kjente utsiktspunktet som kalles Balcón de Europa, eller Europas balkong.

Hotel Riu Monica - Adults Only

Topprangert
Nerja
9.1 Fantastisk (1938 anmeldelser)

Hotell på Costa del Sol for golfentusiaster

1/3

Golfelskere som gjerne vil ha muligheten til å tilbringe morgenen på stranden, finner det perfekte sommerferiestedet på Guadalmina Spa & Golf.

Dette firestjerners hotellet i Marbella tilfredsstiller selv de mest kravstore. Her kan man nyte livet på hotellets beach club og bo like ved havet i et av de elegante, fullt utstyrte rommene. Og høydepunktet? Det er uten tvil hotellets førsteklasses spa- og velværesenter, som garanterer en uforglemmelig ferie.

Hotel Guadalmina, managed by Barceló Hotel Group

Topprangert
Marbella
8.5 Fantastisk (1834 anmeldelser)

Leiligheter ved havet på Costa del Sol

1/3

Ser du etter bekvemmelighet og frihet til å nyte ferien i ditt eget tempo, kan et opphold i en av luksusleilighetene i Olée Nerja Holiday Rentals, bare noen skritt fra stranden i Torrox Costa, være midt i blinken for deg. Leilighetene er utstyrt med alt du behøver for å få mest mulig ut av oppholdet: terrasse med utsikt over Middelhavet, klimaanlegg, gratis Wi-Fi, moderne kjøkken med stekeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, TV …

Stedets solterrasse med solsenger og parasoller er perfekt for å slappe av, og du kan ta et forfriskende bad i utendørsbassenget. Leilighetshotellet er også et flott utgangspunkt for å dra på utflukter til blant annet Nerja, Málaga, Granada og Las Alpujarras. I det omkringliggende området er det også flere naturskjønne ruter som er tilrettelagt for både turgåing og sykling.

Olée Nerja Holiday Rentals

Torrox Costa
8.9 Fantastisk (790 anmeldelser)

Hotell på Costa del Sol med privat terrasse og utsikt over Middelhavet

1/3

Ser du etter et hotell like ved stranden, vil H10 Estepona Palace være et svært godt valg. Her har du direkte tilgang til stranden fra hotellets bassengområde, og det flotte spa- og velværesenteret setter en ekstra spiss på oppholdet.

Og hva med rommene? De fullt utstyrte rommene er lekre. Alle har privat terrasse med havutsikt, så Middelhavet vil være det første du ser om morgenen.

H10 Estepona Palace

Estepona
8.2 Veldig bra (2719 anmeldelser)

Et førsteklasses leilighetshotell på Costa del Sol

1/3

Eksklusivitet, fantastisk beliggenhet, herlige og varierte kulinariske opplevelser, utallige aktiviteter og strand … massevis av strand! Alt dette og mer kan du se frem til hvis du velger Los Amigos Beach Club, som ligger ved kysten av Mijas. Dette er uten tvil et utmerket sted for å nyte det herlige, blå Middelhavet til det fulle på Costa del Sol. Hotellet har imidlertid langt mer å by på enn strandliv.

Knappe 15 kilometer unna ligger Mijas, en særegen arabisk landsby som strekker seg oppetter fjellsiden , med hvitkalkede hus som skaper en ekte postkortidyll. Landsbyens religiøse severdigheter Inmaculada Concepción-kirken og Virgen de la Peña-kapellet er vel verdt et besøk.

Los Amigos Beach Club

Topprangert
Mijas
9.1 Fantastisk (2721 anmeldelser)

Et av de beste hotellene på Costa del Sol

1/3

Dette eksklusive hotellet ligger rett ved stranden og bare fem minutter fra sentrum, og det anses for å være et av de aller beste hotellene på Costa del Sol. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for å reise til steder som Gibraltar, Puerto Banús, Jeréz, Ronda, Málaga og Sevilla. Man kan også ta fergen over Gibraltarstredet til den marokkanske havnebyen Tanger.

Fasilitetene som tilbys er førsteklasses: fire bassenger, inkludert et for barn og et som er kun for voksne, gratis Wi-Fi, supermarked, baner for racketsport, i tillegg til et hageområde på over 25 000 m2 like ved strandkanten. Som om ikke det var nok, har golfentusiaster hele syv baner de kan spille på innenfor en radius på syv kilometer. Et opphold på dette hotellet vil gi deg en opplevelse for livet.

Estepona Hotel & Spa Resort

Topprangert
Estepona
8.6 Fantastisk (2236 anmeldelser)

Et meget elegant hotell på Costa del Sol

1/3

Klassikerne slår aldri feil. Når det er sagt, så er Parador de Nerja kjent for sin moderne stil, samtidig som det har bevart den stilrene elegansen som karakteriserer de statseide turisthotellene som kalles paradorer.

De fleste som kommer hit legger umiddelbart sin elsk på Parador de Nerja på grunn av den fantastiske beliggenheten. Hotellet ligger nemlig på toppen av en klippe, med praktfull utsikt over Middelhavet. Legger du til førsteklasses service, en nydelig hage, svømmebasseng og fullt utstyrte rom, får du det perfekte hotellet for et opphold ved et av de mest sjarmerende stedene på Costa del Sol.

Parador de Nerja

Topprangert
Nerja
9.3 Fantastisk (1031 anmeldelser)

Hotell på Costa del Sol for de som setter pris på luksus

1/3

DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Reserva del Higuerón kombinerer luksus, komfort og eksklusivitet på ett og samme sted. Dette storslåtte overnattingsstedet har en strategisk beliggenhet ved et av Europas mest spennende reisemål: Costa del Sol, mellom Málaga og Marbella, bare 15 minutter fra Málaga internasjonale lufthavn.

Tilbudet av fasiliteter og tjenester bør tilfredsstille selv de mest kresne. Her finner du blant annet et evighetsbasseng på taket, et stort utvalg av førsteklasses restauranter, golfpakker med adgang til noen av de beste banene i Europa, sports- og treningsområder med blant annet elleve baner for racketsport, spa- og velværesenter med et meget stort utvalg av forskjellige behandlinger og massasjer, utendørsbassenger omgitt av vakre grøntområder og restauranten SOLLO som drives av Diego Gallegos, som har tilnavnet Kaviarkokken, og har fått tildelt én stjerne i Michelinguiden. Bedre enn dette blir det ikke!