Europa

Fantastiske europeiske hotellrom med egne, private boblebad

Det er på tide å nyte solen fra terrassen på hotellrommet, komplett utstyrt med ditt eget private boblebad.

Hvorfor ikke ta med med din bedre halvdel på ditt livs herligste tur, bo på et hotell med fantastisk utsikt og tilbringe sommeren med komforten et privat boblebad gir dere?

Vi har listet opp noen av de beste europeiske hotellene som, i tillegg til mye annet flott, også tilbyr rom med privat boblebad. Det er bare å sette i gang med planleggingen av den neste ferien din, for disse syv rommene med privat boblebad bare venter på å bli bestilt!

1. Mykonos

1/2

Det beste med dette hotellet: Forskjellige yoga- og pilatesklasser tilbys daglig og lar deg koble helt av mens du er på ferie.

Bortsett fra Sea Breeze-rommene har alle rommene og suitene ved Myconian Ambassador Hotel private terrasser med lounge og utendørs boblebad – fordi dette hotellet vet akkurat hva du ønsker deg.

På Myconian Ambassador kan du slappe av i ditt eget boblebad og nyte det fantastiske landskapet som omgir femstjernershotellet samtidig som du bare er noen skritt unna en av Mykonos’ fineste sandstrender.

I tråd med beliggenheten langs sjøen har hotellet også et thalasso-spa med fire svømmebassenger med ulike temperaturer og et utvalg av velværebehandlinger.

Ikke glem å smake på den deilige maten på hotellets restaurant, hvor de tilbyr nydelige greske retter fra lokalområdet og rikelig med fersk sjømat.

Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux

Topprangert
Platis Yialos
9.6 Fantastisk (1348 anmeldelser)

2. Mallorca

1/2

Det beste med dette hotellet: Slapp av i solen i en av hengekøyene ved bassenget mens du nyter freden og roen.

Overnatt i en superior-suite og kos deg ute på terrassen i ditt eget private boblebad.

IBEROSTAR Jardín del Sol Suites ligger rett ved havet på Costa de la Calma på den nydelige øya Mallorca.

Fra vinduet på hotellet ditt har du utsikt til en ren, hvit sandstrand og det glitrende havet. Dersom det å oppholde seg ved bassenget blir for livlig og støyende, kan du trekke deg tilbake til den private terrassen din og slappe av i boblebadet.

Husk å prøve ut hotellrestauranten La Calma, som tilbyr tradisjonelle middelhavsretter og et utvalg av japanske spesialiteter.

Iberostar Selection Jardín Del Sol Suites - Adults Only

Topprangert
Santa Ponsa
9.2 Fantastisk (4044 anmeldelser)

3. Gardasjøen, Italia

1/2

Det beste med dette hotellet: En hudpleiebehandling med Garda Trentino-olivenolje sikrer deg en behagelig start på ferien din.

Sjekk inn på en toppsuite, finn frem badetøyet og bad i ditt eget utendørs boblebad.

På hotellet Du Lac Et Du Parc Grand Resort ved Gardasjøen er du omgitt av nydelige, velstelte hager hvor du kan gå morgenturer, sole deg og få følelsen av å være i ett med naturen. Når du ikke er i boblebadet eller ved Gardasjøens bredder, kan du sjekke ut Armonia Spa & Fitness med badstuer, regndusjer og luksuriøse skjønnhetsbehandlinger.

Ta en tur til de nærliggende byene Trento og Verona for en dag i vakre omgivelser, eller ta deg en deilig svømmetur i Gardasjøen. Du kan avrunde denne ferien med en bedre middag på restauranten Aria Live Cooking, som er en av hotellets tre restauranter og serverer nydelig, italiensk mat.

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Topprangert
Riva del Garda
9.6 Fantastisk (4238 anmeldelser)

4. Ibiza

1/2

Det beste med dette hotellet: Når du ikke ligger utstrakt på den private stranden eller rundt et av bassengene, kan Hard Rock Hotel Ibiza også tilby noen av de hotteste arrangementene og villeste festene gjennom hele sommeren.

Har du alltid ønsket å føle deg som en rockestjerne, nippe til champagne i ditt eget boblebad og rett og slett nyte livet? Vel, tiden er inne! Sjekk inn på Hard Rock Hotel Ibiza …

Rock-suitene Platinum har praktfulle utendørs boblebad hvor festen begynner og nachspielet fortsetter.

Det finnes fem restauranter, to store utendørs svømmebassenger og andre små bassenger her som er tilgjengelige fra separate gjestehus. På Rock Spa kan du få behandlinger dersom natten i forveien var litt heftig, eller så kan du ganske enkelt ta en lur på hotellets strandklubb. Hva mer kan man ønske seg?

Hard Rock Hotel Ibiza

Topprangert
Playa d'en Bossa
8.9 Fantastisk (6168 anmeldelser)

5. Sicilia

1/2

Det beste med dette hotellet: Prøv en deilig, siciliansk meny på Fusion-restauranten mens du tar inn utsikten over Middelhavet.

Det finnes fire romtyper som har utendørs boblebad her: bungalowene med havutsikt, deluxe-rommene, deluxe-bungalowene og to suiter.

I den historiske byen Taormina, i Isola Bella-bukten, venter luksusresorten La Plage Resort Taormina på å bli oppdaget. I tillegg til ditt eget boblebad i hagen kan du også benytte deg av de ulike hud- og kroppsbehandlingene som tilbys i hotellets fullt utstyrte spaavdeling.

Om kvelden kan du ta turen ned for en cocktail og et deilig måltid før du returnerer for å nyte din egen spa-oase.

La Plage Resort

Topprangert
Taormina
8.5 Fantastisk (1735 anmeldelser)

6. Tenerife

1/2

Det beste med dette hotellet: Hvis du liker å trene, vil du like deg her. Her finner man en tennisbane, en sportsarena som kan anvendes til flere formål, et treningssenter og alt nødvendig utstyr for fans av vannsport.

Romkategoriene superior, juniorsuite og juniorsuite deluxe med boblebad kan romme opp til tre personer, og har alle utendørs boblebad med en fantastisk sjøutsikt.

Er den spanske solen litt for varm for deg? Avkjøl deg i et av de tre utendørsbassengene på Barceló Santiago på Tenerife! Eller enda bedre: Slå deg til ro i ditt eget boblebad på terrassen til rommet ditt eller suiten din.

Trenger du litt egentid eller all treningen? Du kan også koble av i deres U-Spa, som inneholder både et hydroterapibasseng, en badstue og et dampbad.

Barceló Santiago - Adults Only

Topprangert
Puerto Santiago
8.5 Fantastisk (5882 anmeldelser)

7. Kreta

1/2

Det beste med dette hotellet:Dette luksushotellet spesialiserer seg på å fremme en sunn livsstil, og tilbyr ulike varianter av detox-programmer som du kan velge blant under oppholdet.

I luksussuitene med to eller fire soverom har du en privat terrasse med ditt eget boblebad.

Kreta er en øy som tilbyr ren luksus – særlig for de som elsker å ha sitt eget private boblebad. Out of the Blue Capsis Elite Resort ligger på en privat halvøy, og utsikten til bukten vil gjøre deg målløs.

Hotellet tilbyr imidlertid ikke bare luksus. Det fokuserer også på å være miljøvennlig, og fostrer følelsen av helhetlig velvære på så mange måter som mulig, inkludert valg av lokale råvarer til kjøkkenet og det å dyrke nydelige blomster i hotellhagen.

Denne femstjerners resorten er et ideelt reisemål for par som ønsker å komme seg bort. Like i nærheten ligger den romantiske og maleriske fiskerlandsbyen Agia Pelagia, som er ideell for lange turer, bare for dere to. Etterpå kan du hvile ut og slappe av i ditt eget boblebad.

Out of the Blue Resort

Agia Pelagia
7.4(716 anmeldelser)