Europa

Ferie på Santorini: syv hoteller for ethvert budsjett!

Når man hører fraser som «billedskjønt landskap», dukker Santorini ofte opp i tankene.

Man forestiller seg øyas hvite hus som ligger i klynger langs den steinete kystlinjen, nærheten til Middelhavet og selvfølgelig de fantastiske, uforglemmelige solnedgangene.

Som for alle drømmereisemål er hotellprisene på Santorini ofte veldig høye. Det er likevel mulig å finne overnattingssteder som i tillegg til å være sjarmerende, komfortable og innbydende, også er rimelige. Og nei, det gjelder ikke bare for desember – vi snakker også om sommersesongen!

Vi har funnet syv flotte hoteller rundt på øya, fra hovedstaden Fira til strendene ved Kamari og Akrotiri, som alle gir deg god valuta for pengene. Les mer …

Fira | Alizea Villas & Suites

1/4

Når du kommer til Alizea, vil du se en typisk kykladisk bygning: Hotellet er malt i de hvite og blå fargene som er så typiske for Santorini, og det glir naturlig inn i omgivelsene, blant husene, himmelen og bassenget som omgir det.

Den enkle, rene designen gir hotellet et friskt preg, og havutsikten er et praktfullt syn. Det tar bare noen få minutter å gå til sentrum av Fira for å oppleve den herlige stemningen om kvelden.

Alizea Villas & Suites

Topprangert
Fira
9.4 Fantastisk (255 anmeldelser)

Akrotiri | Villa Galinia

1/4

Dette overnattingsstedet ligger i Akrotiri, et område som er best kjent for den gamle byen Akrotirion og den merkverdige røde stranden. Villa Galinia er et glimrende eksempel på den arkitektoniske stilen på øya. Stedet byr dessuten på en fantastisk utsikt over havet og naboøya, som ser ut som om den ligger rett ved.

Overnattingsstedet er kjent for den fantastiske velkomsten gjestene får. Vertskapet gjør det de kan for at gjestene skal føle seg hjemme og ha et så bra opphold som mulig, og smilet er aldri langt unna. Turen til Villa Galinia fra flyplassen går enkelt og greit: Hotelleieren kommer selv og henter deg på flyplassen!

Villa Galinia

Akrotiri
9.1 Fantastisk (72 anmeldelser)

Firostefani | Afrodete Hotel

1/4

Afrodete er et naturlig valg for de som ser etter et stilrent, enkelt hotell med praktfull utsikt over Egeerhavet, men ikke vil sprenge budsjettet. Hotellets fargerike innredning gir deg en avslappet feriestemning, mens terrassen og bassenget med havutsikt er en fryd for øyet.

Afrodete Hotel ligger i Firostefani, i utkanten av Fira. I tillegg til å være midt i blinken for reisende som ønsker å nyte ro og fred i vakre omgivelser, er stedet også ideelt på grunn av nærheten til sentrum, som bare ligger rundt 500 meter unna!

Afrodete Hotel

Topprangert
Firostefani
9.3 Fantastisk (278 anmeldelser)

Fira | Villa Anemone

1/4

På dette lille, familieeide bed & breakfast-hotellet vil du oppleve en varm og ekte velkomst. Villa Anemone ligger ikke langt unna Fira sentrum, og det er et flott utgangspunkt for en opplevelsesrik og unik ferie.

Personalet på Villa Anemone hjelper deg med å arrangere forskjellige aktiviteter, fra bestilling av turer til de mest kjente byene på øya, til vinsmaking på lokale vingårder og leie av bil og scooter. Foretrekker du en roligere ferie, kan du slappe av og nyte livet ved hotellets svømmebasseng.

Villa Anemone

Fira
7.6 Bra (18 anmeldelser)

Fira | Villa Rose

1/4

Midt i hjertet av Fira, bare noen meter fra hovedtorget, finner du Villa Rose. Dette sjarmerende leilighetshotellet tilbyr gjestene et uforglemmelig opphold. Her finner du til og med alt du trenger hvis du vil spise frokosten på rommet ditt – og det koster deg ingenting ekstra.

Hotellet har også et flott utendørsbasseng med boblebad og komfortable solsenger hvor man kan slappe av og nyte livet under den greske solen. Enkelheten og den gode servicen på dette leilighetshotellet – i tillegg til familiestemningen – gjør at oppholdet ditt blir ekstra hjemmekoselig.

Villa Rose

Topprangert
Fira
9.5 Fantastisk (86 anmeldelser)

Fira | Galatia Villas

1/4

Dette lille, romantiske hotellet – også familieeid – ligger i et rolig område rett ved sentrum av Fira. Galatia Villas er et ypperlig utgangspunkt for å utforske byen og strendene, slik at du kan nyte et herlig og avslappende opphold på Santorini.

Du kan starte dagen med en kaffe i hagen, hvor den søtlige duften fra pelargonier og bougainvilleaer fyller luften, eller ved panoramaterrassen med svømmebasseng. Deretter kan du ta en tur til Agios Konstantinos-kirken eller Lignos folkloremuseum, som begge ligger rett ved.

Galatia Villas

Topprangert
Fira
8.6 Fantastisk (814 anmeldelser)

Kamari | Hotel Hermes

1/4

Dette fantastiske firestjernershotellet i Kamari, en liten by sør for Fira, ligger i kort avstand fra de mørke sandstrendene som byen er kjent for. Hotellet har i mange år blitt drevet av Karamolegkos-familien, som er kjent for å ta godt vare på gjestene sine.

Her finner du alt du måtte ha behov for, både på rommet og i fellesområdene, som det nydelige bassenget, hagen, baren og restauranten. Hotel Hermes har også sin egen vingård, og under oppholdet kan du smake på den nydelige vinen som lages her.

Hermes Hotel

Topprangert
Kamari
9.0 Fantastisk (519 anmeldelser)