Spania

De beste strandhotellene for drømmeferien på Ibiza

Ibiza er et populært sommerreisemål som hvert år besøkes av flere tusen reisende fra hele verden, på jakt etter på sol og strandliv.

På denne middelhavsøya ligger alt til rette for en perfekt ferie, med magiske perler på rekke og rad og et yrende uteliv. Bortgjemte viker, fest og moro på stranden, hippiemarkeder, klubber som er åpne til soloppgang… På Ibiza er mulighetene nærmest uendelige. For at du skal slippe å tenke på annet enn å hygge deg og koble av, har vi valgt ut de ni beste strandhotellene på Ibiza.

Gatzara Suites Santa Gertrudis

1/4

Dette hotellet på Ibiza er utmerket valg for å oppleve den avslappede og raffinerte livsstilen som man finner ved Middelhavet. Gatzara Suites Santa Gertrudis har en strategisk beliggenhet midt på øyen, med enkel tilgang til noen av øyas beste strender, mest sjarmerende landsbyer og attraktive skjulte perler. Frokosten er en liten luksus i seg selv, og suitene har romservice. Du kommer til å elske bassengområdet på takterrassen, der du kan delta i yogaøkter, bade i ro og fred og nyte den fantastiske utsikten mens du nipper til en forfriskende cocktail. Hotellet har mye annet å by på, men det får du heller oppdage selv når du kommer hit.

Gatzara Suites Santa Gertrudis

Topprangert
Santa Gertrudis
9.4 Fantastisk (76 anmeldelser)

Grupotel Ibiza Beach Resort

1/4

Med flott beliggenhet i Portinatx-området, rett ved havet og omgitt av en furulund som er så typisk for middelhavsområdet, har dette hotellet alt du kan forvente fra et strandhotell. Her kan du slappe av, nyte solen og ta en forfriskende dukkert når du føler for det, uten å måtte forflytte deg. Mer avslappende kan det ikke bli. Rommene er moderne innredet og byr på alt du trenger av fasiliteter. Ved det flotte utendørsbassenget kan du kjøle deg ned når du føler for det. Dette er Ibiza på sitt beste.

Grupotel Ibiza Beach Resort - Adults Only

Topprangert
Portinatx
8.7 Fantastisk (1718 anmeldelser)

Torre del Mar

1/4

Med en fantastisk beliggenhet midt på Playa d’en Bossa ligger dette hotellet perfekt til for å nyte havet og strandlivet om dagen, og når solen går ned, kan du oppleve nattelivet på de mest berømte klubbene i området. Rommene er dekorert med stort sans for detaljer, og har et moderne, eksklusivt preg. Når det gjelder fasiliteter, har hotellet blant annet utendørs- og innendørsbasseng, spa og restaurant med panoramautsikt, så her ligger alt til rette for en flott ferieopplevelse.

Hotel Torre del Mar - Ibiza

Topprangert
Playa d'en Bossa
9.1 Fantastisk (3327 anmeldelser)

Invisa Hotel Cala Blanca

1/4

Planlegger du en familieferie på Ibiza, er dette hotellet midt i blinken for deg. Det ligger helt nede ved Es Figueral-stranden, som er kjent for krystallklart vann, hvit sand og naturskjønne omgivelser. Når det gjelder fasiliteter, er det spesielt verdt å nevne et imponerende utendørsbasseng, oppvarmet basseng og boblebad og fine barneområder.

BG Nautico Ebeso

1/4

Ser du etter en fredelig oase rett ved stranden, kan dette være hotellet for deg. Det ligger i Ibiza by, bare ti minutter fra sentrum, og byr på eksklusive fasiliteter som blant annet spa med utsikt over havet, badstue og treningssenter. Rommene er smakfullt innredet, og de fleste har utsikt over Middelhavet. Hotellets takterrasse med basseng og utsikt mot naboøyen Formentera er en fryd for alle sansene.

BG Nautico Ebeso

Figueretas
8.3 Veldig bra (3466 anmeldelser)

Hotel Abrat

1/4

Dette hotellet ligger helt nede ved stranden i Sant Antoni de Portmany, i en svært rolig del av Caló des Moro. Her finner du alt man kan forvente av et godt strandhotell: komfortable og praktiske rom, direkte tilgang til stranden og utendørsbasseng. Alt dette tilbys til en svært rimelig pris i forhold til kvaliteten, så hotellet er perfekt både for par og familier.

Hotel Abrat

Topprangert
San Antonio
8.9 Fantastisk (678 anmeldelser)

Ca Sa Vilda Marge

1/4

Ibiza er mer enn fester, klubber og et yrende uteliv. Den største av de to øyene i øygruppen Islas Pitiusas er også et herlig sted for å slappe av og nyte tilværelsen. Ca Sa Vilda Marge ligger i landsbyen Sant Joan de Labritja, nord på øya. Denne vakre og fredelige perlen er ideell for noen dager med total avslapning. Dette sjarmerende hotellet ligger i et over 400 år gammelt hus og er omgitt av en fire hektar stor eiendom med frukttrær. Det har ni velholdte rom, utendørsbasseng og en førsteklasses restaurant der det serveres tradisjonell mat tilberedt av ferske råvarer som produseres på eiendommen. Her kan du oppleve ekte landlig luksus.

Valley Club Ibiza - Boutique Agroturismo

San Juan
8.7 Fantastisk (8 anmeldelser)

Agroturismo Ibiza Can Pere Sord

1/4

Drømmer du om en ferie i nærkontakt med naturen, kan Agroturismo Ibiza Can Pere Sord være det perfekte overnattingsstedet for deg. Huset er over 200 år gammelt, og det er renovert i tråd med de lokale arkitektoniske tradisjonene på Ibiza for å bevare den sofistikerte og enkle middelhavsstilen. I de store hagene med frukttrær kan du rusle rundt på måfå langs stiene og utforske de naturskjønne omgivelsene. Her kan du hvile ut på de store rommene med utsøkt innredning og oppleve det ekte Ibiza.

Agroturismo Can Pere Sord

San Juan
9.7 Fantastisk (38 anmeldelser)

Grand Hotel Palladium

1/4

Dette hotellet er et av de mest kjente femstjerners hotellene på Ibiza, og det er perfekt for de som er ute etter en ferie i elegante omgivelser. Hotellet er innredet i klassisk stil med et snev av renessanse og eksklusivitet som skaper en interessant kontrast til de maritime omgivelsene. Det har dessuten spa, badstue, romersk bad og basseng både inne og ute. Gå ikke glipp av de utsøkte rettene som serveres på restauranten. De lages av ferske råvarer som kjøpes direkte fra lokale fiskere og tilberedes med største omtanke. Et perfekt sted for å oppleve den luksuriøse siden av Ibiza.

Grand Hotel Palladium Santa Eulalia del Río

Topprangert
Santa Eulalia
9.4 Fantastisk (50 anmeldelser)