Hele verdenUnike hotellStorby

De beste temahotellene i Japan - både for single og par

Skrevet av , 31. august, 2017

Er du klar for å bo på et av de merkligste hotellene i Japan?

Japan er et av de hippeste reisemålene for tiden, og landet byr på mange spennende innkvarteringsmuligheter

Enten du reiser med kjæresten eller alene, så har Japan et unikt hotell for alle.  Fra kapsellhotell til Godzilla-hotell, her er det nok av interessante temaer for enhver smak!

De 9 temahotellene i denne guiden er et godt sted å starte.

 

blyant  Ordbok:

Love hotel (rabuhoteru): en type hotell med rom som kan leies på timebasis, så kjærester eller andre som har bruk for litt intimtid kan tilbringe et par timer sammen. De er ofte temahoteller, og de er utbredt i hele landet.

Ryokan: et slags tradisjonelt japansk gjestehus som har røtter tilbake til 1600-tallet. Rommene har Tatami-matter på gulvene, futon-senger og tilbyr store felles bad.

Kapsellhotell: et hotell med kapsellignende små rom, som stort sett bare består av en lukket køyeseng og en leselampe.

 


The Peninsula Tokyo

Tokyo


peninsula-lobby

Etter at Pokémon Go tok verden med storm, kan unge sjeler i alle aldre også nyte en interaktiv Pokemón-opplevelse på luksushotellet The Peninsula Tokyo.

Her får gjester møte Pikachu og hans venner fra Pokémon universet. Hjelp til med å finne Pokémons gjennom ledetråder som er gjemt rundt omkring på hotellet.

Etter en intens  Pokémon-jakt, kan man slappe av med en deilig spabehandling eller hoppe i det 20 meter lange bassenget. Hotellrommene er elegant innredet i lyse farger og med flott utsikt over Tokyos skyline.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31152812/pokemon-hotel-adventure-pikachu.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153012/the-peninsula-tokyo-pool.jpeg" type="x2-collage"]

 

Pokémon Hotel Adventure: The Power of Ten må bookes som en samlet pakke med hotellrommet. Så hvis du er over 5 år er det bare å ta med din Poké Ball og gå på jakt.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/tokyo-91304/hotell/the-peninsula-tokyo-347081"]

 


Khaosan World Asakusa Ryokan & Hostel

Tokyo


Khaosan-Asakusa-room

Til tross for en fortid som love hotel er Khaosan World Asakusa i dag et pent hotell med alle de typiske fasilitetene, som enhver ryokan kan tilby.

Stedet er først of remst rettet mot soloreisende og tilbyr en rekke fargerike og morsomme hotellrom.

Enkelte av rommene er dog innredet for nysgjerrige par, som ønsker å oppleve et love hotel med detaljer som egen jacuzzi, lysstyring fra sengen og speilvegg.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153213/khaosan-asakusa-glass-bottomed-jacuzzi.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153212/khaosan-asakusa-dorm.jpg" type="x2-collage"]

 

Tips: Vår favoritt er Party Maisonette-rommet som har en jacuzzi med glassbunn, som gir rommet under fritt syn til aktivitetene som måtte foregå i den.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/tokyo-91304/hotell/khaosan-world-asakusa-ryokan-3060180"]

 


Keio Plaza Hotel

Tokyo


Reis med Hello Kitty på storbyferie i Tokyo. På Keio Plaza Hotel kan du bo i det fargerike pop-art Kitty Town-rommet eller det rosa Princess Kitty-rommet.

Begge rommene er innredet med alt fra Hello Kitty universet, fra Kitty bamser og kaker, til store rosa Kitty sløyfer.

Dette er en enestående opplevelse for enhver Hello Kitty fan, store som små.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153317/keio-plaza-hotel-princess-kitty.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153316/keio-plaza-hotel-hello-kitty-room1.jpg" type="x2-collage"]

 

Tips: Hello Kitty-rommene kan kun bookes på hotellets hjemmeside.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/tokyo-91304/hotell/keio-plaza-tokyo-363006"]

 


Hotel Public Jam (kun for voksne)

Osaka


Hvis man vil prøve noe litt annerledes, er Hotel Public Jam et godt valg. Dette er et populært love hotel i Osaka med flere forskjellige temarom – ideelt for par som gjerne vil eksperimentere og prøve nye ting.

Drømmer du om å ta med kjæresten i baksetet på en vintage VW Beatle? Eller vise noen sexy pole dance trinn på en lyktestang? Da er du kommet til riktig sted!

Det mest populære rommet på hotellet er innredet som en kabin på et treskip, og her er det nok et par som har lekt seg som kapteiner for en natt!

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153759/hotel-public-jam-room-with-buggie.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31153758/hotel-public-jam-boat-room-with-donald-duck.jpg" type="x2-collage"]

 

Alle rommene er lydtette, og gratis wifi er inkludert. Med roomservice døgnet rundt så trenger man ikke å gå ut og man kan dermed bli på rommet under hele oppholdet.

Tips: Hotel Public Jam lægger vægt på de små detaljer – hvis du fortæller personalet, hvornår du kommer, kan du måske vente en lille overraskelse på værelset.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/osaka-91534/hotell/public-jam---adults-only-4537968"]

 


Park Hyatt

Tokyo


Park-Hyatt-Tokyo-exterior

Hvis du synes det er noe kjent ved jazzbaren på Park Hyatt så er det kanskje fordi du gjenkjenner den fra Sofia Coppolas Oscar-vinnende film Lost in Translation.

Med en minimalistisk og stilig innredning er dette luksushotellet en perfekt oase å trekke seg tilbake til etter å ha utforsket den livlige storbyen.

Med 52 etasjer som rager høyt over byen så er dette også et ypperlig sted å få et godt overblikk over Tokyo.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31154114/park-hyatt-tokyo-hotellrom1.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31154115/park-hyatt-tokyo-new-york-lounge1.jpg" type="x2-collage"]

 

Alle hotellrommene er luksuriøst innredet med blant annet en iPod dock, dagens avis og lekre Aesop produkter på baderommet.

Det finnes også fasiliteter som spa, innendørs basseng og treningsrom som gjestene kan benytte seg av.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/tokyo-91304/hotell/park-hyatt-tokyo-103480"]

 


Andon Ryokan

Tokyo


Andon-Ryokan-bath

Andon Ryokan er den første av sin slag med et gjennomført design og er perfekt for gjester som ønsker å oppleve et autentisk japansk gjestehus.

Tatami-matter, futon-senger og fellesbad er å finne på hotellet, og gjester kan benytte seg avYukataen, den avslappede sommerversjonen av den tradisjonelle kimonoen.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31154604/andon-ryokan-seating.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31154603/andon-hotell-japan-ovn.jpeg" type="x2-collage"]

 

Gjestehuset har flere interessante antikviteter som for eksempel originale varmeovner (hibachi) fra Edo og Meiji-periodene.

Te står klart til gjestene, og her er det mulighet for å prøve genmai-cha og slappe av på takterrassen med flott utsikt til Tokyo Skytree.

Den lekre jacuzzien med Ariake-fliser er designet av pop artisten Mie Ishii og må bare oppleves.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/tokyo-91304/hotell/andon-ryokan-1758065"]

 


Hotel Gracery Shinjuku

Tokyo


Hotel-Gracery-Shinjuku-c-TM-©TOHO-CO.LTD_.

Hvis verken Hello Kitty eller love hotels er noe for deg så kan du prøve temahotellet Hotel Gracery Shinjuku.

Utenifra kan det først se ut som et vanlig hotell, men ser du litt nærmere så stikker Godzilla hodet frem over terrassen på 8. etasje.

For dette er nemlig et Godzilla temahotell. De nye temarommene inkluderer et Godzilla View-rom hvor gjester kan våkne opp til en utsikt over Tokyos flotte skyline – og Godzillas enorme hode.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31154921/gozilla-hotel-japan-breakfast.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31154921/godzilla-hotel-japan-hotellrom.jpeg" type="x2-collage"]

 

Kanskje en morsom måte å overraske din andre halvdel på? Du kan komme enda nærmere monsteret i Godzilla Room, hvor man sover under dets store klør. Store figurer fra filmen og andre Godzilla dekorasjoner pryder rommene.

Tips: Temarommene kan kun bookes gjennom hotellets hjemmeside, men de andre rommene finnes på trivago.no. Selvom du kanskje ikke vil bo på et Godzilla-rom, så kan du allikevel ta en tur opp på 8. etasje for å hilse på det kjente monsteret.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/tokyo-91304/hotell/gracery-shinjuku-3509932"]

 

 

Kapsellhoteller

Reiser du alene? Dette er ikke noe problem i Japan. Det finnes haugevis av muligheter, og her kan du et eksempel på luksus kapsellhotell.


New Japan Cabana Capsule (kun for menn)

Osaka


cabana-capsules

Har du lyst til å prøve å sove på et billig kapsellhotell, men som samtidig tilbyr godene av et luksushotell?

New Japan Cabana Capsule er et stilig kapsellhotell som gjør nettopp dette! Hotellet tilbyr treningssenter, spa, frisørsalong, svømmebasseng, og kanskje best av alt – en kino, som gjester kan benytte seg av.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31155217/capsule-hotel-cabana-cinema.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2017/08/31155215/capsule-cabana-sauna-1.jpg" type="x2-collage"]

 

Tips: Hvis du er høyere enn den gjennomsnittlige japaner vil du nok sette pris på de ekstra lange kapsellrommene, som også kommer med en 13” flatskjerm, wifi og alarmklokke.

Hotellet har også en lekker bar på toppen av bygningen.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/osaka-91534/hotell/new-japan-capsule-cabana-3368011"]

 

Vis kommentarer