Spania

Hoteller med privat boblebad i Madrid: et romantisk avbrekk av beste sort

Madrid er en by som kan beskrives som den perfekte balansen mellom modernitet og tradisjon.

Spanias hovedstad har mye spennende å by på, blant annet den populære Retiro-parken, kunst og kultur i det såkalte litteraturstrøket, den moderne promenaden Paseo de la Castellana og takterrasser i den gamleby hvor man kan se den betagende solnedgangen. Med et så rikt tilbud er lett å skjønne hvorfor så mange velger å reise til denne berømte verdensbyen for en romantisk langhelg. Her presenterer vi et utvalg av hoteller med boblebad på rommene i Madrid, som garantert vil gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Hotell med privat boblebad i Madrids kunsttriangel

1/3

Det beste ved hotellet:

 • Det har en beliggenhet bare noen få minutter fra de mest populære museene og Retiroparken.
 • En frodig og fredelig hage.

Hotel Orfila er en oase av ro og fred der oppleve sjarmen og elegansen fra det 19. århundre samtidig som du har bekvemmelighetene og fasilitetene fra det 21. århundre. Dette overnattingsstedet holder til i et tidligere herskapshus, og det ble tildelt prisen trivago Awards som det beste femstjerners hotellet i Madrid i 2018.

Etter en opplevelsesrik dag i Madrids «kulturtriangel», en shoppingtur i byens eksklusive butikker eller en spasertur i skumringen i den flotte Retiroparken kan det være godt å avrunde den flotte dagen med å slappe av i hotellets private boblebad og la romantikken blomstre.

Hagen er en attraksjon i seg selv, med rolige fargetoner og storslått dekorasjon med blant annet illusjonsmalerier. Hotellets egen restaurant er definitivt verdt et besøk. Her serveres det forseggjorte retter og overraskende smakskombinasjoner fra det madrilenske og spanske kjøkken, under ledelse av sjefskokken Mario Sandoval Cuadrada.

Relais & Châteaux Hotel Orfila

Topprangert
Madrid
9.8 Fantastisk (1095 anmeldelser)

Hotell med boblebad på rommet i Madrids forretningsområde

1/3

Det beste ved hotellet:

 • Den praktfulle utsikten over hele byen.
 • Spasenter og skjønnhetsbehandlinger.

Man ville kanskje tro at Madrids forretningsområde og romantikk ikke går hånd i hånd, men dette er faktisk et ideelt sted for de som ønsker en romantisk helg i hovedstaden. Eurostars Madrid Tower ligger i Paseo de la Castellana, i det kjente høyhuset SyV. Hotellet byr på alt du behøver for å kunne nyte et luksuriøs og romantisk avbrekk i et av byens mest moderne områder.

På dette hotellet med boblebad på rommet (kun i suitene) har du alt du behøver for å nyte et romantisk opphold: det siste innen teknologi, moderne og elegant design, panoramautsikt over byen og badekar med vannmassasje for fullstendig avslapning og velvære. Tenn stearinlysene og la romantikken blomstre. Dere kan også ta besøke hotellet spasenter, som blant annet tilbyr avslappende og fornyende spa- og kroppsbehandlinger.

Takket være den utmerkede beliggenheten kan dere nyte panoramautsikten mens dere spiser en nydelig frokost, tar et forfriskende bad i bassenget eller ser på solnedgangen fra badstuen.

Eurostars Madrid Tower

Topprangert
Madrid
8.5 Fantastisk (2663 anmeldelser)

Hotell med boblebad i hjertet av Madrid.

1/3

Det beste ved hotellet:

 • Madrids hovedgate Gran Vía ligger bare noen meter unna.
 • Det flotte uendelighetsbassenget på den vestvendte takterrassen.

Ser dere etter et annerledes boutique-hotell med mye personlighet, så har Hotel Índigo Madrid – Gran Vía alt dere behøver for et uforglemmelig romantisk opphold i Madrid. Hotellet har også en perfekt beliggenhet like ved Gran Vía, hvor dere blant annet kan gå på shopping, få med dere en teaterforestilling eller utforske labyrinten av smågater i området.

Forestill deg at dere vender tilbake til hotellet etter å ha utforsket byen og en panoramasuite med privat boblebad venter dere: blafrende stearinlys, duften av roseblader og favorittmusikken i bakgrunnen og med den praktfulle panoramautsikten over storbyen som bakteppe.

Bedre blir det ikke. På hotellets flotte takterrasse kan dere også la romantikken blomstre i uendelighetsbassenget eller ta en cocktail i den flotte skyloungen, også her med utsyn over metropolen.

Hotel Indigo Madrid - Gran Via, an IHG Hotel

Topprangert
Madrid
9.0 Fantastisk (1556 anmeldelser)

Hotell med privat boblebad og panoramautsikt over Madrid

1/3

Det beste ved hotellet:

 • De mest populære severdighetene ligger bare noen få minutters gange unna.
 • Den perfekte kombinasjon av tradisjonell og modere stil.

Noen få meter fra sentrum ligger Hotel Meliá Madrid Princesa, hvor gjestene bor i luksuriøse omgivelser uten å gå glipp av byens historie og tradisjoner. Hotellet tilbyr to kategorier: standard og The Level. Sistnevnte alternativ gir dere tilgang til alle fasiliteter dere behøver for å garantere at kjærligheten blomstrer under det romantiske oppholdet.

De eksklusive rommene i kategorien The Level på dette hotellet er i en klasse for seg selv. Hvem kan vel motstå en romantisk og avslappende dag i et enormt boblebad med spektakulær utsikt over sentrum av Madrid? I hvert fall ikke vi!

Kjærlighet og lykke blomstrer ikke på tom mage, men det er ikke et problem siden hotellet også byr på noen svært gode kulinariske opplevelser. Det gastronomiske tilbudet er basert på tradisjonell spansk kokekunst, nydelig lokal vin av høy kvalitet og hjemmelagde desserter. Og maten serveres selvsagt i svært elegante og fornemme omgivelser.

Melia Madrid Princesa

Topprangert
Madrid
8.8 Fantastisk (2242 anmeldelser)

Hotell med privat boblebad i et palass fra det 20. århundre

1/3

Det beste ved hotellet:

 • Uslåelig beliggenhet vis-à-vis Retiroparken.
 • Tradisjoner og moderne teknologi i skjønn forening.

Dette hotellet for par utmerker seg med en fantastisk beliggenhet samt førsteklasses fasiliteter og lekre rom. Hotel Palacio del Retiro, Autograph Collectiontilbyr hele 50 luksusrom på et fasjonabelt sted: en bygning fra det 20. århundre med offisiell status som nasjonalmonument og beliggenhet vis-à-vis Retiro-parken.

Hotellet står for boblebad på rommet og en flott utsikt over trærne i Retiro-parken. Resten må dere ordne selv … Bakgrunnsmusikk eller stillhet, champagne eller rødvin i glasset, varmere vann eller kraftigere massasje i boblebadet … her er det fritt valg!

Hotellets interiør er nesten en severdighet i seg selv. Her er det lett å forestille seg luksuslivet i de romantiske og elegante 1920-årene. Restauranten holder selvsagt det samme høye nivået, og tilbyr kulinariske opplevelser basert på tradisjonell middelhavsmat i omgivelser med både klassiske og moderne innslag.

Hotel Palacio del Retiro, Autograph Collection

Topprangert
Madrid
8.9 Fantastisk (402 anmeldelser)

Hotell med boblebad inspirert av Spanias gullalder

1/3

Det beste ved hotellet:

 • Beliggenhet i en av byens mest historiske strøk.
 • Det flotte bassenget på takterrassen med utsikt over byens silhuett.

Den spanske hovedstaden har etter hvert fått en fremtredende status blant kunstelskere og historieinteresserte. Så hvorfor ikke la «malernes maler» vise vei i gamlebyen, Habsburgernes Madrid? De lekre rommene på Gran Meliá Palacio de los Duques er nemlig dekorert med inspirasjon fra de mest kjente kunstverkene til mesteren Velázquez.

Hotellets mest luksuriøse suiter har badekar med hydromassasje hvor dere kan nyte livet og la romantikken blomstre. Disse store og eksklusive rommene med privat boblebad er elegant innredet med utsøkt dekor. De har også egne terrasser hvor man kan slappe av mens man nyter synet av solnedgangen over byen.

Hotellets historiske hage er som en idyllisk oase midt i sentrum av byen, den eneste av sitt slag i Madrid. Her kan dere nyte en romantisk stund sammen omgitt av vakre planter og kunst. Når sulten melder seg, kan dere velge blant tre eksklusive restauranter, som alle har et bredt utvalg av kulinariske fristelser på menyen. På stedets spa har de et godt utvalg av forskjellige kroppsbehandlinger og massasjer som stimulerer både kropp og sjel.

Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Topprangert
Madrid
9.7 Fantastisk (1310 anmeldelser)