Asia

De beste hotellene i Dubai

Når kuldegradene biter er det mange av oss som ser etter ferie til litt varmere strøk.

Over de siste årene har Dubai vært en favoritt blant nordmenn og det er kanskje ikke så rart…

Kameler, ørkensafari, storslagne hoteller, vannparker, og garantert sol og varme gjør Dubai til en attraktiv feriedestinasjon.

Men, med alle de forskjellige type hotellene som det er å velge mellom så kan det være vanskelig å finne sitt ideelle hotell…

Vi har samlet sammen 7 hoteller som vil passe deg enten du reiser med familie, venner, kjæreste eller på luksusferie alene. Ta en titt og finn ditt hotell!

For en uforglemmelig familietur...

1/4

Det 5-stjerners hotellet, Atlantis The Palm, ligger på den kunstige øya som er formet som en palme og som har en utrolig utsikt over Persiabukten og en egen strand.
Hotellet har en egen vannpark, som er Midtøsten største, hvor man blant annet kan skli gjennom akvarium med haier og korallfisker og svømme med delfiner.
Fra en av undervanns-suitene kan man nyte synet av fiskene fra komforten av hotellsengen.
*Prisen for et dobbeltrom for to voksne og to barn med utsikt til sjøen ligger på rundt 4.213 kr per natt

Atlantis The Palm

Topprangert
Dubai
9.4 Fantastisk (5709 anmeldelser)

For familier som vil bo i leilighet med hotellfasiliteter...

1/4

Ramada Plaza Jumeirah Beach er perfekt for familier som ønsker tilgang til eget kjøkken i leilighet, men som allikevel har fasilitetene til et hotell, som treningsrom og svømmebasseng.

Det er flere typer hotellrom og leiligheter og velge i, og kan man i tillegg velge om man ønsker å ha frokost eller ikke på hotellets restaurant.

Overnattingsstedet ligger rett ved den populære stranden, Jumeirah Beach, og Dubai Marina og er bare en 30-minutters kjøretur fra flyplassen.

*Prisen for et dobbeltrom for to voksne og to barn med kjøkken og spiseplass er på rundt 2.363 kr per natt

For par som ønsker et arabisk eventyr...

1/4

Et arabisk eventyr uten like møter gjester som sjekker inn på Jumeirah Al Qasr. Luksushotellet består av 294 hotellrom og suiter som er inspirert av en Sheiks sommerresidens, i lekker arabisk stil.

Hotellet er en del av Madinat Jumeirah-komplekset, hvilket betyr at gjester kan benytte seg av over 50 restauranter og barer, og mer enn 95 butikker i det tradisjonelle Souk Madinat Jumeirah.

Nyt solnedgangen fra den private stranden med utsikt over Persiabukten og ta en romantisk båttur gjennom hotellets kanaler tilbake til hotellrommet.

*Prisen for et dobbeltrom for to voksne er på rundt 4.765 kr per natt

Jumeirah Al Qasr

Topprangert
Dubai
9.7 Fantastisk (2558 anmeldelser)

For de som ønsker litt ørkenromantikk...

1/4

For de som vil nyte romantiske netter under stjernene og våkne opp til synet av kameler utenfor hotellrommet, så er Bab Al Shams Desert Resort & Spa den perfekte oase å sjekke inn på!

Hotellet ligger midt ute i ørkenen, blant sanddynene, men er allikevel bare en 40-minutters kjøretur fra Dubai og den internasjonale flyplassen.

I tillegg til å nyte hotellets lekre basseng, spa og restauranter, så kan gjester også delta på aktiviteter som ørkensafari med jeep, kamelriding og bueskyting.

*Prisen for et dobbeltrom for to voksne er på rundt 3.273 kr per natt

Bab Al Shams Desert Resort & Spa

Topprangert
Dubai
9.3 Fantastisk (2525 anmeldelser)

For vennegjengen som er klare for takterrasse, utsikt og cocktails...

1/4

Four Points by Sheraton er ideell for venner som ønsker å dele en leilighet men samtidig nyte fasilitetene til et hotell. Gjester kan velge mellom standard hotellrom med plass til to, til leiligheter som kan huse 5 personer.

Fra både hotellets basseng, bar og restaurant kan gjester nyte en utrolig utsikt til havet og skyskraperne som kjennetegner Dubai. Hotellet består av 5 ulike restauranter, en pub, bassengbar og et treningssenter.

T-banestasjonen Emirates Tower er bare 3-minutters gange fra hotellet, og hvis man har leid bil så er det gratis parkering på stedet.

*Prisen for en leilighet for fem voksne er på rundt 3.616 kr per natt og for to personer på et standardrom er prisen på rundt 1.879 kr per natt

Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai

Topprangert
Dubai
9.3 Fantastisk (2960 anmeldelser)

For gjengen som vil oppleve Dubais pulserende byliv...

1/4

Det nye hotellet Rove Downtown Dubai kombinerer et urbant interiør med arabiske innslag, som skaper en unik atmosfære som er perfekt for vennegjengen som vil utforske alt det Dubai har å by på.

Hotellet ligger rett ved det kjente Burj Khalifa og The Dubai Mall, så for shoppingentusiastene så er det ikke lange veien å gå!

T-banestasjonen rett ved hotellet gjør at du enkelt kan komme deg rundt i byen.

På hotellet kan gjester benytte seg av fasiliteter som svømmebasseng, døgnåpent treningssenter, solterrasse og vaskemaskin, samt oppbevaring til bagasje.

*Prisen for et dobbeltrom for to voksne er på rundt 1.167 kr per natt

Rove Downtown Dubai

Topprangert
Dubai
9.6 Fantastisk (2065 anmeldelser)

For de som har ekstra penger å bruke...

1/4

Det er ikke uten grunn at Burj Al Arab er kjent som verdens mest luksuriøse hotell! Så hvis du befinner i den uvanlige situasjonen at du har en del ekstra penger å bruke og vil oppleve verdens beste hotell, så kan du sjekke inn her!

Gjester ved hotellet kan velge å ankomme med Rolls-Royce, men blir du fort bilsyk kan det kanskje heller friste med deres helikopter-service.

Alle rommene på hotellet er suiter, hvor den minste er på 170 kvadratmeter.

Hotellet har ni restauranter. Den mest imponerende, Al Mahara, har sjømat som spesialitet og er en undersjøisk restaurant med store vinduer ut mot det yrende livet under vann.

I tillegg har Burj Al Arab nettopp åpnet den første strandterrassen i verden, en 10.000 kvadratmeter stor plattform med to bassenger, restaurant og bar.

Men når du først har sjekket inn her, skal det godt gjøres å finne noe senere som vil toppe denne hotellopplevelsen!

*Prisen for et dobbeltrom for to voksne er på rundt 14.000 kr per natt

Burj Al Arab Jumeirah

Topprangert
Dubai
9.7 Fantastisk (7889 anmeldelser)

*Prisene er hentet inn 19. desember 2017. Vi tar forbehold om prisendringer.