Spania

De beste hotellene på Kanariøyene: Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria

Utenfor kysten av Afrika ligger de vulkanske øyene Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria. De har lenge vært populære reisemål blant nordmenn, og det er ikke uten grunn.

Denne øygruppa kan friste med sol året rundt, fantastiske strender og en hyggelig lokalbefolkning.

Nedenfor finner du en liste over de høyest rangerte hotellene på Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria, som alle ligger i vakre og luksuriøse omgivelser.

Ser du etter et luksushotell ved stranden på Tenerife?

1/4

Det elegante hotellet Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora byr på vakker havutsikt, stilfull innredning og eksklusive restauranter – og må sies å være selve definisjonen på luksus. Hotellet har dessuten direkte tilgang til stranden samt spa og velværesenter.

Er du på jakt etter en gourmetopplevelse, er restauranten DÚO stedet å besøke. Den smakfulle menyen kombinerer nydelige middelhavsretter med utsøkte viner fra hele verden og serverer alt i en elegant og luksuriøs pakke. Dette er virkelig en ekte opplevelse for sansene!

Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa

Topprangert
Guía de Isora
8.6 Fantastisk (2773 anmeldelser)

Bo på et sjarmerende, familiedrevet hotell på Tenerife

1/3

Hotel Tigaiga ligger i et rolig område av Puerto de la Cruz på Tenerife og kan skryte av flott utsikt over den frodige Orotava-dalen, Atlanterhavet og vulkanen Teide.

Det familiedrevne hotellet er kjent for førsteklasses service og yter alltid det lille ekstra. Gjesterommene er lyse og luftige, og alle er innredet i en elegant og moderne stil, noe som fungerer som en motvekt til plysjmøblene. Alle rommene har både Wi-Fi og klimaanlegg, og på de store balkongene er det herlig å nyte et glass vin mens du ser solen gå ned i det fjerne.

Hotel Tigaiga

Topprangert
Puerto de la Cruz
9.8 Fantastisk (2448 anmeldelser)

Unn deg selv en luksuriøs opplevelse på Tenerife

1/4

Ikke langt fra Costa Adeje ligger det lekre femstjernershotellet Baobab Suites, som har en moderne, luksuriøs stil og byr på praktfull havutsikt.

Hotellets 125 suiter omfatter alt fra ettromsleiligheter til leiligheter med fire soverom, så her finnes det noe for enhver smak. Den store Infinity Euphoria-suiten, med fasiliteter som privat svømmebasseng, boblebad og en stor utendørs terrasse, må vel sies å være den ultimate luksusopplevelsen.

Hotel Baobab Suites

Topprangert
Costa Adeje
9.6 Fantastisk (2429 anmeldelser)

Nyt ferien på et femstjerners hotell på Tenerife

1/4

Femstjernershotellet Grand Hotel El Mirador er et av de mest eksklusive overnattingsstedene du finner på Tenerife. Dette luksushotellet er kun for voksne og har 120 rom som er elegant innredet i kolonistil – de fleste av dem med nydelig utsikt over havet.

I tillegg til å slappe av og nyte de praktfulle omgivelsene kan du som gjest benytte deg av hotellets spa og velværesenter. Der finner du både oppvarmet basseng, boblebad, tyrkisk dampbad og hydroterapidusjer, og du kan også skjemme deg selv bort med massasje og andre avslappende behandlinger.

Iberostar Grand El Mirador - Adults Only

Topprangert
Costa Adeje
9.7 Fantastisk (1945 anmeldelser)

Hva sier du til å bo på det beste voksenhotellet på Lanzarote?

1/4

Hotellet Barceló Teguise Beach ble renovert i 2015 og er et av de mest eksklusive hotellene kun for voksne på Lanzarote. De fleste av rommene har eget boblebad på terrassen eller inne i de trendy suitene.

Hotellet har nylig pusset opp barene og restaurantene sine, og i tillegg kan du glede deg over fasiliteter som spa, evighetsbasseng og treningsstudio. Her ligger virkelig alt til rette for en luksuriøs ferieopplevelse.

Barceló Teguise Beach - Adults Only

Topprangert
Costa Teguise
9.2 Fantastisk (2220 anmeldelser)

Få et avbrekk på en rolig resort på Lanzarote

1/4

Luksushotellet Secrets Lanzarote Resort & Spa har en helt åpenbar eleganse. Denne rolige resorten ligger i naturskjønne omgivelser og har elegante rom i klassisk stil med enkel og smakfull innredning samt kvalitetsmøbler og kjølige, flislagte gulv.

Utenfor kan du nyte et bedre måltid, slappe av ved bassengkanten eller bestille noe godt å drikke mens du beundrer omgivelsene fra den stilige bassengbaren.

Secrets Lanzarote Resort & Spa (Only Adults)

Puerto Calero
8.1 Veldig bra (7130 anmeldelser)

Tilbring kvalitetstid på et familievennlig hotell på Gran Canaria

1/4

Midt blant fjellene på Gran Canaria finner du Cordial Mogán Playa. Ser du etter et sted der hele familien kan slippe unna den hektiske hverdagen og tilbringe tid sammen, er dette hotellet midt i blinken. Det imponerende bassengområdet kan friste med blant annet basseng og boblebad for både store og små, i tillegg til en stor botanisk hage.

Cordial Mogán Playa har også et rikt aktivitetstilbud, blant annet squash- og tennisbaner, treningsstudio og barneklubb.

Hotel Cordial Mogán Playa

Topprangert
Puerto de Mogán
9.5 Fantastisk (11767 anmeldelser)

Nyt solen på et hotell ved stranden på Gran Canaria

1/4

Dette hotellet ligger sør på Gran Canaria, like i nærheten av Aquamarina-stranden. Hotellets fasiliteter er anerkjent over hele øya, så det er bare å se frem til et herlig opphold. Etter at du har tilbrakt dagen på stranden, smaker det fortreffelig med noe forfriskende, og i hotellets bassengbar kan du velge og vrake blant mange deilige drinker.

189 av rommene og suitene har havutsikt, og alle er innredet i moderne skandinavisk stil med elegante og komfortable møbler.

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Topprangert
Mogán
9.2 Fantastisk (2220 anmeldelser)

Slå ut håret på spahotell på Gran Canaria

1/3

Er du på jakt etter en spaferie i solrike omgivelser? Da kan dette hotellet være midt i blinken for deg. Det luksuriøse velværehotellet Lopesan Villa del Conde ligger på Costa Meloneras og gjorde seg bemerket ved å tilby thalassoterapi (en form for hydroterapi).

Her finner du blant annet et velværebasseng, urtedampbad, finsk badstue og flytebasseng, og et opphold på dette hotellet vil garantert gjøre godt for både kropp og sjel.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Topprangert
Meloneras
9.2 Fantastisk (9031 anmeldelser)

La romantikken blomstre på et luksushotell på Tenerife

1/4

Når du ankommer Hotel Gran Tacande, kan det hende at du må klype deg selv i armen for å være sikker på at du ikke drømmer. Dette flotte hotellet er et av de mest populære på Kanariøyene og har alt du måtte trenge – og enda litt til.

Hvis du unner deg et dobbeltrom med havutsikt, ligger alt til rette for en romantisk opplevelse. De lyse og luftige rommene kan friste med en stor terrasse, himmelseng og et lekkert bad med massasjedusj.

Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje

Topprangert
Adeje
9.1 Fantastisk (1991 anmeldelser)