USA

Hoteller i New York City med de beste rooftopbarene for å ta en drink

Noe av det første en tenker på, når en ser for seg New York, må nesten være den utrolige utsikten.

Utsikten fra toppen av Empire State Building eller One World Observatory. Eller kanskje utsikten om bord på en båt på Hudson-elva, eller fra Brooklyn Bridge. Men hva er egentlig bedre enn å skue utover det imponerende bybildet på en rooftopbar på Manhattan,​ med en cocktail i hånda?

Mange hoteller i New York har rooftopbarer, med flott utsikt, deilige drinker og noen av byens beste atmosfærer. Vi er glade for å kunne ønske Eric fra NewYork.no ​ tilbake igjen, for å gi oss sitt ekspertutvalg av de hotellene i New York med de beste rooftopbarene. Skål for det!

En avslappet rooftopbar i Midtown Manhattan

1/3

Pod 39 ligger på East 38th Street i nabolaget Murray Hill, Midtown på Manhattan. Hotellet er kun noen minutter unna Grand Central Terminal, Bryant Park og Empire State Building, og tilbyr rimelige samt hypermoderne rom for reisende som setter pris på teknologiske nyvinninger.

Her blir du møtt av et lyst og rent interiør, rom med gjennomtenkt design og klimaanlegg, regndusjer, køyesenger og stemningsfull belysning. Hotellet har alt du trenger, inkludert en flott rooftopbar. Her finner du buer av røde murstein og en flott utsikt over Midtown. Sett deg ved et av de morsomme bordene og nyt en cocktail og et lett måltid fra Salvation Taco. Baren, akkurat som hotellet, har en avslappet stemning for unge og freshe folk.

Pod 39

Topprangert
New York
8.5 Fantastisk (3273 anmeldelser)

Et hotell med en rooftopbar i NYC, nær Empire State building

1/3

Arlo-hotellene fokuserer på å skape en hjemmekoselig stemning for stilbevisste og verdensvante gjester. Nomad-hotellet ligger, som navnet hinter til, NOrd for MADision Square Park. I gangavstand har du Flatiron Building, Empire State Building og den populære Madison Square Park hvor du både finner nysgjerrige ekorn og noen av byens beste burgere på Shake Shack.

Hotellet byr på moderne design og små rom (men store fellesområder), en italiensk restaurant og rooftopbaren The Heights. Her kan du velge deg en cocktail fra den New York-inspirerte menyen (prøv en «Washington Heights») mens du ser utover både Uptown og Downtown Manhattan. Her finner du også et område med glassgulv, slik at du får sett New York fra alle vinkler.

Arlo NoMad

New York
8.3 Veldig bra (3053 anmeldelser)

Et NYC-hotell med rooftopbar og designerrom

1/3

Mellom Times Square og Hudson River, finner du Yotel Hotel. Dette er et moderne og rimelig hotell sentralt i Midtown. Rommene er designet med inspirasjon fra flykabiner på første klasse. De er komfortable, tilpasningsdyktige og smarte.

Hotellet gir deg en følelse av tilhørighet, med nok av fellesområder, som gjestene kan benytte seg av. Dette inkluderer rom en kan arbeide i, en restaurant med store og delbare porsjoner og en av de største rooftopbarene i New York – The Terrace. Denne er åpen hele dagen og serverer frokost, lunsj og middag. Dette er et utmerket sted å være sosial.

YOTEL New York Times Square

New York
7.4(6582 anmeldelser)

Et 5-stjerners hotell i New York med rooftop-bar

1/3

Peninsula Hotel befinner seg på Fifth Avenue, og har noen anerkjente naboer. Her finner du blant annet MoMA og Henri Bendel og flere andre av New Yorks store stoltheter. Hotellet åpnet dørene i 1988 og formelig oser over av klassisk «New York-chic». Elegante rom, et overdådig spa og en serviceinnstilling du skal lete lenge etter, gjør oppholdet ditt i New York ekstra minneverdig.

På taket av Peninsula Hotel finner du baren Salon de Ning, som er populær både blant newyorkerne selv og hotellets gjester. Herfra har du en flott utsikt over Midtown Manhattan og Fifth Avenue, en innholdsrik drinkmeny og service i toppklassen, og alt av interiøret holder et stilrent, asiatisk tema

The Peninsula New York

Topprangert
New York
9.4 Fantastisk (2177 anmeldelser)

Et hotell i New York med rooftop-bar og over 2000 kunstverk

1/3

The Conrad New York finner du Downtown, like ved Battery Park og en kort spasertur til One World Observatory og 9/11 Memorial & Museum. Hotellet byr på romslige og moderne suiter, 2000 kunstverk som er utstilt over hele hotellet, en restaurant som serverer middelhavsmat og et fullt utstyrt treningsstudio.

Takterrassebaren har det originale navnet Loopy Doopy, og herfra kan du skue over New Jerseys skyline og Hudson River. Baren er sesongbetont, og byr på morsomme og kreative cocktails, inkludert signaturdrinken «Prosecco & Ice Pop», som nærmest skriker etter å havne på Instagram.

Conrad New York Downtown

Topprangert
New York
9.5 Fantastisk (6660 anmeldelser)

Et New York-hotell med takterrasse i 15. etasje.

1/2

Lower East Side holder på å bli et av de mest populære nabolagene for hippe newyorkere. Her finner du Hotel Indigo, som har latt seg inspirere av de kule omgivelsene. Her finner du graffitikunst og andre elementer fra Lower East Side, både i lobbyen og på rommene. En moderne fargepalett, god service og den kule stemningen, gjør dette hotellet til et flott sted å bo mens du er i New York.

Hotel Indigo har takterrasse og svømmebasseng i 15. etasje. Mr Purple, heter den, og byr på en livlig atmosfære, flott utsikt og en stor og innholdsrik barmeny, samt et av de flotteste takbassengene du finner på Manhattan.

Hotel Indigo Lower East Side New York

Topprangert
New York
9.5 Fantastisk (1086 anmeldelser)

En livlig takterrasse i New Yorks Garment District

1/3

Midt i New Yorks Garment District finner du Refinery Hotel, dedikert til å hylle sin egen, rikholdige historie, som strekker seg helt tilbake til 1914. Den gangen var hotellet et populært serveringssted og et atelier for hattemakere og pelshandlere. Denne historien reflekteres i hotellets 20-talls dekor og industrielle vri. Rommene er store, luksuriøse og velutstyrte. Nyt live jazz i lobbybaren og herlig mat i den imponerende restauranten.

Refinery Rooftop er navnet på hotellets livlige takbar, og her kan du nyte en cocktail, den morsomme atmosfæren og utsikten over omgivelsene. Dette er en trendy rooftop-bar i Midtown som er åpen året rundt, takke være det utrekkbare glasstaket.

Refinery Hotel - New York

Topprangert
New York
9.0 Fantastisk (3318 anmeldelser)

Et New York-hotell SoHo med en 360 graders rooftop-bar

1/3

The James er et moderne designhotell i hjertet av et av byens mest trendy nabolag – SoHo. Både fasilitetene og interiøret er moderne og i det nærliggende området finner du småbutikker, kunstgallerier, gode restauranter og unike barer, som gjør SoHo til et populært nabolag. Hotellet er en attraksjon i seg selv, med utstillinger fra kunstnere fra hele verden.

Takbaren, Jimmy, gir hotellet en prikk over i-en, med en 360 graders utsikt over Manhattan. Herfra kan du se One World Trade Center, Empire State Building og til og med New Jerseys skyline.

ModernHaus SoHo

Topprangert
New York
8.9 Fantastisk (2291 anmeldelser)

Et luksushotell i Midtown Manhattan, med en takterrassebar

1/3

Luksushotellet Knickerbocker ligger på Times Square, og er et ikonisk landemerke i New York. Søk tilflukt fra alt kjaset og maset på Times Square og kjenn hvordan den fredfulle atmosfæren og det nøytrale, jordfargede interiøret roer deg ned ved første innpust.

Det går rykter om at den kjente cocktailen «Manhattan» ble oppfunnet på «The Knick». Så det burde ikke overraske noen at hotelles takterrassebar, St. Cloud, er noe en bør få med seg. Baren er stilren og har bord både inne og ute. Her kan du nyte en utsikt over ikoniske Times Square, midt blant byens mange skyskrapere.

The Knickerbocker

Topprangert
New York
8.9 Fantastisk (3330 anmeldelser)

En rooftop-bar på toppen av en gammel fabrikkbygning i Brooklyn

1/3

På den andre siden av East River, langs elvebredden i Williamsburg, finner du The Wythe Hotel i et 117 år gammelt fabrikkbygg, som har blitt restaurert og forvandlet til et moderne hotell med et industrielt utseende og skyline-utsikt fra flere av rommene.

For en utsikt over Manhattan som vil ta pusten av deg, besøk takbaren The Ides ved solnedgang og se solen gå ned med en av barens signaturdrinker i hånda. Baren serverer også litt fingermat.

Wythe Hotel

Brooklyn
8.7 Fantastisk (73 anmeldelser)

Vi har slått oss sammen med Eric fra NewYork.no for å gi deg insider-tips om hvor du bør bo, hva du bør spise og hva du bør utforske i The Big Apple. Trenger du flere tips om New York? Følg Eric på Facebook.com/NewYorkNO,​ hvor han laster opp massevis av bilder, tips og inspirasjon for din tur til New York. Skaff ditt gratis minimagasin om New York her, når du​ melder deg på nyhetsbrevet.