London

De beste hotellene i London med svømmebasseng

Her kommer listen vår over Londons beste hotellbassenger som gjør oppholdet til noe du garantert kommer til å huske.

Et svømmebasseng er en av de ekstra fasilitetene som kan gjøre en god hotellopplevelse fantastisk. Det gir deg muligheten til å slappe av etter en travel dag i byen eller følge treningsrutinene dine, og er også et sted der foreldre kan plaske rundt og leke sammen med barna sine. Men ikke alle bassenger er like gode, og for de fleste vil skuffelsen være stor når man er klar for et bad og finner et middelmådig basseng med avflassende maling.

Det ser kanskje ikke sånn ut ved første øyekast, men London er faktisk midt i blinken om du ser etter et bredt utvalg av ulike typer svømmebassenger. Byen rommer både Vest-Europas høyest plasserte svømmebasseng og en rekke bassenger som er familievennlige eller kan skilte med klorfrie løsninger – perfekt for besøkende med allergier. Og disse utrolige svømmebassengene finner du ikke bare på hoteller med fem stjerner!

Luksusbasseng

1/2

Bulgaris private 25 meter lange svømmebasseng er et av Londons lengste, og kan minne om et klassisk romersk bad. Nyt en herlig svømmetur eller sett deg i en av liggestolene omkring dette fristende bassenget dekket av teksturert Vicenza-kalkstein – et mye brukt innslag i italiensk arkitektur.

Bulgari Spa regnes av mange for å være selve kronjuvelen på dette hotellet. Her kan du få noen av de mest avanserte helse- og skjønnhetsbehandlingene som finnes. Gjester med sans for virkelig luksus kan slappe av og nyte ansiktsbehandlingen med 24 karat gull eller prøve Gwyneth Paltrows favorittbehandling: glasskopping.

Superior-rommene ligger i hotellets øverste etasjer og har komfortable kingsize-senger, en hyggelig sittegruppe hvor det er plass til å arbeide, og et romslig bad. Bulgari-suitene tilbyr luksus uten sidestykke, og er blant verdens mest overdådige og eksklusive hotellrom. Gjester som booker et opphold i en av disse suitene kan forvente seg to soverom, et hovedbad, et moderne kjøkken med alle bekvemmeligheter, luksuriøse møbler og en stor spisestue med plass til 10 gjester.

Bvlgari Hotel London

Topprangert
London
9.4 Fantastisk (292 anmeldelser)

Bassengbar

1/2

Haymarkets store bassengområde regnes av mange for å være like mye en bar som et spa, og den tinnlegerte baren og hundrevis av fiberoptiske lys gjør dette til et sted hvor du virkelig kan slappe av og nyte en stemning utenom det vanlige. Det stilige innendørsbassenget er 18 meter langt og det perfekte stedet å ta et kveldsbad mens du nipper til en deilig cocktail.

Skjønnhetssalongen Soholistic Gym & Beauty tilbyr et bredt utvalg av skjønnhets- og velværebehandlinger, og du kan til og med bestille behandling på rommet ditt. Spaet spesialiserer seg på behandlinger som refleksologi, dypvevsmassasje og massasje for vordende mødre, i tillegg til avslappende, aromaterapeutiske ansiktsbehandlinger. Vår favoritt er ansiktsbehandlingen med champagne og trøffel – et glimrende valg for den nytelsessyke!

Takket være det fargerike designet har hotellet masser av personlighet og egenart. Du vil garantert føle deg som hjemme her, uansett om du nyter morgenkaffen i konservatoriet eller bare slapper av i et av Superior-rommene.

Haymarket Hotel, Firmdale Hotels

Topprangert
London
9.8 Fantastisk (863 anmeldelser)

Underjordisk basseng

1/2

Under luksushotellet Langham finner du et overdådig svømmebasseng som en gang i tiden var et stort bankhvelv. Bassenget er 16 meter langt og gir deg muligheten til å slappe av i koselige og stilfulle omgivelser. Dykk ned i bassengets turkisblå vann og la kroppen slappe av. Når du stiger opp igjen, vil du føle deg forfrisket, revitalisert og klar for en ny og spennende dag i den travle byen utenfor.

I tillegg til sitt unike innendørsbasseng har Langham også Europas første Chuan-spa. Spaets filosofi har sitt grunnlag i tradisjonell kinesisk legekunst, og tilbyr et stort utvalg av forskjellige behandlinger, som akupunktur, Ho Guan (kopping) og moxaterapi.

På hotellets rom og suiter kombineres klassisk luksus med moderne stil på elegant vis. Grand Langham Club Room er et velutstyrt rom med sjarmerende interiørdesign. Rommets elegante møbler, kingsize-seng og flotte marmorbad gjør at du virkelig kan nyte tilværelsen på dette fantastiske hotellet. Gjester som booker overnatting på Grand Langham Club Room vil også få gratis tilgang til hotellets eksklusive Langham Club, hvor de kan nyte gourmetmat og butlertjenester.

The Langham London

Topprangert
London
9.5 Fantastisk (2682 anmeldelser)

Det dypeste bassenget

1/2

Le Méridien Piccadilly er ikke bare et fantastisk luksushotell, men det har også satt rekorder. Mange er ikke klar over at hotellet har et av Londons dypeste innendørsbassenger. Bassenget er over to meter dypt og ligger i hotellets underetasje. Bassengområdet gir deg assosiasjoner til antikken når du ser dekoren av marmor og søyler, noe som gjør dette til et sted utenom det vanlige – midt i hjertet av London.

Piccadilly Health Club har et topp moderne treningsrom med siste skrik i utstyr, så her behøver du ikke ta en pause fra treningen! Hvis all luksusen gjør at du trenger litt ekstra motivasjon, har hotellet til og med et eget team av personlige trenere som kan hjelpe deg med å komme i toppform. Le Méridien tilbyr også et stort utvalg av spabehandlinger, inkludert holistisk massasje, refleksologi og ansiktsbehandlinger.

Hotellets rom er stilfullt innredet og tilbyr alt du måtte forvente deg av fasiliteter og komfort på et femstjerners hotell. Classic-rommene gir deg muligheten til å tilbringe oppholdet ditt i avslappende omgivelser, og har blant annet 32 tommers flatskjerm-TV, gratis wi-fi og myke, deilige badekåper.

The Dilly

London
7.9 Bra (2571 anmeldelser)

Bassenget som er høyest over bakken

1/2

Shangri-La ligger i 52. etasje av The Shard, Londons høyeste bygning. Her finner du det høyestliggende innendørsbassenget i Vest-Europa. Infinity Skypool gir deg som gjest muligheten til virkelig å slappe av i rolige omgivelser, og har i tillegg glimrende utsikt til St. Pauls katedral, London Eye og Westminster. Svømmebassenget er 11 ganger 4 meter stort, og er byens beste sted å nyte soloppgangen på mens du tar deg et morgenbad.

Shangri-La-hotellene er kjent for sine luksuriøse interiører og fasiliteter, og dette gjelder også for Shangri-La i The Shard. Alle de 202 rommene på hotellet har herlige, myke møbler, Shangri-La-senger som former seg etter kroppen, og eksklusive kremer fra Acqua Di Parma. Rommene har også vinduer som går fra gulv til tak, noe som gjør at du får en fantastisk utsikt til verdensmetropolen London.

Og hvis det ikke er nok å svømme i Europas høyestliggende basseng, kan du jo også nippe til et glass champagne i Londons høyestliggende bar. GŎNG tilbyr en spennende, orientalsk atmosfære i en moderne bar inspirert av Asia. Stedets asiatiske design tar inspirasjonen sin fra de mytiske aspektene ved sinabaritt – mineralet som tradisjonelt ble brukt for å skape den «dragerøde» fargen på veggene i de kinesiske keiserpalassene.

Shangri-La The Shard, London

Topprangert
London
9.4 Fantastisk (2430 anmeldelser)

Basseng på takterrassen

1/2

Høyt oppe i sjuende etasje av The Berkeley, forbi de grønne bladene og velduftende blomstene i hotellets hemmelige hage, ligger et av Londons sjeldne takbassenger. Bassenget er vakkert flislagt med hvit- og gullfarget mosaikk, og ligger under et tak som kan trekkes tilbake når det britiske sommerværet tillater det.

Bamford Haybarn Spa, som ligger i The Berkeley Health Club and Spa, tilbyr blant annet holistisk massasje og en rekke heldagspakker med forskjellige typer avslappende behandlinger. Gjester kan bestille behandlinger som Bamford Deep Tissue Massage eller Bamford Jade Hot and Cold Stone Treatment, men vår anbefaling er å prøve ansiktsbehandlingen OSKIA Facial. I denne luksuriøse behandlingen benyttes mineralkilden MSM – en naturlig type organisk svovel – til å øke mengden kollagen i huden, detoksifisere hudceller, dempe betennelser og gi deg en jevnere ansiktsfarge. Huden din vil takke deg etter et besøk her!

Hotellets rom og suiter har alle sitt eget individuelle design, og tilbyr stilfulle og sofistikerte omgivelser. Superior King-rommet er stort og lyst, og et glimrende sted å slappe av etter en lang dag med utforskning og eventyr i London.

The Berkeley

Topprangert
London
9.1 Fantastisk (628 anmeldelser)

UV-basseng

1/2

Det kan være vanskelig for de som har sart hud eller astma å finne et svømmebasseng uten klor, men Connaught Hotel i London har løsningen! Hotellets svømmebasseng, som måler hele 60 kvadratmeter, er ionisert med en naturlig løsning ved hjelp av et UV-system som er både miljøvennlig og trygt.

Aman Spa, som også ligger på The Connaught, er kjent for sine persontilpassede behandlinger, rolige omgivelser og profesjonelle stab. Besøkende her kan nyte en rekke forskjellige behandlinger, for eksempel kinesisk akupunktur, holistisk massasje og Amans berømte ansiktsbehandling.

Etter en dag i spaet kan du gå tilbake til rommet ditt for å slappe av i luksuriøse omgivelser. Alle rommene har spesialdesignede, moderne møbler, elegant innredning og komfortable senger dekket i italiensk luksus-sengetøy og tepper i kasjmirull. Her vil du garantert sove godt!

The Connaught

Topprangert
London
9.0 Fantastisk (74 anmeldelser)

Ozonbasseng

1/2

The Landmarks svømmebasseng er et av Londons ytterst få klorfrie ozonbassenger, og et koselig og avslappende sted å slippe unna storbyens mas og kjas. Dette oppvarmede bassenget måler 15 meter i lengden, og er ideelt for alle som måtte ha allergi eller ømfintlig hud. Hotellets Spa and Health Club har også boblebad, aromaterapidusj, dampbad og badstue.

Spaet spesialiserer seg på ansiktsbehandlinger og behandlinger mot aldring. En av de mest innovative av disse er Clinical PHA & AHA Facial Peel, som reduserer rynker, pigmentering og ødelagte hårrør ved å øke mengden av antioksidanter i huden og bidra til hudfornyelse.

For alle som ønsker å bli kvitt de siste par kiloene, kan det også være verdt å ta en titt på spaets Lipo Reduction- og Shape and Lift-behandlinger. Lipo Reduction er en kombinert radiofrekvens- og vakuumbehandling som bryter ned fettansamlinger i huden.

The Landmark London

Topprangert
London
9.2 Fantastisk (2683 anmeldelser)

Motstrømsbasseng

1/2

The Milestone er hotellet for de kvalitetsbevisste, og i det moderne og luksuriøse spaet deres finner du blant annet et motstrømsbasseng. Strømmen i dette bassenget gir svømmerne økt motstand, noe som hjelper med muskeltoning og gjør at et bad her også blir en liten treningsøkt. Bassenget er i tillegg et supert alternativ for de som vil lindre stive ledd eller bevege seg litt saktere.

Hotellet er et glimrende valg for de som ønsker å holde fast på treningsrutinene sine under oppholdet. Det fullt utstyrte treningsrommet har toppmoderne treningsapparater, enkel tilgang til garderobene fra gjesterommene, og frukt og vann tilgjengelig når økten er over. For å få mest mulig ut av treningen din kan du bestille en time med Andy Elliott, en tidligere profesjonell idrettsutøver som har slått seg sammen med Milestone for å tilby spesialtilpassede treningstimer som hjelper deg med å komme i form og føle deg på topp.

Hotellet ligger nær Kensington Gardens, den kunstige innsjøen Serpentine og Hyde Park, alle perfekte steder for å ta en piknik, og hvor barna kan besøke den Peter Pan-inspirerte lekeplassen Diana Princess of Wales Memorial Playground. Hotellet ligger også nær mange av Londons fremste attraksjoner, inkludert butikker og restauranter som Harrods og Nobu.

Milestone Hotel Kensington

Topprangert
London
9.7 Fantastisk (951 anmeldelser)

Lengdebasseng

1/2

Synes du størrelsen teller mest når det er snakk om hotellbassenger? I så fall vil du ikke bli skuffet av bassenget i Jumeirah Carlton Tower, som gir deg muligheten til å ta en skikkelig treningsøkt mens du nyter den rolige og avslappende stemningen. The Peak Health Club & Spa er fordelt på to etasjer og tilbyr deg en fredelig oase midt i den hektiske storbyen. Bassenget ligger i andre etasje, under et glasstak som gjør at du lett kan drømme deg bort og forestille deg at du svømmer blant skyene på himmelen. Fra bassenget har gjestene enkel tilgang til resten av fasilitetene på spaet, samt et komfortabelt sitteområde.

The Peak er et av Londons beste helse- og skjønnhetssentre, og tilbyr alt fra HydraFacial-behandlinger til forfriskende body-wraps. Spaet har også boblebad, badstue og dampbad, slik at du kan slappe av og få mest mulig ut av besøket ditt.

Hotellet ligger sentralt i Knightsbridge, Londons kanskje mest eksklusive nabolag, som er stedet der du blant annet finner Harrods og Harvey Nichols. Du vil heller ikke være langt unna Hyde Park og mange av Londons beste attraksjoner. Skjem deg selv bort med et opphold i hotellets Executive-suite, eller kanskje til og med den overdådige Royal-suiten, som gir deg panoramautsikt til Londons berømte skyline.

Jumeirah Carlton Tower London

Topprangert
London
9.4 Fantastisk (118 anmeldelser)

Undervannsmusikk og klorfritt vann

1/2

Midt inne i One Aldwych Health Club ligger dette hotellets innbydende, klorfrie svømmebasseng. Senk kroppen ned i det deilige vannet og føl deg som om du er milevis unna den travle byen på utsiden. Det mørkeblå bassenget er opplyst med stemningsbelysning og bruker et avansert, undervanns musikksystem for å skape den perfekte, avslappende stemningen.

Bassenget er 18 meter langt og blir rengjort med et mineralbasert rensesystem. Dette er et sunnere alternativ til kjemikaliene i vanlige klorbassenger, som tørker ut både huden og øynene. Bassengområdet har også dampbad og badstue hvor du kan detoksifisere huden. Når du endelig føler deg totalt avslappet, kan du lese dagens aviser og spise fersk frukt ved bassengkanten.

Det velutstyrte spaet tilbyr alt fra ansiktsbehandlinger til skrubb, wraps og massasje, og benytter seg av de aller beste hudpleieproduktene fra det britiske merket OSKIA. Pass på å ta en titt på hotellets kampanjeside for å se gode tilbud og rabatter på spabehandlinger.

One Aldwych ligger sentralt i Covent Garden, som er et travelt shoppingområde der du blant annet finner Londons verdensberømte operahus og en rekke spennende restauranter. Hotellet ligger bare to minutters gange fra The Strand, hvor mange av byens West End-teatre ligger, og kun 10 minutter fra Leicester Square. Finnes det egentlig noe bedre utgangspunkt for en fantastisk storbyferie i London?

One Aldwych

Topprangert
London
9.4 Fantastisk (1343 anmeldelser)

Oppvarmet basseng

1/2

I Vest-Londons frodige og historiske bydel Richmond ligger hotellet Novotel, kun få minutters biltur fra den idylliske botaniske hagen Kew Gardens og rugbyens engelske hjem: Twickenham Stadium. Det oppvarmede innendørs bassenget holder åpent hele dagen. Det samme gjør badstuen og treningsrommet, så her kan du virkelig få tøyet ut og slappet av etter å ha brukt dagen på sightseeing og shopping i sentrum.

Bassenget har et undervannstema, med skjermer som viser tropisk fisk i deres naturlige miljø, så her vil du nesten tro du er tusenvis av mil unna det hektiske storbylivet. Har du mer energi til overs, gir hotellet deg også adgang til en 18-hulls golfbane i nærheten, der du kan øve på å svinge golfkøllen.

Novotel er lagt opp til å imøtekomme alle behovene du måtte ha så snart du går over dørstokken, uansett hvem du er og hvor du kommer fra. Stikk innom hotellets Social Hub for å kose deg med en drink eller et godt måltid i de stilige omgivelsene, før du tar en tur ut på byen og tar inn alle inntrykkene London kan by på.

Novotel London Brentford

Topprangert
London
8.7 Fantastisk (2205 anmeldelser)

Svømmebasseng for barna

1/2

London County Hall Club har et stort innendørs svømmebasseng der du blir grepet av de tropiske omgivelsene med palmetrær og takvinduer som slipper inn lyset. Bassenget er familievennlig og ønsker barn velkommen mellom 9.00 og 19.00, noe som gjør dette til et av de mest barnevennlige hotellbassengene i London. Tidlig på morgenen og på kveldstid er stedet kun åpent for voksne som ønsker å svømme. Her finner du også en badstue hvor du kan slappe av og nyte den rensende varmen.

Hotellet tilbyr gratis fitnesstimer, og stedets egne personlige trener hjelper til med treningen din så du får utnyttet oppholdet ditt til fulle. Leter du spesifikt etter styrketrening, får du også tilgang til CrossFit, funksjonell trening og vibrasjonsplater.

Dette hotellet har en lang historie og flott utsikt fra beliggenheten sin i Westminster mot London Eye, Big Ben og mange andre berømte attraksjoner du forbinder med Londons imponerende bybilde. Tar du med deg familien på ferie til London, har overnattingsstedet en glimrende beliggenhet i gangavstand fra de mange severdighetene på Southbank, langs Themsen, i tillegg til museene og galleriene ved Trafalgar Square og Leicester Square.

London Marriott Hotel County Hall

Topprangert
London
8.9 Fantastisk (2415 anmeldelser)

Basseng for alle

1/2

Bassenget på Pestana Hotel er en stille oase med lav belysning og et koselig sitteområde, og stedet regnes som et av de beste spaene i London. Her får du også tilgang til en høyt moderne badstue, et dampbad samt et rom for skjønnhetspleie. Spaet har også blitt vist på britisk TV i realityserien Made in Chelsea, og er absolutt et fantastisk sted å slappe av på sammen med vennene sine.

Personer som ikke er gjester på hotellet kan få tilgang til bassenget mot en liten avgift, så du kan ta med deg et par venner for å nyte de eksklusive omgivelsene.

Pestana ligger kun få steg fra den velkjente Chelsea Bridge, og er perfekt for de som vil få med seg høydepunktene i Vest-London. Her kan du gå turer i grønne parker, dra på shopping langs King’s Road og i Knightsbridge, spise gourmetmat på en restaurant ved Sloane Square, og kikke på de fantastiske utstillingene på steder som Natural History Museum og Victoria & Albert Museum – disse har gratis inngang.

Pestana Chelsea Bridge Hotel & SPA

Topprangert
London
8.9 Fantastisk (2537 anmeldelser)