Nordic Countries

De beste hotellene i Gøteborg til Liseberg-turen!

Planlegger du en tur til Gøteborg og den populære fornøyelsesparken Liseberg?

2018Enten det er med kjæresten, vennegjengen eller familien så har Sveriges nest største by noe for alle.

Liseberg er en morsom opplevelse, både for liten og stor, og hvis man i tillegg kombinerer fornøyelsesparken med det Gøteborg har å by på av mat, shopping og severdigheter, så kan man fint gjøre reisen til en uforglemmelig «mini-ferie». Vi har samlet sammen 5 hoteller som er ideelle å bo på og i nærheten av Liseberg og sentrum av Gøteborg.

Hotel Liseberg Heden

1/4

Dette hotellet passer perfekt for dere som ønsker en komplett «Liseberg-opplevelse» for familien! Hotellet hører til Liseberg og ligger i sentrum av Gøteborg, rett ved den populære handlegaten Avenyn og bare 10-minutters gange fra fornøyelsesparken. Det koselige hotellet består av 179 hotellrom og har hager med hengekøyer, lekerom for barna, sauna og treningsrom, restaurant, lounge og bar. Hotellet har 5 forskjellige romtyper som passer enten man reiser med små eller store barn.

Hotel Heden, BW Signature Collection

Topprangert
Gøteborg
8.7 Fantastisk (3088 anmeldelser)

Gothia Towers

1/4

Nærmere kommer du ikke! De ikoniske Gothia Towers ligger rett over veien fra Liseberg fornøyelsespark og byr på en formidabel utsikt over parken og Gøteborg. Hotellet består av hele 1200 hotellrom og suiter, samt 5 barer og restauranter, så her er det nok å velge i! Gjester ved hotellet har gratis tilgang til spaet på 21. etasje og kan nyte Gøteborgs beste panoramautsikt fra hotellbaren i 23. etasje. I hotellets lobby er det et Kidz Corner hvor barna kan kose seg med leker og spill, om de ikke får nok på Liseberg.

Gothia Towers & Upper House

Topprangert
Gøteborg
8.8 Fantastisk (9762 anmeldelser)

Hotel Onyxen

1/4

Med bare 5 minutters gange til både Liseberg og Avenyn så er Hotel Onyxen en perfekt base for oppholdet i Gøteborg. Hotellet ligger i et sjarmerende bygg fra 1800-tallet og byr på 34 hotellrom i lekker innredning og har plass til 1-6 personer på ett rom. Scandinavium og Svenske Messen ligger rett ovenfor gaten og nærmeste trikkestopp er bare 100 meter unna. På morgenen kan gjester nyte en deilig frokost som inngår i romprisen.

Hotell Onyxen

Topprangert
Gøteborg
8.8 Fantastisk (2071 anmeldelser)

Avenue A1

1/4

Noen ganger kan det være deilig å ha et eget kjøkken og oppholdsrom slik at man kan lage sin egen mat i stedet for å måtte gå på restaurant hele tiden. Avenue A1 er et lekkert leilighetshotell i sentrum av byen som tilbyr flere typer leiligheter og studioer som kan være ideellt om du reiser med barn, flere venner eller hunden – her er nemlig kjæledyr velkomne! Liseberg er 20-minutters gange unna og Gøteborgs sentralbanestasjon er bare 10 minutter unna. Avenyn, Götaplatsen, og Norstan er alle under 1 km. fra hotellet.

Avenue A1

Gøteborg
8.0 Veldig bra (81 anmeldelser)

Elite Park Avenue Hotel

1/4

Det lekre hotellet Elite Park Avenue Hotel ligger rett på Gøteborgs kjente handlegate, Avenyn, og er ideell for deg som ønsker å få inn litt shopping på Gøteborg-turen. Hotellet ligger med gangavstand til Liseberg, den Svenske Messen, konserthuset og kunstmuseet – perfekt for å oppdage det Gøteborg har å by på! Etter en dag på Liseberg eller med sightseeing, så kan det være deilig å benytte seg av hotellets spa som har et lite basseng og 2 badsstuer, eller nyte et godt måltid på hotellrestauranten At Park, og kanskje en øl i den engelske puben The Bishop’s Arms.

Elite Park Avenue Hotel

Topprangert
Gøteborg
8.9 Fantastisk (2871 anmeldelser)