Hele verden

Drøm deg bort til disse fantastiske hotellbassengene

For mange er selve bassenget noe av det viktigste når man skal velge hotell.

Enten det er på skiferie i Alpene, roadtrip til Los Angeles, eller en romantisk tur til Comosjøen, så kan et lekkert hotellbasseng gjøre selve hotellopplevelsen komplett.

Vi på trivago har listet opp noen av de flotteste hotellbassengene fra forskjellige steder rundt om i verden, som garantert vil tenne reiselysten.

Basseng i jungelen…

Skjult mellom klipper, utallige palmetrær og en uberørt jungel, så byr Rayavadees svømmebasseng på en enestående utsikt over Andamanhavet.

Fra hotellet er det direkte adgang til havet, om bassenget ikke skulle være nok. Denne tropiske boblen byr på et opphold hvor man kan totalt slappe av, og glemme hverdagens stress.

Rayavadee- SHA Extra Plus

Topprangert
Ao Nang
9.6 Fantastisk (1148 anmeldelser)

Basseng i fjellene

Drømmer du om frisk og ren fjelluft? I dette vakre svømmebassenget, som er varmet opp av varmekilder, kan du nyte de sveitsiske Alpers rene luft.

Og med et eksepsjonell svømmebasseng følger en eksepsjonell utsikt. En svømmetur i bassenget føles nesten som å svømme midt i de snødekte fjellene.

The Cambrian

Topprangert
Adelboden
9.3 Fantastisk (1460 anmeldelser)

Oase i ørkenen…

Luksushotellet Qasr Al Sarab Desert Resort står som en utrolig oase i Rub’Al Khali-ørkenen.

Med bare sanddyner og ville kameler rundt omkring, så er en svømmetur i hotellets lekre basseng en opplevelse man sent vil glemme.

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

Topprangert
Liwa Oasis
9.8 Fantastisk (1721 anmeldelser)

Basseng i islandsk lavalandskap…

Fra dette naturlige oppvarmede, geotermiske bassenget, som har forbindelse til hotellets spa, har du en unik utsikt over islands utrolige lavalandskap.

Hotellet ligger ikke langt fra landets største severdigheter, så det er perfekt plassert hvis du vil oppleve naturen. Du kan gå turer på isbreer, fiske på isen og – hvis du er heldig – se nordlyset.

ION Adventure Hotel, Nesjavellir, a Member of Design Hotels

Hveragerði
8.0 Veldig bra (560 anmeldelser)

Romantisk takterrasse stemning…

Med en utrolig utsikt over englenes by, massevis av stearinlys som tennes på kvelden, og høytalere som sørger for musikk under vann, så er Mondrian Hotels svømmebasseng helt klart et av de mest sjarmerende i Los Angeles.

Svøm her og føl deg som en Hollywood-stjerne!

Mondrian Los Angeles in West Hollywood

West Hollywood
7.7 Bra (1725 anmeldelser)

Basseng og kritthvite strender…

Når du er på ferie på Maldivene så er havet aldri langt unna, enten om du kan se det fra svømmebassenget, hotellrommet eller fra undervannsspaet.

Dette vakre bassenget svever nærmest over stranden og kanten på bassenget får det til å se ut som det går i ett med havet. Dette er definitivt et sted for badenymfer!

Huvafen Fushi

Topprangert
Nord Male Atoll
9.6 Fantastisk (110 anmeldelser)

Basseng blant ruiner…

Dette 5-stjernerns hotellet fra det 18. århundre byr på en mystisk og tropisk atmosfære i en helt unik setting.

Den frodige vegetasjonen, hengekøyene, levende lys og et basseng blant ruinene sørger for en hotellopplevelse ulikt noe annet.

Hacienda Uayamon

Topprangert
Campeche
9.0 Fantastisk (342 anmeldelser)

Svøm i ørkenen…

Midt i en dal i Navajo Nation-territoriet finner du Amangiris svømmebasseng som en oase midt i ørkenen.

Hotellet byr på et stilig og minimalistisk design, utendørs ildsteder, et utrolig naturlandskap og spa med utsikt over dalen.

Hotel Amangiri

Topprangert
Big Water
9.3 Fantastisk (77 anmeldelser)

Svøm med en enestående utsikt…

Luksushotellet Marina Bay Sands’ svømmebasseng har blitt avbildet i utallige magasiner rundt om i verden og de fleste kjenner nok til det.

Men, visste du at det er det høyeste (på 57. etasje!) og det største evighetsbassenget i verden? Enda flere grunner til å besøke bassenget i skyene!

Marina Bay Sands

Topprangert
Singapore
9.2 Fantastisk (8105 anmeldelser)

Kjøl deg ned i tropiske omgivelser…

Du har kanskje også sett bilder av bassengene til luksushotellet Hanging Gardens of Bali Resort som er enestående med sitt design.

Evighetsbassengene har en utrolig utsikt til den frodige naturen rundt og er et perfekt sted for å få den ultimate tropiske opplevelsen (og et par instagram-bilder).

Hanging Gardens of Bali

Topprangert
Ubud
9.2 Fantastisk (1081 anmeldelser)

En svømmetur med sug i magen…

Å svømme i et basseng som henger over bakken på 24. etasje er i seg selv en sjelden opplevelse.

Med en bunn som er laget av glass og utsikt til gaten langt nedenfor, så skal man ikke være mye redd for høyder for å ta seg en dukkert i dette hotellbassenget!

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, an IHG Hotel

Shanghai
8.0 Veldig bra (422 anmeldelser)

Fart og moro i jungelen…

Hard Rock Hotel Bali byr ikke bare på et luksuriøst svømmebasseng, men også flere vannsklier.

Dermed er hotellet perfekt slik at de som vil ligge å sole seg kan gjøre det i fred og ro, og de som vil være litt mer aktive kan rutsje ned vannskliene, om og om igjen…

Hard Rock Hotel Bali

Kuta
8.3 Veldig bra (2816 anmeldelser)

Basseng av varme kilder…

Drømmer du om et avslappende opphold, langt fra byens mas og støy?

I Madaba, like ved Dødehavet i Jordan, får du all avkoblingen du trenger på dette luksushotellets basseng. En foss med vann fra naturlige varmekilder renner ned i hotellbassenget og er klar for å gi deg en naturlig vannmassasje.

Ma'in Hot Springs

Madaba
8.1 Veldig bra (729 anmeldelser)

Svøm i et indisk palass…

Føl deg som en indisk maharaja-fyrste på dette lekre palasset i India.

Dette femstjernershotellet har flere hotellrom med egen trapp ned til bassenget, som går rundt deler av palasset. Man kan dermed ta seg en svømmetur rundt hotellet mens man ser ut over den vakre innsjøen.

The Oberoi Udaivilas Udaipur

Topprangert
Udaipur
9.7 Fantastisk (656 anmeldelser)

Basseng i innsjøen…

Ved bredden av Comosjøen ligger Grand Hotel Tremezzo med en praktfull utsikt, som du også kan beundre fra svømmebassenget som ligger i selve sjøen.

Gjester kan også nyte hotellets hage i middelhavsstil, de luksuriøse hotellrommene, restaurantene med italiensk mat, og spaet med panoramautsikt.

Grand Hotel Tremezzo

Topprangert
Tremezzina
9.6 Fantastisk (299 anmeldelser)

Legendarisk svømmebasseng…

Har du lyst til at leve som kjendisene? Berømte personer som Jacqueline Kennedy og Humphrey Bogart ble tiltrukket av det vakre evighetsbassenget på Belmond Hotel Caruso.

Kjendisenes begeistring kan også skyldes hotellets flotte utsikt over Middelhavet, terrassehagene og den romantiske innredningen i palasset fra det 11. århundre.

Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast

Topprangert
Ravello
10.0 Fantastisk (200 anmeldelser)

Gresk saltvannsbasseng…

Det er ikke mindre enn tre herlige saltvannsbasseng på dette hotellet, og de venter på deg! Du trenger heldigvis aldri å bevege deg noe særlig fra bassenget, ettersom både frokost, lunsj og middag blir servert på bordene rett ved siden av.

Men hvis du hellere vil bade i havets bølger, så har hotellet i tillegg en privat strand.

TUI BLUE Elounda Village

Topprangert
Elounda
8.6 Fantastisk (633 anmeldelser)

Miljøvennlig basseng…

Badrutt’s Palace har et lekkert svømmebasseng med store vinduer mot de sveitsiske Alper og Moritz-sjøen. Her kan man nyte utsikten til fjellene i bikini og badeshorts, og samtidig være inne i varmen.

Men hvis du vil smake på den friske fjelluften mens du er i vannet, så kan man også svømme ut gjennom et av vinduene som leder til bassenget ute.

Badrutt's Palace Hotel St Moritz

Topprangert
St. Moritz
9.6 Fantastisk (238 anmeldelser)