Norge

De beste hotellene i sentrum av Oslo

Planlegger du kanskje en tur til Oslo og ønsker å bo på et av de beste hotellene i sentrum?

Vi har laget en liste over hotellene som scorer høyest hos gjestene og som ligger i sentrum av tigerstaden. Enten du planlegger shopping på Karl Johans gate, galleribesøk på Tjuvholmen, eller å se en forestilling på teateret, så har vi et hotell som vil passe for deg. Ta en titt på listen og sjekk ut disse 10 lekre hotellene og book ditt neste opphold i Oslo!

Hotel Continental

1/4

Hotel Continental har lenge stått som et av Oslos mest kjente og flotte hoteller – midt i smørøyet av byen, ovenfor Nationalteateret og rett ved Karl Johans gate. Hotellet byr på en lekker og luksuriøs innredning i sine 153 hotellrom. Den tilhørende og kjente restauranten Theatercaféen er verdt å besøke for å kanskje få et glimt av norske kjendiser. Hotellet tilbyr i tillegg en pakke som inkluderer inngang og transport til Nordens største spa, The Well, for sine gjester.

Hotel Continental

Topprangert
Oslo
9.6 Fantastisk (2231 anmeldelser)

The THIEF

1/4

Med lekker og eksklusiv design, en unik samling av kunstverk og en fantastisk beliggenhet på Tjuvholmen, så er det ikke uten grunn at The THIEF scorer så høyt hos sine gjester. Hotellet ligger ved siden av Aker Brygge og har kort gåavstand til Slottet, Karl Johans gate, Rådhuset og Nationaltheateret, noe som passer ypperlig for de som vil utforske storbyen og samtidig bo luksuriøst med utsikt til Oslofjorden. Flere av hotellrommene kommer med utsikt til fjorden, samt på THIEF FOODBAR hvor man kan nyte deilige retter. For hotellets gjester inngår det også adgang til det lekre THIEF SPA.

The Thief

Topprangert
Oslo
9.4 Fantastisk (1773 anmeldelser)

Thon Rosenkranz Oslo

1/4

Thon Rosenkranz hotell ligger bare 5-minutters gange fra Oslo sentralbanestasjon og byr på 150 fargerike og koselige rom i sentrum av byen. Både kveldsmat og frokost er inkludert i romprisen for gjester, og kveldsmaten kan nytes i 8. etasje. Hotellet består av 151 hotellrom og 12 handikaprom, og ligger bare 100 meter fra stoppen til flybussen. Hotellet er nylig blitt renovert og byr på en fargerik og spennende design.

Thon Rosenkrantz Oslo

Oslo
9.5 Fantastisk (2179 anmeldelser)

Saga Oslo

1/4

Saga Hotel Oslo er et 4-stjerners designhotell som ligger rett bak det Kongelige Slott, i rolige og sjarmerende omgivelser. Med bare 47 hotellrom så byr hotellet på en eksklusiv og intim atmosfære i sentrum av Oslo. Med kort gåavstand til Slottet, Karl Johans gate, Bogstadveien og Aker Brygge så er dette en ideell base for å kombinere shopping og sightseeing. Etter en dag med vandring rundt i Oslos gater kan man trekke seg tilbake til hotellets lekre lounge.

Saga Hotel Oslo BW Premier Collection

Topprangert
Oslo
9.0 Fantastisk (2135 anmeldelser)

Thon Hotel Opera

1/4

Thon Hotel Opera passer ideellt for deg som vil være i nærheten av Oslo sentralbanestasjon og vil oppdage det nye og spennende området rundt Bjørvika. Hotellet består av 408 hotellrom og 13 handikaprom, og ligger bare 150 meter fra stoppen til flybussen. Nyt en drink i hotellets Eufemia Bar som spesialiserer seg på gin-baserte drinker mens du nyter utsikten til den kjente Norske Opera.

Thon Hotel Opera

Oslo
9.4 Fantastisk (2527 anmeldelser)

Clarion Collection Hotel Folketeateret

1/4

Dette hotellet ligger på populære Youngstorget, inne i Folketeaterpassasjen. Så fort man går ut døren er det nok av kaféer, restauranter, barer og butikker å utforske. I det samme bygget er også Norges største private teater, Folketeateret, så veien er ikke lang å gå om man ønsker å få med seg en forestilling. Hotellet ligger bare et par hundre meter fra Oslo S og Karl Johans gate – midt i sentrum av byen! Romprisen inkluderer frokost, Afternoon Sweets, og kveldsmat.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Loutraki
7.6 Bra (289 anmeldelser)

Thon Hotel Bristol

1/4

Det ærverdige Thon Hotel Bristol står med sine historiske lokaler bare 200 meter fra Karl Johans gate og Stortinget. Hotellet har 251 hotellrom i lekker design. Stoppen til flybussen ligger bare 350 meter unna og togstasjonen, Nationaltheateret, er 500 meter unna. I år har hotellet åpnet et stort treningsrom for gjester som vil holde seg aktive. En drink i den historiske bibliotekbaren som byr på live pianomusikk anbefales. Baren har siden 1920-årene vært et populært møtested for artister og musikere.

Hotel Bristol

Oslo
9.5 Fantastisk (3874 anmeldelser)

Clarion Collection Hotel Gabelshus

1/4

Lekre Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger med gåavstand til Vigelandsparken, Aker Brygge og Slottet, i vakre omgivelser på Frogner. Hotellets spennende design har ofte blitt brukt som bakgrunn for filminnspillinger og motefotograferinger, og scorer høyt hos gjester for sine vakre lokaler. I romprisen er frokost, Afternoon Sweets og kveldsmat inkludert for hotellgjester. Gjester kan benytte seg av spa, bibliotek, bar og en vakker hageterrasse på hotellet.

Clarion Collection Hotel Gabelshus

Topprangert
Oslo
8.9 Fantastisk (1776 anmeldelser)

Grand Hotel Oslo

1/4

Grand Hotel i Oslo har siden 1874 kanskje vært Norges mest kjente hotell og har huset både norske og internasjonale kjendiser, samt Nobel Fredsprisvinnere. Med sin sentrale beliggenhet rett på Karl Johans gate, og sine lekre hotellrom og lokaler, er det lett å forstå hvorfor hotellet er så populært. Hotellet består av 283 hotellrom, inkludert 54 suiter, spa med basseng, parkering, lobbybar, Palmen Restaurant, samt en takterrassebar med en utrolig utsikt over Oslo.

Grand Hotel Oslo

Topprangert
Oslo
8.9 Fantastisk (1409 anmeldelser)

Hotel Christiania Teater

1/4

For deg som vil oppleve et spennende hotell med fargerik og unik design, midt i sentrum av Oslo, så kan Hotel Christiania Teater være midt i blinken! Hotellet, som først var oppført som teater og kontor i 1917, er idag et morsomt hotell med spesielle detaljer som forteller om historien fra tysk okkupasjonstid, samt fra tiden som teater og kino. På restauranten Teatro kan man nyte delig pizza og gelato, mens det i vinbaren kan velges mellom over 50 typer vin i glass. Hotellet er bare 100 meter fra Karl Johans gate og like ved Nationaltheateret.

Hotel Christiania Teater

Oslo
9.0 Fantastisk (1651 anmeldelser)