Spania

Hoteller i Spania som kun er for voksne – for en ferie helt uten stress

Bestill et kun-for-voksne-hotell i Spania for et maksimalt avslappende opphold, garantert uten barneskrik.

Slipp unna irriterende barn som spruter på deg fra bassenget eller forstyrrende bråk fra barneklubben på hotellet. Her dreier det seg bare om deg, sola, sjøen og stillhet.

Spania er kjent for resorter i verdensklasse, et fristende kjøkken og en fargerik kultur. Dette gjør landet til en ettertraktet destinasjon både for langweekender i storbyen og for lengre opphold i sola. Uansett om du sikter deg inn mot å besøke solfylte kystlinjer eller fascinerende byer, kan du sikre at det blir et avslappende opphold ved å bo på et av disse spanske hotellene som er forbeholdt voksne.

Nyt solnedgangen fra terrassen på dette boutique-hotellet kun for voksne i Benidorm

1/4

Villa Venecia Hotel ligger mellom Poniente og Levante, de to hovedstrendene i Benidorm, og byr på et herlig opphold midt i hjertet av dette solfylte ferieparadiset. Rommene har utsikt mot det glitrende, blå havet, og mange av dem er også utstyrt med massasjedusjer. Få en unik opplevelse på Jacuzzi Yatch Club Sea View – hvor du kan runde av dagen med å slappe av i ditt eget boblebad.

Hvis det du aller helst vil ha er en uke med total avslapning, så er dette stedet for deg. Skjem deg selv bort på hotellets luksusspa med et bredt utvalg av peeling og masker for ansikt og kropp, eller prøv en terapeutisk massasje, en tur i badstuen, et fotbad eller et tyrkisk bad med fargeterapi. Ta en spasertur til den yrende promenaden, før du drar tilbake til hotellet for å slappe av med en tur i boblebadet og en nydelig havutsikt.

Terrassen har panoramautsikt til Middelhavet og er det perfekte sted for å se på solnedgangen. Å se himmelen sprake i livlige røde, oransje og rosa farger skaper virkelig den rette stemningen for en romantisk kveld. For maksimal nytelse kan du bestille den private kveldsopplevelsen hotellet tilbyr. Her kan du få en himmelsk blanding av jordbær og sjokolade akkompagnert av Moët & Chandon i boblebadet.

Hotel Boutique Villa Venecia

Topprangert
Benidorm
9.3 Fantastisk (1527 anmeldelser)

En oase av ro kun for voksne nær Palma de Mallorca i Spania

1/4

I Illetas, kun 8 kilometer fra Palma, ligger Barceló Illetas Albatros som en tilbaketrukket avstikker fra Mallorcas frisinnede hovedstad. Avslapning er tatt til et nytt nivå på U-Wellness-senteret. Her tilbys førsteklasses spafasiliteter som hamam, finsk sauna, vannmassasjebad og oppvarmede terapibassenger.

I tillegg tilbys det manikyr, pedikyr, wraps, skrubb, ansiktsbehandlinger og massasjer i behandlingsrom med utsikt over det glitrende Middelhavet. Å ta en times lang ayurvedisk massasjebehandling med naturlige oljer her har utvilsomt rensende effekt på både kropp og sjel. Legg deg på en balinesisk seng omgitt av florlette gardiner ved bassenget utendørs for å ha din helt egen lille private sfære, eller dra til den bortgjemte bukta som ligger like i nærheten.

Om kvelden kan du ta et herlig måltid med blekksprut tilbredt på andalusisk vis i stemningsfulle Blue Restaurant & Lounge. Rund av kvelden på en perfekt måte med en cocktail under stjernene på Sky Terrace.

Barceló Illetas Albatros - Adults Only

Illetas
8.3 Veldig bra (2390 anmeldelser)

Et rolig boutique-hotell kun for voksne på en livlig spansk resort

1/4

Red Level er et hotell kun for voksne som inngår i den større hotellresorten Gran Melia Palacio de Isora. Dette eksklusive hotellet ligger i livlige Tenerife og rammes inn av Atlanterhavet og den mektige vulkanen Mount Teide.

Med sitt 2000 kvadratmeter store Spa by Clarins har dette luksuriøse boutique-hotellet et utmerket utvalg fasiliteter for velvære. Her kan du blant annet nyte urtedampbad, fargeterapi, unike dusjer, vannmassasje, deilige fotbehandlinger og terapautiske basseng. Ta en velgjørende ansiktsbehandling, massasje eller kroppsbehandling i et av de fem økologiske spaene utendørs, hvor det også tilbys skreddersydde behandlinger for menn og gravide.

Noen av rommene har vannmassasjebadekar for to på terrassen, med utsikt til de majestetiske klippene i Los Gigantes og til øyen La Gomera. For enda litt mer luksus kan du bestille en villa med åpen løsning og privat hage og basseng eller en personlig butler.

Red Level at Gran Melia Palacio de Isora - Adults Only

Topprangert
Guía de Isora
9.5 Fantastisk (590 anmeldelser)

Et hotell kun for voksne i en rolig del av Ibiza

1/4

20 meter fra de hvite sandstrendene i Portinatx finner du dette hotellet, hvor alt ligger til rette for et fredfullt avbrekk fra hverdagen. Hotellet ligger i et av de roligste områdene på Ibiza, og den avslappende atmosfæren gjenspeiles i uteområdene, hvor du blant annet finner to store svømmebasseng.

Våkne til den behagelige lyden av bølgeskvulp før du nyter en fredelig morgen med nydelig utsikt over Middelhavet i badestampen på din egen terrasse.

Hvis du ønsker litt lett mosjon, kan du benytte deg av den ypperlige beliggenheten til hotellet og ta en spasertur til fyret Punta Moscarter, som ligger like i nærheten. Når du kommer tilbake kan du ta turen til velværesenteret, som ligger utendørs, og velge mellom avslappende massasjer og oppkvikkende dusjer med unike sanseopplevelser. Rund av dagen med å utbringe en skål for en fantastisk dag i den stilfulle bassengbaren El Faro.

Barceló Portinatx - Adults Only

Topprangert
Portinatx
9.2 Fantastisk (2829 anmeldelser)

Et hotell kun for voksne der hav og by møtes

1/4

Med beliggenhet ved sjøen, kun et steinkast fra byens sjarmerende sentrum, kombinerer dette romslige hotellet det beste Barcelona har å by på. Occidental Atenea Mar ligger kun 150 meter unna stranden Nova Mar Bella, og herfra vil du ha enkel adgang til den katalanske hovedstaden med buss eller metro.

Etter en tur til sentrum for å se den spektakulære basilikaen Sagrada Familia og alt det andre Barcelona har å by på, er det herlig å komme tilbake og slappe av med flott panoramautsikt fra hotellets evighetsbasseng eller i en av de unike badstuene du finner innendørs. Spaet har spesialisert seg i styrkende behandlinger som massasje, fotsoneterapi og terapeutisk kroppsskrubb.

Du kan også nyte late dager med å slikke sol på den nyrenoverte terrassen på balinesiske senger eller i hengekøyer. Når kvelden kommer kan du ta en forfriskende dusj med vannmassasje, før du runder av med å nyte utsikten over havet og den glitrende byen.

Occidental Atenea Mar - Adults Only

Topprangert
Barcelona
8.5 Fantastisk (2807 anmeldelser)

Et hotell kun for voksne ved et spansk naturreservat

1/4

Occidental Jandia ligger ved naturreservatet Jandía og tilbyr VIP-service på et eksklusivt, bortgjemt sted kun for voksne, med umiddelbar nærhet til en av Kanariøyenes mest populære strender.

Du finner flust av velværefasiliteter på det østlig-inspirerte spaet med seks behandlingsrom, to vannmassasjerom, ett rom med vannstrålebehandling og treningsstudio. Lad batteriene med hotellets vannterapitilbud, som blant annet består av dampbad, isrom, sauna og forskjellige typer dusjer.

Plask i vei i et av de fem bassengene utendørs og ta en velfortjent strekk på en av de mange balinesiske sengene du finner rundt disse. Når du ønsker litt avveksling fra avslapning, kan du benytte deg av fantastiske muligheter for snorkling og dykking i et av de mange korallrevene i området.

Occidental Jandía Royal Level - Adults Only

Topprangert
Playa de Jandia
8.8 Fantastisk (283 anmeldelser)

Et LHBT-vennlig hotell kun for voksne i hjertet av Madrid

1/4

The Axel Hotel Madrid er et LHBT-vennlig hotell kun for voksne i det bohemaktige nabolaget Barrio de las Letras midt i Spanias hovedstad. Her kan du velge mellom et utvalg av smakfullt dekorerte rom med himmelseng, deilige fløyelsstoler og tak med listverk.

På dagtid er hotellets område med massasje og badstue det optimale stedet for å slappe av. Etter en lat dag her vil du helt sikkert føle deg opplagt til en sen kveld i Madrid. Start med en tur til hotellets spektakulære takterrasse med basseng og skybar. Nyt den livlige atmosfæren her før du tar turen til nattklubben Bala Perdida, som befinner seg i en underjordisk grotte.

Dersom du har planer om å tilbringe kvelden med å drikke sangria i Madrids pulserende barer, kan det anbefales å fråtse i hotellets lekre tapas først. Prøv spennende småretter som østers med pasjonsfrukt-ceviche eller klassikere som kroketter med iberisk skinke fra hotellets stilige spiseområde.

Axel Hotel Madrid - Adults Only

Topprangert
Madrid
8.8 Fantastisk (2073 anmeldelser)

Spahotell kun for voksne på stranden nær gamlebyen i Marbella i Spania

1/4

Hotel Amare Marbella Beach ligger rett ved stranden og bare en kort spasertur fra Marbellas gamleby. Dette hotellet kombinerer kulturelle opplevelser med lekker mat og luksuriøse spabehandlinger. Beroligende, pastellfargede rom med rikelig med naturlig lys skaper en fredfull stemning, og noen av rommene er utstyrt med regndusjer som gir deg en avslappende, tropisk opplevelse.

Kroppsskrubb, oppstrammende behandlinger, vannterapi, pedikyr og hårfjerning er noe av det som står på menyen i spaet på hotellet, men du kan aller først skjemme bort deg selv med en massasje på strandspaet. Her vil du også ha tilgang til dedikerte avslapningssoner for litt rolig alenetid.

Hvis du ikke har klart å gi helt slipp på hverdagsstresset etter dette, så vil du garantert finne roen når du nyter solnedgangen med en drink fra stilfulle Belvue Rooftop Bar i hånden. Ved middagstider vil pop-up-restauranten Hayaca by på godbiter fra det latinamerikanske kjøkkenet, tilberedt av Michelin-kokken Mauricio Giovanini.

Amàre Beach Hotel Marbella - Adults Only Recommended

Topprangert
Marbella
9.3 Fantastisk (4078 anmeldelser)