Europa

De mest lekre designhotellene i Amsterdam

Amsterdam er selve sentrum for europeisk frilynthet og en by hvor du kjenner historiens sus i hvert smug og ved enhver kanal.

På sitt beste er Amsterdam en fantastisk opplevelse som bør nytes i passende omgivelser. Langs de historiske bygatene finner du unike og intime boutique-hoteller som vil gjøre en vanlig helgetur om til en uforglemmelig opplevelse. Nedenfor finner du en liste med de mest idylliske overnattingsstedene i Amsterdam.

The Dylan Amsterdam

1/4

The Dylan Amsterdam er et luksushotell i ordets rette betydning. Dette luksuriøse hotellet tilbyr førsteklasses overnatting på et historisk sted i Amsterdam. Et berømt teater som sto oppført nettopp her, brant ned i 1772. Bygningen har vært et hotell siden 1999. På The Dylan er både servicen og omgivelsene unike, noe som gjør det til en perfekt, eksklusiv hotellopplevelse.

The Dylan Amsterdam - The Leading Hotels of the World

Topprangert
Amsterdam
9.6 Fantastisk (840 anmeldelser)

Seven one Seven

1/4

Dette luksuriøse boutique-hotellet bruker adressen sin som navn – Seven one Seven. Hotellet har ni lekre suiter hvor du kan slappe av i vakre omgivelser. Dette hotellet er stolt av sin fantastiske beliggenhet i Amsterdams historiske kanalområde. Seven one Seven streber etter å la gjestene føle seg hjemme mens de nyter byens rike historie og flotte kanaler.

Hotel Seven One Seven

Topprangert
Amsterdam
9.4 Fantastisk (326 anmeldelser)

Hotel Roemer

1/4

Roemer er en mangesidig diamant av et boutique-hotell. Til tross for at hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, er det regnet som en av byens best bevarte hemmeligheter. Det har også en interessant og tankevekkende kunstsamling. Dette hotellet er en fredelig oase i hjertet av Amsterdam, og du kan enkelt uforske byen herfra.

Hotel Roemer Amsterdam

Amsterdam
8.0 Veldig bra (278 anmeldelser)

La Remise

1/4

La Remise er et sofistikert, bittelite og stilig treroms bed & breakfast-hotell. Denne rolige oasen lar deg lade batteriene og glemme hverdagens bekymringer. Rommenes enkle design gir ro i sinnet og utgjør den perfekte motvekten til byens raske puls. Lydsystemet med høy kvalitet og iPoden på rommet ditt sikrer den riktige atmosfæren.

COMMUNE suites

Amsterdam
9.0 Fantastisk (396 anmeldelser)

Canal House

1/4

Canal House er ensbetydende med stil og luksus. Hotellets interiørdesign er tradisjonelt og historisk, noe som vises i en mengde godt gjennomtenkte detaljer. De lekne fargevalgene er inspirert av nederlandsk kunst, og legger vekt på kontrasten mellom lys og mørke. Silke, fløyel og porselen er materialene som brukes på rommene. Dette skaper en mystisk atmosfære som er helt unik for Amsterdam. Du må oppleve dette hotellet minst én gang i livet!

Canal House

Topprangert
Amsterdam
9.4 Fantastisk (1248 anmeldelser)

Conscious Hotel Museum Square

1/4

På Conscious-hoteller har miljømessig bærekraft den høyeste prioriteten. Med beliggenhet i nærheten av noen av Amsterdams beste museer er Conscious Hotel Museum Square det perfekte økohotellet. For dette hotellet er økologiske valg en hjertesak. Conscious-hoteller beviser at komfort, stil og miljøvennlighet kan kombineres i en førsteklasses hotellopplevelse. Du kan lære mer om hotellets hjertevarmende og miljøvennlige filosofi på nettstedet deres. Som du ser tar ikke gründerne som driver dette stedet seg selv altfor høytidelig!

Conscious Hotel Museum Square

Topprangert
Amsterdam
9.2 Fantastisk (790 anmeldelser)