Europa

Hoteller med vannpark | fantastiske vannsklier, basseng og berg-og-dal-baner

Finnes det noe mer spenningsfylt enn å bo på et hotell med egen vannpark? Tenk deg at temperaturen kryper opp på gradestokken, solen steker og du lurer på hvordan du skal få kjølt deg ned …

Da er det herlig å kunne dra til en vannpark for å kjøle seg ned og samtidig få adrenalinet til å pumpe i sklier, berg-og-dal-baner og fossefall. Og det beste er når vannparken kun ligger en kort spasertur fra rommet.

Vi har funnet noen av de beste hotellene med egne vannparker innendørs og utendørs, fra Portugal til Ungarn, og endatil noen som er åpne året rundt!

En vannpark i nærheten av Berlin, i en nedlagt sovjetisk hangar

1/3

Hva gjør man med en gammel, sovjetisk hangar som man ikke har bruk for lenger? Forvandler den til en tropisk vannpark, så klart!

Pakk badetøyet og dra av gårde til Tropical Island, som rommer en 66 000 kvadratmeter stor, innendørs vannpark med en jevn temperatur på 26 grader hele året. Her finner du intet mindre enn verdens største innendørs regnskog, et basseng i lagunestil, en tropisk sjø (tre ganger større enn et olympisk svømmebasseng) og Tysklands høyeste vannsklie.

Parken ligger 60 kilometer sør for Berlin og har 508 sengeplasser i to- og firemannsrom. Du kan også bo i tropiske bungalower og premium-hytter for ekstra luksus. Hvis du derimot er ute etter en autentisk opplevelse av øya, kan du campe inne i regnskogen i koselige telt med madrasser, dyner og puter.

Parken har kapasitet til å ta imot 6000 besøkende på én gang, noe som kanskje kan gi deg en idé om størrelsen til dette fascinerende stedet. I 2016 fikk Tropical Island også en utendørs vannpark. Vår favoritt her er Whitewater River, med en 250 meter lang jetstrøm. Tropical Island er utvilsomt noe av det mest unike du kan oppleve i Tyskland.

Tropical Islands Resort

Krausnick
8.4 Veldig bra (16640 anmeldelser)

Et hotell med egen vannpark og Europas største vannsklie med fritt fall

1/3

Med noen av de mest spennende vannskliene i hele Europa, har Aquashow Park Hotel alt du kan ønske deg under ferien.

Vannparken fikk sitt siste tilskudd i fjor, nemlig sklien Freefall, som har et fritt fall på hele 129 meter. Her er du garantert et ordentlig adrenalinkick! Sklien White Fall har også et stupbratt fall, men i denne vil du være omgitt av en gummiring du kan klamre deg fast i. Dersom du heller foretrekker noe som svinger litt mer, har Aqua Show Park også plenty av sklier som snirkler seg nedover til bassengene.

Når du bor på denne firestjerners resorten har du gratis adgang til vannparken, i tillegg til at du har et herlig sted å slappe av etter en dag full av spenning. Hotellet har to egne bassenger, ett utendørs hvor du kan slappe av i solen, og ett innendørs hvor du kan nyte cocktails ved bassengkanten og har tilgang til både boblebad og massasjerom.

Aquashow Park

Topprangert
Quarteira
9.0 Fantastisk (2095 anmeldelser)

Et femstjerners resort-hotell med egen vannpark

1/3

Den elegante femstjernes resorten Vale d’Oliveiras ligger knappe 2,5 kilometer unna vannparken Slide & Splash.

Som en av Europas største vannparker kan Slide & Splash tilby enorme mengder moro! Med sklier med navn som Tornado, Kamikaze, Rapid River og Black Hole er det ikke vanskelig å forstå hvorfor denne vannparken er så populær blant spenningssøkende gjester.
Selve resorten er stilfull og utformet med inspirasjon fra maurisk stil. Dette skaper en avslappende atmosfære, samtidig som resorten er veldig familievennlig. De flotte rommene på hotellet holder høy standard og har moderne fasiliteter, og husene er designet med unike elementer som er karakteristiske for Algarve.

På dagtid tilbys det gratis barneklubb på hotellet, i tillegg til spesielle golfpakker og babymoon-tilbud for vordende mødre.

Vale d'Oliveiras Quinta Resort & Spa

Topprangert
Carvoeiro
9.3 Fantastisk (1920 anmeldelser)

Hotell med vannpark nær Disney World Orlando

1/3

Luksusresorten Orlando World Center Marriott er en av Floridas beste. Her finnes noe for enhver, inkludert daglig skytteltransport til Disney World.

Inne på hotellkomplekset finner du vannparken Falls Pool Oasis, med to over 30 meter lange vannsklier, en nesten like lang, stupbratt sklie og et luksuriøst utendørs basseng hvor det er lasershow på kveldstid. For den som heller ønsker morsome aktiviteter på land, finnes det også en 18-hulls golfbane på resorten.

Det finnes hele 1889 rom og 120 suiter på denne familieresorten ved Disney World. Alle disse er romslige og velutstyrte, og vil garantert dekke alle behovene dine. Suitene har enten egen balkong eller terrasse og nydelig utsikt over Florida-landskapet, så her kan du lene deg tilbake og nyte solnedgangen i fred og ro fra ditt eget rom.

Orlando World Center Marriott

Lake Buena Vista
8.4 Veldig bra (8637 anmeldelser)

En vannpark i Budapest bygget etter modell av et gammelt kambodsjansk tempel

1/3

Om sommeren er det definitivt tropevarme i Budapest. Og hva er da bedre enn å unnslippe varmen og reise inn i en annen, litt mildere verden? Vi anbefaler å ta turen til Aquaworld! Palmetrær, eksotiske planter og endatil en replika av det gamle kambodsjanske tempelet Angkor Wat, med hengebroer og det hele.

Her finner du utallige store vannsklier, basseng både innendørs og utendørs og bølgebasseng. Og samtidig som voksne og store barn morer seg med disse, blir de minste tatt vare på i Bongo’s Wave Club. Det er gratis skyttelbuss mellom Aquaworld og Helteplassen, så du enkelt kan dra inn til sentrum av byen.

Aquaworld gikk faktisk helt til topps i TripAdvisors kåring av Ungarns beste familiehotell, så det er ingen tvil om at alt her ligger til rette for en flott ferie for hele familien. Dersom du har fått kjenne adrenalinet pumpe tilstrekkelig, kan du trekke deg tilbake og slappe av i spaet. For optimal avslapning kan du bestille en luksusmassasje eller en deilig spapakkebehandling.

Aquaworld Resort Budapest

Topprangert
Budapest
8.7 Fantastisk (2069 anmeldelser)

En vannpark på Kreta med barneklubb med tilsyn

1/3

Fodele Beach & Waterpark tilbyr femstjerners overnatting midt blant noen av de villeste vannskliene du finner på Kreta.

Denne flotte all inclusive-resorten har sklier, svømmebasseng utendørs og plaskebasseng for barn med fantastisk utsikt over stranden. Resorten har også bemannet barneklubb og barnehage, slik at du får sjansen til å slappe av og nyte ferien. Fyll på med energi underveis på et rikt utvalg av restauranter og barer på hotellet. Her kan du spise alt fra fransk til gresk, og alle restaurantene har egne terrasser, slik at du kan nyte solen også her.

Rommene og suitene er velutstyrte og har en blanding av gresk design og moderne fasiliteter. Både standardrommene og suitene har nydelig utsikt over havet eller grøntområdene, og har enten en liten balkong eller en stor terrasse.

Fodele Beach Water Park Resort

Topprangert
Fodele
8.7 Fantastisk (3960 anmeldelser)

Et hotell med vannpark for hele familien på Mallorca

1/3

Sol Katmandu Park venter på deg med sine spennende eventyr. Parken er full av mytiske karakterer, eksotiske omgivelser og er full av berg-og-dal-baner, vannsklier og lekeområder. I Katlantis Splash Park kan du og barna utforske en undersjøisk verden full av skatter og sleipe karakterer.

Denne firestjerners resorten ligger i Calvia Beach Mallorca og har flotte rom over 10 etasjer, som alle har fantastisk utsikt over havet eller fjellene. Resorten er svært familievennlig, og alt er lagt til rette for at du skal føle deg velkommen og få et så behagelig opphold som mulig. Servicen på hotellet er svært god, og de tilbyr deg gjerne barneseng eller ekstraseng dersom du skulle trenge dette.

Alle gjestene får gratis inngang til vannparken gjennom hele oppholdet, i tillegg til en rekke andre fasiliteter som gratis wi-fi, bassengbarer og et godt utvalg av matretter i den internasjonale buffét-restauranten.

Sol Katmandu Park & Resort

Magaluf
7.3(679 anmeldelser)

En vannpark på Mallorca med DJ og evighetsbasseng

1/3

På hotellet Sol Wave House kan du ri på både den sosiale medie-bølgen og på bølgene i bølgebassenget. Dette er det perfekte stedet for den som er ute etter en unik hotellopplevelse. Hotellet ligger like ved stranden og har evighetsbasseng, flotte fasiliteter for soling og balinesiske senger. Her har du store bølgebassenger, live DJ og surfebasseng hvor du kan få utfordret surferen i deg.

Sol Wave House er verdens første Twitter-hotell! Her kan gjestene sende Twitter-meldinger med erfaringer og spørsmål og få hjelp umiddelbart gjennom nettverket #socialwave. Sjekk ut hotellets Twitter-side for å se hvordan det funker.

Rommene er moderne, tidsriktige og sofistikerte, og hotellet appellerer nok mer til eldre familier eller unge par enn hotellets motstykke, Melia Kathmandu Hotel. Gratis wi-fi, LCD-TVer og velutstyrte bad med regndusj.

Innside by Meliá Wave Calviá

Magaluf
8.4 Veldig bra (1233 anmeldelser)

Et hotell i Tyskland med vannpark og maritimt tema

1/3

Ombord i dette sjøfartsinspirerte hotellet i Tyskland vil du føle deg som en kaptein på din egen skute. Alt fra formen på veggene til dekorasjonen ser ut som en gammel, majestetisk seilskute.

Hotellet har et tropisk spa med et bølgebasseng og et imponerende utvalg velværebehandlinger, så her vil du ha nok å fylle avslappende dager med.

Når det gjelder romtyper på hotellet finner du alt fra standardrom til kapteinens lugar, yacht-lugarer og panorama-lugarer med fantastisk utsikt fra hotellets øverste dekk. Stiger du om bord i yacht-lugaren vil du finne mørkt trepanel, lusuriøse hvite tekstiler og et smakfullt og innbydende bad. Akkurat som å ha sin egen, private yacht for helgen!

Hotel Victory Therme Erding

Topprangert
Erding
9.2 Fantastisk (23807 anmeldelser)