Hele verdenMote

Er du glad i mote? Da har vi hotellene for deg!

Skrevet av , 22. august, 2017

Sjekk inn på hoteller med design fra kjente motehus

Paris, New York, London og Milano er alle mote-Mekkaer som har sine berømte Fashion Weeks i september måned. Men man behøver ikke å oppleve mote fra de kjente designerne kun på mote-showene…

Glem fashion week! Vi på trivago har listet opp 10 boutique-hoteller verden over som har blitt designet av velkjente motehus som Dior, Armani og Missoni (for å nevne noen) hvor du kan nyte designet helt for deg selv (kanskje med et par andre hotellgjester også).

Ta en titt og la deg bli inspirert til å sjekke inn på disse lekre hotellene….

 

Hotell: Portrait Firenze
Motehus: Salvatore Ferragamo

Firenze, Italia

Hotellet Portrait Firenze, som er en del av Lungarno Collection, eies av den kjente Ferragamo-familien, og er designet i varme farger og med treverk som skal reflektere «La Dolce Vita ».

Grått, svart og gull er farger som går igjen i hotellets design, og veggene prydes av vintage bilder av stjerner som Audrey Hepburn, Brigitte Bardot og Grace Kelly da de ferierte i Firenze.

Hotellet består av 37 hotellrom, inkludert et penthouse på 273 kvm som har utsikt til den kjente broen Ponte Vecchio.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/firenze-45864/hotell/portrait-firenze-83295"]

 

Hotell: Hôtel du Petit Moulin
Motehus: Christian Lacroix

Paris, Frankrike

I et bygg som tidligere var Paris sitt første bakeri er nå det unike Hôtel du Petit Moulin, som består av 17 hotellrom og suiter. Alle rommene har individuelle design og er ulike.

Christian Lacroix står bak rommenes enestående design, som består av alt fra dyrisk mønster til barokk-print på veggene.

Hotellet ligger i Paris’ eldste bydel, Haut Marais, og ligger med kort avstand til Picasso- og Carnavalet-museumene, og selvfølgelig de karismatiske små butikkene og kafeene som Paris er kjent for.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/paris-36103/hotell/du-petit-moulin-15482"]

 

 

Hotell: G&V Royal Mile Hotel Edinburgh
Motehus: Écosse – Missoni

Edinburgh, Storbritannia

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh er en usannsynlig blanding av skotsk tradisjon og italiensk design. Hotellet er dekorert av designer Rosita Missoni, og er en eksplosjon av farger og mønstre fra det ikoniske motehuset.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/22131059/edinburgh-missoni-hotell-design-mote-lounge.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/22131058/edinburgh-missoni-hotell-design-mote-bar.jpg" type="x2-collage"]

 

Med en sentral beliggenhet på Edinburghs kjente gate, Royal Mile, tilbyr hotellet et ypperlig utgangspunkt for å utforske Skottlands sjarmerende hovedstad.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/edinburgh-41579/hotell/g---v-royal-mile-hotel-edinburgh-1152217"]

 

Hotell: Hotel Éclat Beijing
Motehus: Bathing Ape

Beijing, Kina

Hotel Éclat i Beijing er bygget som en glasspyramide og står som et blikkfang i storbyens forretningsdistrikt med sin unike arkitektur.

Hotellet består av 100 hotellrom og mer enn 100 kunstverk fra kjente kunstnere som Salvador Dali og Andy Warhol, som pryder hotellrom og fellesområder.

De forskjellige suitene på hotellet er individuelt dekorert av forskjellige designere og Deluxe Lagoon-suiten er innredet av det japanske merket Bathing Ape, som er inspirert av gatekunst og Manga.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/beijing-50772/hotell/eclat-beijing-2976540"]

 

 

Hotell: Hôtel Barrière Le Majestic
Motehus: Christian Dior

Cannes, Frankrike

Sjekk inn på Christian Dior-suiten på Hôtel Barrière Le Majestic i Cannes for å oppleve Europas eneste suite som er designet av det kjente motehuset.

Den 450 kvm store suiten er innredet i lyse farger, har vintage bilder på veggene, en Louis XVI-spisestue og selvfølgelig en personlig butler. Suiten ligger i 6. etasje og har en terrasse med utsikt til Middelhavet.

Selve hotellet ligger med en fantastisk beliggenhet på Croisette, så de lekre butikkene og stranden ligger rett utenfor og venter på deg!

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/cannes-37081/hotell/barriere-le-majestic-11695"]

 

 

Hotell: Bulgari Resort Bali
Motehus: Bulgari

Bali, Indonesia

Bulgari Bali Resort tilbyr moderne og luksuriøs komfort i tropiske omgivelser i populære Bali. Den kjente motehuset Bulgari designet hotellet som er en blanding av indonesisk og italiensk arkitektur.

Gjester kan velge mellom hotellrom, suiter og egne villaer – de fleste med utsikt til det indiske hav.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/22131045/bali-indonesia-bulgari-resort-hotell-design-mote-bad.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/22131046/bali-indonesia-bulgari-resort-hotell-design-mote-basseng.jpg" type="x2-collage"]

Hvis man i tillegg til å være moteinteressert også er ute etter et sted å gifte seg, kan hotellets Bulgari-kapell være midt i blinken. Kapellet er nemlig også innredet i Bulgaris stilfulle og enkle design.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/uluwatu-101940/hotell/bulgari-bali-resort-156203"]

 

 

Hotell: Armani Hotel
Motehus: Giorgio Armani

Dubai, De forente arabiske emirater

Armani er kjent for sin minimalistiske stil og skuffer dermed ikke på deres hotell i Dubai. Rene linjer og beige farger går igjen i interiøret på de 160 hotellrommene og suitene, som alle har fasiliteter som er personlig designet av Giorgio Armani.

Rommene er i tillegg utstyrt med iPads som lar gjester kontrollere TV, lys og air condition, uten å måtte reise seg opp fra sengen. Med en høyde på 828 meter kan gjester nyte en formidabel utsikt over storbyen og skyskraperne.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/dubai-549/hotell/armani-hotel-dubai-1332386"]

 

 

Hotell: Round Hill & Villas
Motehus: Ralph Lauren

Montego Bay, Jamaica

På Round Hill & Villas i karibien er så mange som 36 av hotellrommene innredet av det kjente motehuset, Ralph Lauren, i en «casual chic» stil.

Lyse farger på vegger og gulv, himmelsenger i Mahogni, fargerike puter og en utrolig utsikt over bukten og korallrevene bidrar til at de som sjekker inn på dette hotellet vil få et avslappende opphold i eksotiske omgivelser.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/montego-bay-33517/hotell/round-hill-hotel-and-villas-93940"]

 

 

Hotell: Sofitel So Singapore
Motehus: Karl Lagerfeld

Singapore

Boutique-hotellet Sofitel So Singapore beskriver sin fargerike innredning som «fransk stil fra det 19. århundre med en asiatisk tvist».

Den kjente designeren Karl Lagerfeld har lagt sin egne personlige «touch» på interiøret over hele hotellet og har i tillegg selv valgt ut bøkene som finnes i hotellets stilige bibliotek, La Bibliotek.

Hotellets logo er også designet av Karl Lagerfeld og er inspirert av Singapores kjente løvesymbol.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/singapore-44278/hotell/so-sofitel-singapore-2124234"]

 

 

Hotell: Patrick Hellmann Sclosshotel
Motehus: Karl Lagerfeld

Berlin, Tyskland

Patrick Hellmann Schlosshotel er et luksuriøst boutique-hotell som ligger i hjerte av Grunewald-distriktet i Berlin.

Hver eneste en av de 43 hotellrommene og 10 suitene er individuelt innredet i en unik stil av Karl Lagerfeld med elegante møbler og flotte oljemalerier.

Det finnes i tillegg en egen Karl Lagerfeld-suite som er innredet med designerens favoritter, og som har et baderom i Art Deco-stil med håndlagde franske fliser og marmorgulv. På suitens balkong kan man nyte utsikten til hotellets hage.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/berlin-8514/hotell/patrick-hellmann-schlosshotel-5768"]
Vis kommentarer