Europa

De 6 mest praktiske og komfortable overnattingsstedene i sentrale Amsterdam

Nederlands svar på Venezia er uten tvil et av de mest populære reisemålene blant trivagos brukere.

Amsterdam er en by du er nødt til å besøke minst én gang i livet, enten det er for en helgetur eller bare en kort overnatting. Mange tenker kanskje at Amsterdam bare er for yngre mennesker som er ute etter noe litt mer «på kanten», men byen har mye mer å tilby. Du er garantert å finne noe som inspirerer deg i denne unike byen, med sitt store kulturtilbud og sjarmerende kanaler.

For å få mest mulig ut av reisen din trenger du et komfortabelt hotell med gode fasiliteter, i kort avstand fra alle de største turistattraksjonene og fremfor alt til en rimelig penge.

Men ta det med ro, vi har allerede gjort grovarbeidet for deg! Les videre for å se vår guide til Amsterdam-hotellene med den beste prisen i forhold til beliggenhet.

Room Mate Aitana

1/4

Room Mate Aitana ligger en 15-minutters spasertur langs gangveien fra sentralstasjonen, i retning av den nye menneskeskapte øya på elven IJ. Lei deg en sykkel eller ta en behagelig spasertur, og på bare 20 minutter befinner du deg midt i smørøyet på den sentrale Damplassen.

Dette splitter nye designhotellet har en flott glassfasade med særegne kunst- og lysinstallasjoner. De moderne og fullt utstyrte rommene har fantastisk utsikt over Amsterdams berømte kanaler. Liker du å sove lenge om morgenen, er det kjekt å vite at hotellet serverer en stor og deilig frokost helt frem til kl. 12. Foretrekker du derimot å gå ut tidlig for å oppleve byen, finner du mange kafeer i nærheten hvor du kan få deg en matbit og en kopp kaffe.

Room Mate Aitana

Topprangert
Amsterdam
9.0 Fantastisk (2906 anmeldelser)

Sir Albert

1/4

Sir Albert er en tidligere diamantfabrikk som er blitt gjort om til et designhotell. Det ligger i det livlige, sentrale og flotte De Pijp-området, også kjent som Amsterdams latinerkvarter. Ettersom byens fremste museer ligger i nærheten, er dette det ideelle hotellet for den som kommer til Amsterdam for en mer kulturell opplevelse.

Interiøret på Sir Albert skiller seg ut takket være de rene linjene og kunstverkene som dekker hvert eneste hjørne. Rommene er moderne og elegante. Hotellrestauranten er blitt stedet å bli sett for de som tilhører «det gode selskap» i Amsterdam. Det tilbys også en utmerket tjeneste for bestilling av billetter og omvisninger, slik at du kan slippe de lange køene!

Sir Albert Amsterdam

Topprangert
Amsterdam
9.1 Fantastisk (2121 anmeldelser)

NH City Centre Amsterdam

1/4

NH City Centre har utsikt over Singel-kanalen, en av byens mest sentrale kanaler. Navnet sier det meste, for dette hotellet ligger kun 500 meter fra Damplassen og en liten spasertur fra Anne Frank-huset og Nieuwe Kerk (Den nye kirken). Ytterligere 20 minutter til fots, så er du ved Van Gogh-museet. Om du ikke orker å gå tilbake til hotellet, kan du ta trikken helt frem til døren.

NH ligger i en tradisjonell, rød mursteinsbygning. Alle rommene ble pusset opp i 2016 og er innredet med stil og eleganse. I tillegg er de lydisolerte, så du slipper å bekymre deg for nattesøvnen. Det er også mulig å be om rom som ligger vegg-i-vegg, en ideell løsning for familier. På søndager er sen utsjekking gratis, og frokost serveres frem til kl. 12.

NH City Centre Amsterdam

Topprangert
Amsterdam
8.5 Fantastisk (2910 anmeldelser)

Hotel V Nesplein

1/4

Dette hotellet ligger like i hjertet av Amsterdam, bare fire minutters gange fra Damplassen og Madame Tussauds. V Nesplein er omgitt av sjarmerende kanaler, og er et perfekt utgangspunkt for å utforske byen til fots eller på sykkel. Hotellet har vært drevet av samme familie i flere generasjoner, så personalet kan gi deg gode tips til hva du bør oppleve i Amsterdam. Her får du sjansen til å se byen fra et lokalt perspektiv, og ikke bare som en turist.

Rommene på V Nesplein er lyse, komfortable og innredet med designsenger, noe som bidrar til å sette et luksuriøst preg på oppholdet ditt. Hvis du vil prøve en utsøkt typisk Amsterdam-frokost, er restauranten The Lobby det rette stedet. På dette stilige og moderne spisestedet kan du lade opp batteriene eller slappe av etter en dag med sightseeing. Er du heldig, kan du dessuten kapre deg en plass foran peisen.

Hotel V Nesplein

Topprangert
Amsterdam
9.4 Fantastisk (1316 anmeldelser)

The College Hotel

1/4

The College ligger midt i museums- og motekvarteret, en kort spasertur fra Rijksmuseum og Van Gogh-museet. Den gode beliggenheten betyr at du kan komme deg til teatre, kinoer og P.C. Hooftstraat, den kjente shoppinggaten, til fots.

Det spesielle med dette hotellet er at det opprinnelig var en skole på slutten av 1800-tallet, og på sett og vis har det denne funksjonen også i dag. Personalet består av studenter i hotellfaget fra ulike skoler. De får muligheten til å lære seg hvordan det er å jobbe på og drive et boutiquehotell. Når du går rundt i lokalene på The College får du inntrykk av at du er på et gotisk slott med stilfull og moderne innredning.

The College Hotel Amsterdam

Amsterdam
8.5 Fantastisk (1337 anmeldelser)

ibis Amsterdam Centre Stopera

1/4

Dette hotellet har en svært sentral beliggenhet, men det ligger også i et av de roligere områdene i Amsterdam. På seks minutters gange befinner du deg i hjertet av det jødiske kvarteret. Rembrandtmuseet og Sjøfartsmuseet ligger også i nærheten. Fra hotellet er det dessuten kort vei til sentralstasjonen. Bare ta t-banen fra stasjonen rett rundt hjørnet.

ibis Amsterdam Centre Stopera har standardrom utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter, mens Premium-rommet har vakker utsikt over en kanal og de tradisjonelle nederlandske husene. Her kan du også sjekke ut frem til kl. 12. Den beste måten å oppleve Amsterdam på er utvilsomt fra sykkelsetet, så hvorfor ikke benytte deg av hotellets sykkelutleie?

Ibis Amsterdam Centre Stopera

Topprangert
Amsterdam
8.5 Fantastisk (2808 anmeldelser)