Paris

De flotteste og mest autentiske overnattingsstedene på Korsika

Korsika er en naturskjønn og paradisaktig del av Frankrike.

Denne middelhavsøya kan by på helt andre opplevelser enn de du får på fastlandet. Her finner du imponerende landskap, hvite sandstrender og skjulte bukter. Dette er du nødt til å få med deg!

Hvis du fortsatt ikke er overbevist, håper vi at disse fem fantastiske og sjarmerende overnattingsstedene vil gjøre susen. Fest setebeltene …

Isolert på øya Cavallo

1/4

Vakre hager, turkis sjø, bukter med helt klart vann, en privat strand og et basseng med utsikt mot havet … Hôtel & Spa des Pêcheurs er et ekte paradis! Alle rommene har utsikt mot Middelhavet. Også fra spasenteret, sjømatrestauranten og strandbaren kan du nyte helt uslåelige utsikter. Hotellet hjelper deg også å organisere dykketurer, tennis, golf og kjøreturer rundt på øya i elbil.

Hotel & Spa des Pêcheurs

Bonifacio
8.4 Veldig bra (1307 anmeldelser)

I naturlige omgivelser i Bastelica

1/4

Artemisia er et trendy designhotell som ligger rett ved fjellheimen i den lille landsbyen Bastelica. Til frokost får du servert hjemmelagde bakverk og tradisjonelle retter fra området. Disse godsakene kan du også få tak i som mellommåltid, til middag i hotellets restaurant eller i den lille butikken på området.

Rommene er veldig hjemmekoselige og har en enestående utsikt mot fjellene. Hvis du har behov for å slappe av, kan du sette deg ned i hotellets bibliotek med en god bok. Når du er klar for litt mer action, tar det ikke mer enn en halvtime å komme seg til Ajaccio-golfen, der du kan ta et bad. På vinteren kan man stå på ski i Val d’Else, som kun ligger et kvarter unna. Uansett når på året du reiser, har du bestandig en rekke turmuligheter rett utenfor døra.

Artemisia Boutique Hôtel

Topprangert
Bastelica
9.0 Fantastisk (83 anmeldelser)

I bukta i Porto-Vecchio

1/4

Carré Noir har en fantastisk utsikt over Santa Guilia-bukta og er omgitt av lokale restauranter på alle kanter. Dette er det perfekte utgangpunktet for å utforske noen av Korsikas best bevarte skatter. Hotellet har fokus på komfort, og har derfor gått for enkelt og trendy interiør. Massasje på rommet og putemeny … høres ikke det bra ut? Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette hotellet. Alle rommene har moderne bad og gjestene kan fritt benytte seg av bassenget på takterrassen. Sleng beina på bordet og nyt solnedgangen over horisonten på denne korsiske perlen.

Hotel Carré Noir

Porto-Vecchio
8.1 Veldig bra (69 anmeldelser)

På landet i Oletta

1/4

Dette vakre hotellet ligger i nærheten av Saint-Florent og Agriate-ørkenen. La Dimora ligger plassert i et vakkert klippelandskap og legger alt til rette for optimal avslapning, blant annet med et gigantisk svømmebasseng.

Hotellet er dekorert med stein, skinndetaljer, metall og treverk. På terrassen og i hagen kan du nye et bedre måltid i ro og fred, mens rommene er autentiske og tilrettelagt for en god natts søvn.

For å kunne slappe helt av kan du velge en av de to villaene som har eget basseng. Den ekte feriefølelsen får du ved å besøke bassengbaren. Her byr de på: lokale spesialiteter, regionale viner og småretter.

Hotel La Dimora

Topprangert
Oletta
9.5 Fantastisk (126 anmeldelser)

Ved strandkanten i Porto-Vecchio

1/4

På Casadelmar er tar de luksus på alvor. Oppskriften deres er enkel. Den består av: avslapning og velbehag i fantastiske omgivelser. Alle rommene har en egen terrasse med panoramautsikt over bukten. Det finnes knapt noe bedre sted å se solnedgangen fra.

Matelskerne er også i gode hender, ettersom hotellets restaurant har hele to Michelin-stjerner. Kokken Fabio Bragagnolo serverer nydelige, sunne og smakfulle retter.

Hotel Casadelmar

Topprangert
Porto-Vecchio
9.5 Fantastisk (101 anmeldelser)