Europa

Greske hoteller med private basseng

Er du på jakt etter den perfekte bryllupssuiten? Eller ønsker du litt ekstra luksus på din neste ferie? Hva med et hotellrom med et helt eget basseng som du slipper å dele med andre?

Vi har satt sammen en liste over 6 lekre hoteller i Hellas som alle har hotellrom med private basseng og en enestående utsikt til havet.

Ta en titt og la deg inspirere til din neste ferie…

Avra Imperial Beach Resort & Spa

1/4

Avra Imperial tilbyr 118 hotellrom og suiter med private eller fellesbasseng. Hvis du øsnker et basseng for deg selv så kan du velge Deluxe, Superior (hotellrom eller suite) eller den fantastiske Excecutive Suite.

Executive Suite er på 90 kvm. og kommer med en stor veranda og et 40 kvm. basseng. Suiten har plass til fem personer og har soverom, stue og et bad i marmor med jacuzzi.

Avra Imperial Hotel

Topprangert
Kolymbari
9.4 Fantastisk (1961 anmeldelser)

Grecotel Cape Sounio

1/3

Cape Sounio er mer enn bare et hotell – det er en opplevelse. På et av de vakreste stedene i verden, ved Eegerhavet, ligger hotellets bungalower som byr på en fantastisk utsikt mot Poseidon-tempelet og havet.

Poseidon Villas bungalower er innredet i moderne og varme farger som skaper en luksuriøs og rolig stemning. Her er det bare du, utsikten til havet og det private bassenget som gjelder!

Cape Sounio Grecotel Exlusive Resort

Topprangert
Sounio
8.5 Fantastisk (1464 anmeldelser)

Elounda Peninsula All Suite Hotel

1/3

Dette er et av de mest ekslusive hotellene i Hellas. Elounda Peninsular All Suite Hotel har en enestående utsikt over landsbyen Elounda, Mirabello-bukten og Eegerhavet.

Alle suitene er innredet med fokus på design og nytelse – også er det selvfølgelig også private basseng!

Hotellets fineste suite er Peninsular Residence som er på 400 kvm.og har plass til 8 personer. Suiten kommer med stue, soverom, kontor, omkledningsrom og et utendørs oppvarmet saltvannsbasseng på over 700 kvm.

Gjester kan også benytte seg av hotellets private strand, som kun er for gjester. Her er det egne solsenger og parasoller til hver enkelt suite.

Elounda Peninsula

Elounda
8.0 Veldig bra (59 anmeldelser)

Kandia’s Castle

1/3

Det femstjerners hotellet Kandia’s Castle Resort & Thalasso ligger ved en vakker sandstrand langs den argoliske bukt – kun 20 minutters kjøring fra Nafplio og 15 minutter fra Tolo.

Hotellet har to innendørsbasseng og Hellas’ største utendørsbasseng.

De store deluxe-rommene er på 45 kvm. og har plass til to personer. Hvert hotellrom har bad i marmor med jacuzzi.

Kandia's Castle

Drepano
8.2 Veldig bra (88 anmeldelser)

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa

1/3

Luksushotellet Litohoro Olympus Resort Villas & Spa ligger bare 2 km. fra den historisk kjente byen Litochoro. Den vakre utsikten over havet, med Olympus-fjellene i bakgrunenn, er et absolutt must-see i området.

Hvis du vil oppleve den ultimative luksus, anbefaler vi VIP Executive Villa. Den har to store rom, bad med dusj, hydromassasje og en jacuzzi for to, en peis, samt et loungeområde med privat hage og et privat basseng med utsikt over havet og Olympus-fjellene.

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa

Litochoro
8.3 Veldig bra (196 anmeldelser)

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

1/3

Hotel Poseidon Resort ligger 2 km. fra Loutraki og kun en time fra Athen. I nærheten av hotellet finnes det kjente, greske monumenter og severdigheter som f.eks. Epidauros og Mykene, interessante byer som Nafplio og Korint, samt sjøen Vouliagmeni.

Poseidon Resort ligger med direkte adgang til stranden og kombinerer klassisk gresk arkitektur med naturens skjønnhet. Hovedbygningen, bungalowene, villaene og suitene tilbyr i alt 320 luksuriøse hotellrom og et gastronomiske opplevelser i de fem restaurantene.

Eleftherios Villas & Suites er perfekt for de som ønsker ekstra luksus. De 56 vakre villaene og suitene har en unik utsikt over den Korintiske Golf, og 17 av villaene har egne private basseng.

Hotel Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Loutraki
7.3(230 anmeldelser)