KanariøyeneSol og strand

De beste femstjerners hotellene på Lanzarote for en luksusferie i solen

Skrevet av , 19. desember, 2018

Kanariøyene er et paradis hvor du kan nyte vakre strender med vulkansk sand, krystallklart vann og et misunnelsesverdig klima. Det sies at ingen er feilfri, men du vil ikke finne mye å sette fingeren på hvis du reiser på luksusferie til et av våre utvalgte femstjerners hoteller på Lanzarote.

Ønsker du å leve luksuslivet til en rimelig pris, bør du vurdere et femstjerners overnattingssted på Lanzarote, spesielt hvis du er av typen som vet å sette pris på kvalitet, men har et begrenset reisebudsjett. Det viktigste ved disse femstjerners turiststedene er ikke rommene i seg selv, for her vil du garantert tilbringe det meste av dagen ute i solen. Det som først og fremst skaper følelsen av luksus er de mange fasilitetene du får tilgang til, som blant annet nydelig mat og drikke, førsteklasses spabehandlinger og kalde cocktailer ved flotte bassengområder.

Femstjerners hoteller i Playa Blanca på Lanzarote

Playa Blanca er det siste tilskuddet til øyas turistreisemål, og et sikkert valg hvis du er ute etter femstjerners hoteller på Lanzarote som har noe for enhver smak. Playa Blanca betyr «den hvite stranden», og byen lever virkelig opp til navnet sitt. En 15 minutters spasertur fra byen langs den flotte strandpromenaden fører deg til den moderne lystbåthavnen Marina Rubicón, hvor du finner et stort utvalg av fornøyelser og aktiviteter.

Vis kommentarer