Spania

De beste all-inclusive hotellene på Kanariøyene

Vil du bo på en av de beste all-inclusive hotellene på Kanariøyene? trivago magazine har samlet de 10 beste hotellene med all-inclusive service, som vil være den perfekte base for ditt opphold på Kanariøyene.

Kanariøyene har lenge vært en favoritt blant nordmenn og det er ikke rart. Subtropisk skog, vulkaner, paradis-strender og ørken er å finne på de spanske øyene, i tillegg til lekre hoteller.

Hvis du vil nyte ferien uten stress så anbefaler vi et all-inclusive hotell. Her får du både hotellrom, mat og drikke inkludert i prisen. Du kan dermed nyte de beste matrettene, eller en drink ved bassenget, uten å måtte ha lommeboken klar hver gang du bestiller noe, slik at du kan konsentrere deg om å slappe totalt av…

Roca Nivaria

1/2

Roca Niviria er en imponerende resort rett ved stranden. Det er designet slik at hele familien kan nyte en deilig ferie i Tenerifes vakre omgivelser. Hotellet har alle fasiliteter, enten du vil være aktiv eller bare slappe av, som inkluderer; to store evighetsbasseng og utendørs jacuzzi, barnebasseng, solarium, 10.000 m² sportsområde med to tennisbaner, strandvolleyball, , putting green og bueskyting. Det finnes også et spa og treningssenter.

Det finnes i tillegg 3 barer og 4 restauranter, hvor du kan nyte de beste spanske og italienske rettene uten ekstra kostnader. Drikkevarer er også inkludert i all-inclusive servicen, og du får 40% rabatt på drinker som ikke er en del av tilbudet.

Roca Nivaria GH - ADRIAN Hoteles

Topprangert
Playa Paraiso
9.4 Fantastisk (9173 anmeldelser)

MUR Neptuno Gran Canaria

1/2

I hjertet av Playa del Inglés ligger det et spektakulært hotell, som kun er for voksne gjester – ideelt for en romantisk ferie. Hotel Neptuno Gran Canaria har moderne rom med balkong, slik at du kan nyte utsikten. Du kan slappe av med din bedre halvdel i spa-avdelingen eller i bassenget, og senere danse med en drink i hånden til live musikk på kvelden.

Med alt som all-inclusive tilbyr, kan du slappe helt av. Frokostbuffeten blir servert frem til kl. 11, lunsj er i restauranten, La Sirena, og middagen serveres i restauranten Nautilios. Det er også mulig å få drinker i baren, Sotavento, frem til kl. 2 på natten. Ellers er det bare å nyte solen og omgivelsene.

Mur Hotel Neptuno Gran Canaria - Adults Only

Topprangert
Playa del Inglés
8.9 Fantastisk (3872 anmeldelser)

ClubHotel Riu Papayas All Inclusive

1/2

Med hotellkjeden Riu er man alltid garantert god service og kvalitet, og hotellet Riu Papayas er inget unntak. Resorten er den perfekte base for en drømmeferie for hele familien. Hotellet ligger kun 1,5 km. fra stranden, og har selvfølgelig gratis transport dit. Barna kan kose seg i bassenget med vannskliene og i barneklubben. For voksne er det basseng, show og live musikk på ClubHotel Papayas om kvelden.

Det beste ved Riu Papayas all-inclusive konsept er at den er tilgjengelig 24 timer i døgnet, så du trenger ikke å planlegge noe. Nyt de beste rettene fra det spanske kjøkken på restaurant Olé, prøv eksotiske, asiatiske retter hos restaurant Zhú, og spis alt du vil i buffeten. Det er også mulighet for å bestille drikkevarer og snacks når som helst. Det finnes ikke noe bedre etter en lang gåtur på øya, enn at alt er klart og servert når man kommer tilbake til hotellet.

Hotel Riu Papayas - All Inclusive

Topprangert
Playa del Inglés
8.8 Fantastisk (3942 anmeldelser)

Iberostar Playa Gaviotas

1/2

Ved Jandías vakre strand finner man et av de lekreste hotellene i området som nabo: Iberostar Playa Gaviotas. Hvis du vil på en familieferie og samtidig føle deg som en konge, så er dette hotellet for deg. Hotellet har moderne rom, en utsøkt meny, lekkert spa og aktiviteter for hele familien – og alt i vakre omgivelser. Det er det ideelle stedet for alle typer vannsport og -aktiviteter og trening, takket være Start Fit & Fun-programmet.

Få det meste ut av alle fordelene som all-inclusive gir deg: Start dagen med en lekker og variert frokostbuffet i restauranten Atlántico. Etter å ha dykket eller seilt, kan du nyte det beste fra det internasjonale kjøkken og få en cocktail i Coronas Bar, før middagen blir servert. Trenger man mer?

Iberostar Playa Gaviotas - All Inclusive

Topprangert
Playa de Jandia
9.1 Fantastisk (10477 anmeldelser)

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa

1/2

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa hotel kan kun beskrives som “fantastisk”. Det er et av de beste resortene i Fuerteventura. Her kan du utforske Caleta de Fusta, slottet, havneområdet, spille på golfbanen, eller benytte deg av de mange tilbudene for vannsport. Det er direkte adgang til stranden og bassenget har en fantastisk havutsikt. Som en ekstra bonus har hotellet et saltvannsterapi-spa.

For å få den beste opplevelsen på Fuertaventura og hotellet, anbefales det å booke et opphold med all-inclusive service.The Maxorata Buffet International Restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og i Aloe Bar finner du snacks mellom kl. 11 og 17. Hotellet har også en rekke spanske og internasjonale drinker og cocktails. Det finnes ikke tid til å kjede seg når vannpolo, strandvolleyball, tennis, fotball og basketball står på programmet.

Advarsel: Etter en ferie her blir det veldig vanskelig å vende tilbake til hverdagen.

Barceló Fuerteventura Mar

Caleta de Fuste
8.4 Veldig bra (3372 anmeldelser)

H10 Timanfaya Palace

1/2

Havnebyen, Playa Blanca, er en vakker by med en lang maritim historie. Her finner du H10 Timanfaya Palace. Denne eksotiske resorten er kun for voksne. Arkitekturen er moderne, men med spansk-arabiske detaljer. Strendene i området er hovedattraksjonen, men Timanfaya Palace er en god nummer to. Hotellet har to utendørs bassenger og et oppvarmet, innendørs basseng, jacuzzi, stor terasse, sauna, treningsenter, tennisbane, minigolf, dykkesenter, bil- og sykkelutleie – og et nudistområde, for de som ønsker å sole seg au naturel.

Hotellets all-inclusive service er tilgjengelig 24 timer i døgnet og inkluderer alle måltider, drikkevarer, cocktails og snacks i La Bocaina, buffetrestauranten. For gjester som bor på hotellet i mer enn en uke, er det i tillegg middag på restaurant Kasbah, som har spesialisert seg på lekre retter fra Middelhavet og det arabiske kjøkken.

Hotel H10 Timanfaya Palace

Topprangert
Playa Blanca
8.7 Fantastisk (1434 anmeldelser)

Iberostar Anthelia

1/2

Det 5-stjerners hotellet, Iberostar Anthelia, ligger i Costa Adeje, et av de vakreste og mest karakteristiske områdene på Tenerife. For gjester er det direkte adgang til stranden, Fañabé, som byr på en rekke aktiviteter.
På hotellet er det lekre hotellrom og suiter med havutsikt, et fantastisk spa, et saltvannsbasseng, to oppvarmede ferskvannsbasseng, og to barnebasseng med vannsklier og morsomme aktiviteter. Hotellets gjester kan også spille fotball, tennis, og det finnes en miniklubb for de minste i familien. Utenfor hotellet er det mulighet for gåtur, dykkertur eller å spille golf.

Gastronomien på Iberostar Anthelio er også en femstjerners opplevelse: Hotellet har 3 barer, en beach club og 5 restauranter, hvor du både kan spise lokal mat, internasjonale retter, samt det beste fra Italia. Med all-inclusive kan du spise frokost, lunsj og middag uten å skulle betale ekstra. Mellom måltidene tilbyr bassengbarene snacks og forfriskende drikkevarer, så du behøver knapt nok å forlate bassenget.

Iberostar Selection Anthelia

Topprangert
Costa Adeje
9.5 Fantastisk (3590 anmeldelser)

Be Live Experience Playa La Arena

1/2

Hotellet, Be Live Experience Playa la Arena, er et hotell for hele familien og kun 50 meter fra stranden. De lekre rommene er utstyrt med alt man måtte trenge for et bekymringsfritt og avslappende opphold. Skjem deg bort litt ekstra ved å booke et rom med havutsikt. Her finnes det noe for alle i familien. Hotellet tilbyr blant annet program med profesjonell trener i pilates, spinning, yoga og cross training – og alt med en spektakulær utsikt over Atlanterhavet.

Nyt gode drinker og mat fra middelhavskjøkkenet på restaurant Mylos, servering av øl mens du ser på fotball i sportsbaren, eller et show med familien på kvelden. Hvis du bestiller et opphold med All Inclusive Premium får du også en hengekøye ved bassenget og adgang til enda flere sportsaktiviteter. De små vil kose seg på sjørøverskipet, i miniklubben og i spillerommet med Play Station.

Landmar Playa La Arena

Puerto Santiago
8.4 Veldig bra (9853 anmeldelser)

Labranda Playa Bonita

1/2

Kun 5 minutter fra det berømte Playa del Inglés og 20 minutter fra must-see området, Maspalomas, ligger hotellet, Labrande Playa Bonita. Det er en vakker resort med en atmosfære som passer godt for barnefamilier. I gå-avstand finner du de beste butikkene og nattelivet i området, og tilbake på hotellet har du fri adgang til WFfi, basseng, barneklubb, bordtennis og masse annen underholdning.

Labranda Playa Bonitas all inclusive service er tilgjengelig fra kl. 8 til 23, og når du har valgt all-inclusive som en del av ditt opphold, er da både frokost, lunsj, middag og snacks inkludert. Hotellets restaurant serverer mat med høy kvalitet og tilbyr god service. Du kan bestille cocktails i bassengbaren fra 10.30 til 18, og slappe av i chill out-baren frem til kl. 23. Hotellet tilbyr også et stort utvalg av aktiviteter for store og små: Live musikk, tryllekunstner, bingo og mye mer. Ønsker du å være i aktivitet kan du ta del i yoga og vannpolo, eller gå på treningssenteret.

Hotel Labranda Playa Bonita

Playa del Inglés
8.0 Veldig bra (3689 anmeldelser)

Seaside Los Jameos Playa

1/2

Når man reiser til Kanariøyene så ønsker man kanskje å føle at man reiser til et annet og mer eksotisk land. Den følelsen får man og, når man sjekker inn på Seaside Los Jameos Playa. Her spiller den lokale arkitekturen en stor rolle for hotellets autentiske, spanske atmosfære. På hotellet finner du et ekstraordinært område på 20.000 m² med palmetrær og to store basseng.

På hotellets spa kan du slappe av i bio-saunaen, den finske sauna eller det tyrkiske bad. For de små er det leketid med Pepe, hotellets maskot, som guider dem gjennom hotellets mange barneaktiviteter i barnebassenget, lekeplassen og barnediskoteket.

Den store restauranten, med tilhørende terasse, tilbyr et stort og variert utvalg av matretter som bør nytes sammen med den fantastiske utsikten. Gjester som har valgt all-inclusive, kan blant annet nyte ekstra drikkevarer og ettermiddagste uten ekstra kostnader. Med show og live musikk på Belingo Bar er du sikret god underholdning, og hvis du vil danse og nyte en god drink er hotellets pianobar det perfekte sted. Det er med andre ord ingen unnskyldning for ikke å bli godt underholdt

Seaside Los Jameos Playa

Topprangert
Puerto del Carmen
9.4 Fantastisk (8402 anmeldelser)