Paris

En helg for to – de vakreste hotellene i området rundt Nice

Du har kanskje vært i Nice, men hvor godt kjenner du egentlig området rundt denne folkekjære byen? I dette området finnes det nemlig et imponerende utvalg av hoteller som passer perfekt til en romantisk ferie for to (eller bare en avslappende tur med noen venner).

Det er ikke noe enkelt valg å ta, men frykt ikke! Redaksjonen i trivago Magazine har valgt ut de 6 beste hotellene som ligger under to timer unna Nice. God tur!

Komplett avslapning i Saint-Paul-de-Vence

1/2

Trenger du litt ro og fred? Les Vergers de Saint Paul, som ligger i den lille landsbyen Saint-Paul-de-Vence, kan tilby deg all den roen du trenger.

Dette hotellet er inspirert av de typiske italienske palassene og ligger fint plassert mellom fjellet og havet. Det er ingen sak å slappe av på et av disse koselige og intime rommene.

Hotel les Vergers de Saint Paul

Topprangert
Saint-Paul-de-Vence
9.1 Fantastisk (371 anmeldelser)

Avslapning og luksus i Mougins

1/2

Du vil umiddelbart oppdage at Le Mas Candille byr på både provençalsk idyll og tidløs eleganse. Dette hotellet var opprinnelig en gård fra 1600-talllet, men er i dag et kroneksempel på kombinasjonen luksus og avslapning.

Det utendørs boblebadet er oppvarmet hele året. Dermed kan du nyte Sør-Frankrike året rundt på denne landlige perlen. Hotellet er omringet av trær og grønne vekster. Her finner du sypresser, oliventrær og andre provençalske planter. Det er absolutt verdt å ta seg en gåtur for å oppleve det hele.

Le Mas Candille

Topprangert
Mougins
8.6 Fantastisk (154 anmeldelser)

Ved kysten i Antibes

1/2

Royal Antibes er utformet slik at det skal ligne på en båt, og passer dermed perfekt inn i det maritime landskapet. Du kan nyte den vakre utsikten mot Middelhavet fra det private boblebadet på terrassen din.

Etter å ha pustet inn den friske sjøluften hele dagen, kan du runde av med en velfortjent massasje. Spasenteret er på 150m² og benytter kun naturlige produkter. Dette hotellet passer perfekt for en langhelg ved kysten!

Royal Antibes - Luxury Hotel, Résidence, Beach & Spa

Topprangert
Antibes
8.6 Fantastisk (2151 anmeldelser)

Et landlig gjestehus i Rouret

1/2

Hôtel du Clos ligger et stykke inn i landet og har funnet den perfekte balansen mellom det morderne og det tradisjonelle. Bygningen stammer fra 1800-tallet og var opprinnelig et herskapshus. Dette lover godt for en autentisk langhelg!

Eierne av hotellet har lagt ned mange arbeidstimer for at oppholdet ditt skal bli så unikt som mulig. Alle rommene er innredet individuelt med særegne detaljer. De har også utsikt mot hagen. Det finnes neppe mer behagelige omgivelser å våkne opp til!

Hôtel du Clos

Topprangert
Le Rouret
9.2 Fantastisk (136 anmeldelser)

Et opphold på en vingård i Fréjus

1/2

Livsnytere vil utvilsomt sette pris på et opphold på La Bastide du Clos des Roses. Dette hotellet ligger nemlig midt mellom vinrankene til Barbero-familien. Dette er helgens program: vinsmaking, naturopplevelser, landlig avslapning og god mat.

Etter vinsmakingen kan du slappe av på rommet ditt som er både koselig og moderne på én gang. Rommene er også utstyrt med badekar i vintage-stil som du kan fylle opp for en romantisk aften, eller bare for å roe helt ned før sengetid.

La Bastide Du Clos des Roses - Teritoria

Topprangert
Fréjus
9.1 Fantastisk (56 anmeldelser)

Ta det helt med to i Théole-sur-Mer

1/2

For å nyte en avslappende luksuslanghelg ved kysten er Tiara Miramar Beach Hotel det ideelle hotellet. Dette storslåtte strandhotellet tilbyr helt eksklusive tjenester. Som gjest her føler man seg virkelig privilegert.

Panoramautsikten mot Middelhavet er også helt utenom det vanlige. Takket være hotellets private strand, kan du nyte denne utsikten helt uforstyrret. Ren og skjær luksus, med andre ord.

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Topprangert
Theoule sur Mer
9.1 Fantastisk (784 anmeldelser)