Spania

De beste femstjerners hotellene på Lanzarote for en luksusferie i solen

Kanariøyene er et paradis hvor du kan nyte vakre strender med vulkansk sand, krystallklart vann og et misunnelsesverdig klima.

Det sies at ingen er feilfri, men du vil ikke finne mye å sette fingeren på hvis du reiser på luksusferie til et av våre utvalgte femstjerners hoteller på Lanzarote.

Ønsker du å leve luksuslivet til en rimelig pris, bør du vurdere et femstjerners overnattingssted på Lanzarote, spesielt hvis du er av typen som vet å sette pris på kvalitet, men har et begrenset reisebudsjett. Det viktigste ved disse femstjerners turiststedene er ikke rommene i seg selv, for her vil du garantert tilbringe det meste av dagen ute i solen. Det som først og fremst skaper følelsen av luksus er de mange fasilitetene du får tilgang til, som blant annet nydelig mat og drikke, førsteklasses spabehandlinger og kalde cocktailer ved flotte bassengområder.

Femstjerners hoteller i Playa Blanca på Lanzarote

Playa Blanca er det siste tilskuddet til øyas turistreisemål, og et sikkert valg hvis du er ute etter femstjerners hoteller på Lanzarote som har noe for enhver smak. Playa Blanca betyr «den hvite stranden», og byen lever virkelig opp til navnet sitt. En 15 minutters spasertur fra byen langs den flotte strandpromenaden fører deg til den moderne lystbåthavnen Marina Rubicón, hvor du finner et stort utvalg av fornøyelser og aktiviteter.

H10 Rubicón Palace

1/4

Denne luksuriøse femstjerners resorten ligger i den nydelige fiskerlandsbyen Playa Blanca og kan skilte med en enestående utsikt over den gylne La Mulata-stranden.

Vil du unne deg litt ekstra, kan du bestille et av Privilege-rommene, som gir deg tilgang til eksklusive fasiliteter som velkomsttjeneste, privat terrasse, Nespressomaskin, putemeny, rabatter i hotellets spasenter og muligheten til å sjekke ut etter ordinær utsjekkingstid.

På resortens fasjonable spa- og velværesenter, Despacio, kan du pleie både kropp og sjel. Innendørsbasseng med vannmassasjesenger, tyrkisk bad, en elv med sjøvann, rullesteinsgang, boblebad og et dampkammer er blant noen av de førsteklasses fasilitetene som finnes her. Etter en herlig spaopplevelse, kan du gå til det flotte bassengområdet og slappe av på en baliseng eller nyte solen på en solseng.

Anlegget har fem bassenger for voksne, seks restauranter, fire barer, en kafé, strandvolleyballbane og minigolf. I tillegg til dette arrangeres det både show og temafester når solen går ned: Her kan du se frem til ren underholdning for både store og små!

Hotel H10 Rubicón Palace

Playa Blanca
8.0 Veldig bra (7174 anmeldelser)

The Volcán Lanzarote

1/4

Denne storslåtte femstjerners resorten, som er bygget som en tradisjonell kanarisk landsby, ligger like ved båthavnen Marina Rubicón og har flott utsikt over havet.

Er du ute etter en ekte luksusopplevelse, er Club Volcán et perfekt valg. Dette eksklusive området er kun for voksne, og omfatter blant annet 48 overdådige suiter og flotte fasiliteter som oppvarmet privat basseng, boblebad og solarium med balisenger.

Det gastronomiske nivået er også førsteklasses. Resorten har fire restauranter hvor du kan prøve alt fra ekte japansk kokekunst til utsøkte italienske spesialiteter. Det er også tre barer her, hvorav den ene ligger ved bassenget, hvor du kan nyte en forfriskning eller litt snacks når som helst på dagen.

De mange fasilitetene omfatter blant annet spa- og treningssenter, frisør, idrettsbaner og både innendørs- og utendørsbassenger. Stedet har også direkte adgang til havnen, hvor du finner et stort utvalg av butikker og fornøyelser.

Hotel LIVVO Volcán Lanzarote

Topprangert
Playa Blanca
9.1 Fantastisk (7848 anmeldelser)

Iberostar Lanzarote Park

1/4

Dette femstjerners hotellet ligger bare fem minutter fra stranden, i en rolig del av Playa Blanca og i nærheten av den flotte bukten Playa Flamingo. Utsikten over havet er rett og slett spektakulær.

Bestiller du rom i kategorien Star Prestige, kan du gjøre deg klar til å en herlig opplevelse med service og fasiliteter på luksusnivå. Disse luksuriøse rommene og -suitene ligger i en bygning som er forbeholdt voksne, og som gir deg adgang til de mest eksklusive delene av hotellet.

Hva med et par dager på spa? Her kan du slappe av i boblebadet, finne roen i badstuen eller prøve vannmassasjesengene. Spaet har også et basseng med forskjellige vannbehandlinger, en isfontene og tyrkisk bad.

Om dagen kan du slukke tørsten med noe forfriskende bassengbaren El Mirador, hvor du også kan nyte den flotte utsikten over strandpromenaden. Når kvelden kommer, kan du la deg rive med av stemningen i Bar Jameos, der dyktige DJ-er styrer musikken.

Iberostar Selection Lanzarote Park

Topprangert
Playa Blanca
8.9 Fantastisk (5248 anmeldelser)

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

1/4

Når du ankommer dette femstjerners hotellet ved stranden, står det et glass cava og venter på deg: en perfekt start på ferien på Lanzarote.

Vil du heve luksusnivået enda litt mer? I så fall bør du kanskje vurdere en presidentsuite eller kongesuite, hvor du blant annet kan se frem til fasiliteter som baderomsartikler fra merket Rituals, PlayStation 4 og romantiske detaljer som belgisk sjokolade og en flaske vin.

Hotellets spa- og velværesenter Centro Thalasso y Spa kan by på både tyrkisk bad og badstue. Hele 50 avlukker står til din disposisjon, og i dem kan du blant annet kan få ansiktsbehandling eller massasje, vannterapi og behandlinger for avslapning og velvære.

Planlegger du en romantisk aften, kan du få en oppvisning i kokekunst på ekte italiensk manér på restauranten La Piazzeta. Her kan du nyte pasta tilberedt som du ønsker den, eller følge med mens pizzaen din stekes i steinovnen.

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Topprangert
Playa Blanca
9.2 Fantastisk (7692 anmeldelser)

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca

1/4

Du trenger ikke senke kravene bare fordi du reiser med familien. Tvert imot. På dette femstjerners hotellet på Lanzarote gjør de sitt aller beste for at familieferien skal bli en suksess.

Overnattingstilbudet for gjester med barn er meget bra på dette hotellet. Er du på jakt etter en opplevelse barna sent vil glemme? Rommet Merlin Kids kombinerer det beste fra to verdener: et elegant og fredelig rom til foreldrene og et område for barna med leker, spill og til og med PlayStation 4.

La barna underholde seg selv mens du nyter livet og slapper av som du har drømt om. Men ikke nok med det. Hotellet har også en fantastisk 5D-kino, vannland for barn, lekeområde og barneklubb. Her vil ikke barna få tid til å kjede seg!

Og de aller minste er ikke de eneste som har et eget område helt for seg selv. Hotellet har også egne basseng bare for voksne, i tillegg til et flott spasenter med varmt kildevann, aromatiske dusjer, badstuer og vannmassasje. Du skal jo tross alt ha ferie du også!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca

Topprangert
Playa Blanca
8.6 Fantastisk (1964 anmeldelser)

Meliá Salinas

1/4

Dette femstjerners hotellet er kun for voksne det ligger helt nede ved stranden i området Costa Teguise på Lanzarote. Planlegger du en opplevelse utenom det vanlige i solen på Kanariøyene, kan dette være det perfekte stedet for deg.

Har du spanderbuksene på, er nok det beste alternativet Sanctuary Gran Suite med panoramautsikt. Høydepunktet i dette luksuriøse rommet er uten tvil det imponerende utendørs badekaret med vannmassasje på den private terrassen, hvor du kan nyte den praktfulle utsikten over havet.

La deg synke ned i det behagelig tempererte vannet i hotellets innsjøformede basseng eller slapp av i badstuen eller med vannmassasje på spaet. Elsker du havet? I så tilfelle kan du glede deg over direkte tilgang til de to flotte strendene i området, som begge har fin, hvit sand.

Etter en romantisk middag på restauranten Casa Nostra kan dere nyte en cocktail mens dere ser på solnedgangen i Onix Lounge, omgitt av frodig tropisk vegetasjon og dekorative fontener.

Paradisus by Meliá Salinas Lanzarote - Adults only

Topprangert
Costa Teguise
8.8 Fantastisk (169 anmeldelser)

Arrecife Gran Hotel & Spa

1/4

Legger du ferien til dette femstjerners hotellet på Lanzarote, kan du se frem til en luksuriøs opplevelse med fabelaktig utsikt over El Reducto-stranden og resten av kysten. Hotellet er den høyeste bygningen på øya, så det er lett å finne.

Unn deg litt ekstra og bestill en av de overdådige Imperial-suitene. Hadde det ikke vært herlig å starte dagen med å ta et boblebad mens du ser ut over havet gjennom de store panoramavinduene?

Hotellets spasenter heter Aquaplus og byr på et stort utvalg av varme- og vannbehandlinger. Den eneste anstrengelsen som kreves fra deg her er å gå fra det dynamiske bassenget til terapidusjene og bestemme deg for hva du skal prøve først: boblebad, pediluvium, salen med varmt kildevann, badstue, tyrkisk bad eller kromoterapi. Dette er det gode liv.

Om kvelden kan du koble av med noe forfriskende å drikke på en av balisengene i hagen mens du lytter til musikken fra DJ-en eller den levende musikken i bakgrunnen. Konsertene som holdes på hotellet dekker et bredt spekter av musikksjangre, fra jazz-fusion og flamenco til latino-pop og rock.

Arrecife Gran Hotel & SPA

Topprangert
Arrecife
8.9 Fantastisk (3313 anmeldelser)

Hesperia Lanzarote

1/4

Utsikt over Atlanterhavet: dette er bare noe av hva det femstjerners hotellet Hesperia Lanzarote har å by på. Hotellet ligger i et rolig område i Puerto Calero, bare ti minutters kjøring fra barene, restaurantene og strendene i Puerto del Carmen.

Alle rommene har elegant, gjennomført design og privat terrasse. For et ekstra snev av luksus kan du bestille en suite med privat boblebad og stor dusj.

Etter en rolig dag i solen kan det være perfekt å slappe av i spaet. I det luksuriøse spaanlegget kan du velge mellom badstue, boblebad, tyrkisk bad, solarium, økologisk dusj og mye annet. Det tilbys også massasje og deilige kropps- og ansiktsbehandlinger.

Det finnes et rikt utvalg av bra restauranter og barer i områder. Vi anbefaler likevel Terraza el Drago, som er det perfekte sted å nyte herlige tapas mens du skuer ut over havet mot øyene Fuerteventura og Lobos.

Secrets Lanzarote Resort & Spa - Only Adults

Puerto Calero
8.1 Veldig bra (7130 anmeldelser)