EuropaSol og strand

En helg for to – de vakreste hotellene i området rundt Nice

Skrevet av , 16. januar, 2019

Du har kanskje vært i Nice, men hvor godt kjenner du egentlig området rundt denne folkekjære byen? I dette området finnes det nemlig et imponerende utvalg av hoteller som passer perfekt til en romantisk ferie for to (eller bare en avslappende tur med noen venner).

Det er ikke noe enkelt valg å ta, men frykt ikke! Redaksjonen i trivago Magazine har valgt ut de 6 beste hotellene som ligger under to timer unna Nice. God tur!

 

Komplett avslapning i Saint-Paul-de-Vence

Les Vergers de Saint-Paul | 35 minutter unna Nice

Piscine bordée de chaises longues et parasols à l'Hôtel Les Vergers de Saint-Paul de Vence

Trenger du litt ro og fred? Les Vergers de Saint Paul, som ligger i den lille landsbyen Saint-Paul-de-Vence, kan tilby deg all den roen du trenger.

Chambre double avec décoration cosy à l'Hôtel Les Vergers de Saint-Paul de Vence

Dette hotellet er inspirert av de typiske italienske palassene og ligger fint plassert mellom fjellet og havet. Det er ingen sak å slappe av på et av disse koselige og intime rommene.


Avslapning og luksus i Mougins

Le Mas Candille | 1 time unna Nice

Vue extérieure du jardin et de la bâtisse du Mas Candille à Mougins

Du vil umiddelbart oppdage at Le Mas Candille byr på både provençalsk idyll og tidløs eleganse. Dette hotellet var opprinnelig en gård fra 1600-talllet, men er i dag et kroneksempel på kombinasjonen luksus og avslapning.

Jacuzzi et terrasse extérieurs au Mas Candille à Mougins

Det utendørs boblebadet er oppvarmet hele året. Dermed kan du nyte Sør-Frankrike året rundt på denne landlige perlen. Hotellet er omringet av trær og grønne vekster. Her finner du sypresser, oliventrær og andre provençalske planter. Det er absolutt verdt å ta seg en gåtur for å oppleve det hele.


Ved kysten i Antibes

Royal Antibes | 45 minutter unna Nice

Jacuzzi privatif sur terrasse avec sur la mer au Royal Antibes

Royal Antibes er utformet slik at det skal ligne på en båt, og passer dermed perfekt inn i det maritime landskapet. Du kan nyte den vakre utsikten mot Middelhavet fra det private boblebadet på terrassen din.

Jacuzzi intérieur au Royal Antibes

Etter å ha pustet inn den friske sjøluften hele dagen, kan du runde av med en velfortjent massasje. Spasenteret er på 150m² og benytter kun naturlige produkter. Dette hotellet passer perfekt for en langhelg ved kysten!


Et landlig gjestehus i Rouret

Hôtel du Clos | 1 time unna Nice

Piscine et jardin à l'Hôtel du Clos au Rouret

Hôtel du Clos ligger et stykke inn i landet og har funnet den perfekte balansen mellom det morderne og det tradisjonelle. Bygningen stammer fra 1800-tallet og var opprinnelig et herskapshus. Dette lover godt for en autentisk langhelg!

Chambre moderne avec entrée sur jardin à l'Hôtel du Clos au Rouret

Eierne av hotellet har lagt ned mange arbeidstimer for at oppholdet ditt skal bli så unikt som mulig. Alle rommene er innredet individuelt med særegne detaljer. De har også utsikt mot hagen. Det finnes neppe mer behagelige omgivelser å våkne opp til!


Et opphold på en vingård i Fréjus

La Bastide du Clos des Roses | 1 time unna Nice

Déjeuner en terrasse avec vue sur jardin à La Bastide du Clos des Roses à Fréjus

Livsnytere vil utvilsomt sette pris på et opphold på La Bastide du Clos des Roses. Dette hotellet ligger nemlig midt mellom vinrankene til Barbero-familien. Dette er helgens program: vinsmaking, naturopplevelser, landlig avslapning og god mat.

Salle de bain avec baignoire à La Bastide du Clos des Roses à Fréjus

Etter vinsmakingen kan du slappe av på rommet ditt som er både koselig og moderne på én gang. Rommene er også utstyrt med badekar i vintage-stil som du kan fylle opp for en romantisk aften, eller bare for å roe helt ned før sengetid.


Ta det helt med to i Théole-sur-Mer

Tiara Miramar Beach Hôtel & Spa Côte d’Azur | 55 minutter unna Nice

Chambre double avec décoration exotique au Tiara Miramar Beach Hôtel & Spa Côte d'Azur à Théoule-sur-Mer

For å nyte en avslappende luksuslanghelg ved kysten er Tiara Miramar Beach Hotel det ideelle hotellet. Dette storslåtte strandhotellet tilbyr helt eksklusive tjenester. Som gjest her føler man seg virkelig privilegert.

Plage privée et vue sur la mer au Tiara Miramar Beach Hôtel & Spa Côte d'Azur à Théoule-sur-Mer

Panoramautsikten mot Middelhavet er også helt utenom det vanlige. Takket være hotellets private strand, kan du nyte denne utsikten helt uforstyrret. Ren og skjær luksus, med andre ord.

Vis kommentarer