Asia

De beste temahotellene i Japan – både for single og par

Er du klar for å bo på et av de merkligste hotellene i Japan?

Japan er et av de hippeste reisemålene for tiden, og landet byr på mange spennende innkvarteringsmuligheter

Enten du reiser med kjæresten eller alene, så har Japan et unikt hotell for alle. Fra kapsellhotell til Godzilla-hotell, her er det nok av interessante temaer for enhver smak!

De 9 temahotellene i denne guiden er et godt sted å starte.

Ordbok:

Love hotel (rabuhoteru): en type hotell med rom som kan leies på timebasis, så kjærester eller andre som har bruk for litt intimtid kan tilbringe et par timer sammen. De er ofte temahoteller, og de er utbredt i hele landet.

Ryokan: et slags tradisjonelt japansk gjestehus som har røtter tilbake til 1600-tallet. Rommene har Tatami-matter på gulvene, futon-senger og tilbyr store felles bad.

Kapsellhotell: et hotell med kapsellignende små rom, som stort sett bare består av en lukket køyeseng og en leselampe.

The Peninsula Tokyo

1/3

Etter at Pokémon Go tok verden med storm, kan unge sjeler i alle aldre også nyte en interaktiv Pokemón-opplevelse på luksushotellet The Peninsula Tokyo.

Her får gjester møte Pikachu og hans venner fra Pokémon universet. Hjelp til med å finne Pokémons gjennom ledetråder som er gjemt rundt omkring på hotellet.

Etter en intens Pokémon-jakt, kan man slappe av med en deilig spabehandling eller hoppe i det 20 meter lange bassenget. Hotellrommene er elegant innredet i lyse farger og med flott utsikt over Tokyos skyline.

The Peninsula Tokyo

Topprangert
Tokyo
9.4 Fantastisk (1778 anmeldelser)

Khaosan World Asakusa Ryokan & Hostel

1/3

Til tross for en fortid som love hotel er Khaosan World Asakusa i dag et pent hotell med alle de typiske fasilitetene, som enhver ryokan kan tilby.

Stedet er først of remst rettet mot soloreisende og tilbyr en rekke fargerike og morsomme hotellrom.

Enkelte av rommene er dog innredet for nysgjerrige par, som ønsker å oppleve et love hotel med detaljer som egen jacuzzi, lysstyring fra sengen og speilvegg.

Keio Plaza Hotel

1/3

Reis med Hello Kitty på storbyferie i Tokyo. På Keio Plaza Hotel kan du bo i det fargerike pop-art Kitty Town-rommet eller det rosa Princess Kitty-rommet.

Begge rommene er innredet med alt fra Hello Kitty universet, fra Kitty bamser og kaker, til store rosa Kitty sløyfer.

Dette er en enestående opplevelse for enhver Hello Kitty fan, store som små.

Keio Plaza Hotel Tokyo

Topprangert
Tokyo
9.0 Fantastisk (3538 anmeldelser)

Hotel Public Jam (kun for voksne)

1/3

Hvis man vil prøve noe litt annerledes, er Hotel Public Jam et godt valg. Dette er et populært love hotel i Osaka med flere forskjellige temarom – ideelt for par som gjerne vil eksperimentere og prøve nye ting.

Drømmer du om å ta med kjæresten i baksetet på en vintage VW Beatle? Eller vise noen sexy pole dance trinn på en lyktestang? Da er du kommet til riktig sted!

Det mest populære rommet på hotellet er innredet som en kabin på et treskip, og her er det nok et par som har lekt seg som kapteiner for en natt!

Alle rommene er lydtette, og gratis wifi er inkludert. Med roomservice døgnet rundt så trenger man ikke å gå ut og man kan dermed bli på rommet under hele oppholdet.

Hotel Public Jam

Osaka
7.6 Bra (306 anmeldelser)

Park Hyatt

1/3

Hvis du synes det er noe kjent ved jazzbaren på Park Hyatt så er det kanskje fordi du gjenkjenner den fra Sofia Coppolas Oscar-vinnende film Lost in Translation.

Med en minimalistisk og stilig innredning er dette luksushotellet en perfekt oase å trekke seg tilbake til etter å ha utforsket den livlige storbyen.

Med 52 etasjer som rager høyt over byen så er dette også et ypperlig sted å få et godt overblikk over Tokyo.

Alle hotellrommene er luksuriøst innredet med blant annet en iPod dock, dagens avis og lekre Aesop produkter på baderommet.

Det finnes også fasiliteter som spa, innendørs basseng og treningsrom som gjestene kan benytte seg av.

Hotel Park Hyatt Tokyo

Topprangert
Tokyo
9.6 Fantastisk (2221 anmeldelser)

Andon Ryokan

1/3

Andon Ryokan er den første av sin slag med et gjennomført design og er perfekt for gjester som ønsker å oppleve et autentisk japansk gjestehus.

Tatami-matter, futon-senger og fellesbad er å finne på hotellet, og gjester kan benytte seg avYukataen, den avslappede sommerversjonen av den tradisjonelle kimonoen.

Gjestehuset har flere interessante antikviteter som for eksempel originale varmeovner (hibachi) fra Edo og Meiji-periodene.

Te står klart til gjestene, og her er det mulighet for å prøve genmai-cha og slappe av på takterrassen med flott utsikt til Tokyo Skytree.

Den lekre jacuzzien med Ariake-fliser er designet av pop artisten Mie Ishii og må bare oppleves.

Andon Ryokan

Topprangert
Tokyo
9.2 Fantastisk (314 anmeldelser)

Hotel Gracery Shinjuku

1/3

Hvis verken Hello Kitty eller love hotels er noe for deg så kan du prøve temahotellet Hotel Gracery Shinjuku.

Utenifra kan det først se ut som et vanlig hotell, men ser du litt nærmere så stikker Godzilla hodet frem over terrassen på 8. etasje.

For dette er nemlig et Godzilla temahotell. De nye temarommene inkluderer et Godzilla View-rom hvor gjester kan våkne opp til en utsikt over Tokyos flotte skyline – og Godzillas enorme hode.

Kanskje en morsom måte å overraske din andre halvdel på? Du kan komme enda nærmere monsteret i Godzilla Room, hvor man sover under dets store klør. Store figurer fra filmen og andre Godzilla dekorasjoner pryder rommene.

Hotel Gracery Shinjuku

Topprangert
Tokyo
8.8 Fantastisk (2111 anmeldelser)

Kapsellhoteller

Reiser du alene? Dette er ikke noe problem i Japan. Det finnes haugevis av muligheter, og her kan du et eksempel på luksus kapsellhotell.

New Japan Cabana Capsule (kun for menn)

1/3

Har du lyst til å prøve å sove på et billig kapsellhotell, men som samtidig tilbyr godene av et luksushotell?

New Japan Cabana Capsule er et stilig kapsellhotell som gjør nettopp dette! Hotellet tilbyr treningssenter, spa, frisørsalong, svømmebasseng, og kanskje best av alt – en kino, som gjester kan benytte seg av.

New Japan Capsule Cabana

Osaka