Europa

Hotell med privat jacuzzi på rommet

Finnes det noe mer eksklusivt enn å ha en privat jacuzzi på hotellrommet?

Tenk deg å våkne opp og bare ta et par skritt for så å gli ned i jacuzzien, bestille roomservice, åpne en flaske vin og koble av en stund, med eller uten partner. Det er vanskelig å forestille seg en bedre måte å koble helt av på og derfor har vi tips om syv fantastiske hoteller med jacuzzi på rummet!

The Westin Excelsior

1/2

The Westin Excelsior ligger i ett av de vakreste palassene i sentrum av Roma og du vil raskt kjenne igjen hotellets majestetiske kuppel. I selve kuppelen ligger en av de kanskje mest imponerende suitene i Europa – det enestående Villa la Cupola.

Fra rommet kan man nyte den vakre panoramautsikten over Roma mens du kobler av i en imponerende jacuzzi i pompeiansk stil. I taket ovenfor er det malt vakre freskomalerier og jacuzzien ligger rett ved terrassen slik at man kan nyte utsikten over den italienske hovedstaden mens man bader. I suiten finnes det i tillegg treningsrom, og badstue som gir en ekte VIP-opplevelse.

The Westin Excelsior, Rome

Roma
8.2 Veldig bra (1587 anmeldelser)

Hotel SB Diagonal Zero

1/2

Hvis du vil ha en virkelig eksklusiv opplevelse og koble av med et boblebad midt i rommet så kan Hotel SB Diagonal Zero i Barcelona være noe for deg. I tillegg til rommet med jacuzzi kan du også som gjest nyte fasilitetene på Spazio Wellness 15th Lounge, som bare er tilgjengelig for gjester i Executive-rom og suiter.

Hotellets sentrale beliggenhet gjør den perfekt for en weekendtur eller for foretningsreiser til Barcelona. Bassengbaren med livemusikk på sommermånedene, samt Echo Restaurant gjør opplevelsen komplett.

Hotel SB Diagonal Zero 4 Sup

Barcelona
8.0 Veldig bra (2614 anmeldelser)

Hotel Adrian Jardines de Nivaria

1/2

Når du bor på det femstjerners hotellet Jardines de Nivaria på Tenerife kan du forvente deg service av ypperste kvalitet med stor fokus på avkobling. Hotellet ligger rett ved havet, bare 17 km fra flyplassen, og nære det man trenger av butikker og restauranter.

Den store Presidentsuiten har egen jacuzzi og et luksuriøst baderom. Det beste med suiten er uten tvil den private jacuzzien på terrassen. Fra den får man en spektakulær utsikt over havet og ro. Man kan kanskje kalle det for et lite og privat paradis.

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

Topprangert
Adeje
9.6 Fantastisk (5842 anmeldelser)

Gilpin Hotel and Lake House

1/2

Alle rommene på Gilpin Hotel and Lake House har utsikt mot innsjøen og tilgang til de enorme hagene hvor du kan være så heldig å få se ville kronhjorter. Seks av rommene kommer med egen jacuzzi i sedertre, og de nye sparommene har egne regndusjer, og private badstuer.

Gilpin Hotel and Lake House er et familieeid landsted med koselig stemning og fokus på en luksuriøs ferieopplevelse. Med beliggenhet ved Windermere, som er Storbritannias største naturlige innsjø, så er det ingen sak å finne komplett ro på dette lekre hotellet.

Gilpin Hotel & Lake House

Topprangert
Windermere
9.0 Fantastisk (170 anmeldelser)

Hostellerie La Cheneaudière & Spa – Relais & Châteaux

1/2

Penthouse-suiten på La Cheneaudière er et loft som har blitt renovert og innredet med rustikke tremøbler. Suiten har en vakker panoramautsikt og en enorm terrasse med solstoler og en oppvarmet jacuzzi, hvor man kan slappe av og beundre den vakre naturen rundt.

Dette vakre hotellet i den franske landsbyen er et perfekt sted for å slippe unna hverdagens stress. Hvis du bor i en av suitene så inngår det tilgang til Nature Spa, som har et oppvarmet basseng og Europas største saltvanns-flotarium, med fire tonn Epsom-salt.

LA CHENEAUDIÈRE - Hôtel Spa - Relais & Châteaux

Topprangert
Colroy-la-Roche
8.8 Fantastisk (601 anmeldelser)

Hotel Des Balances

1/2

Hvis du er ute etter en luksusferie finnes det ikke noe bedre enn et opphold i en av de fire suitene på Hotel des Balances, som har en enorm terrasse med sjøutsikt og spektakulære rom med jacuzzi. Suitene er helt perfekte å trekke seg tilbake til etter en lang dag med shopping, gastronomiske opplevelser og gåturer.

Hotel des Balances ligger i hjertet av den sjarmerende byen Lucerne og har en nyrenovert restaurant som er blitt en av byens mest populære. I restauranten finner du en utsøkt vinliste, og en terrasse med en utrolig utsikt over elven Reuss. Her finner du den perfekte balansen mellom moderne og sjarmerende vintage.

Hotel des Balances

Topprangert
Lucerne
9.3 Fantastisk (8044 anmeldelser)

Astarte Suites

1/2

I suitene Junior og Senior Astarte finnes en privat jacuzzi som vil gjøre din ferie perfekt. Hvis du går for Executive-suiten får du en utendørs jacuzzi med en enestående utsikt over bukten. Men, sjekker du inn her kan det være at du aldri vil forlate rommet. Hvis du virkelig vil skjemme deg bort så bør du velge Astarte-suiten som har et privat basseng.

Hvem har vel ikke drømt om å tilbringe noen late dager på en idyllisk gresk øy rett ved Middelhavets turkisgrønne vann? På dette hotellet får du oppleve det luksuriøse, samt det tradisjonelle Santorini.

Astarte Suites

Topprangert
Akrotiri
9.4 Fantastisk (335 anmeldelser)