Spania

De 10 beste strandhotellene i Spania

Sol, varme, lange sommerdager og viktigst av alt: ferie! Sommeren er her, og det er opp til deg å velge hvor du skal feriere på årets beste dager.

Vi har satt sammen en liste over de beste strandhotellene i Spania i 2018. Du trenger ikke å bekymre deg om å finne hotellet som passer deg best. Vi presenterer nemlig ett overnattingssted for hver av Spanias regioner med strandlinje, som har fått positiv tilbakemelding fra trivagos brukere. Har du kofferten klar? Nå begynner ferien!

Kanariøyene: Red Level på Gran Meliá Palacio de Isora

1/4

Hotell Red Level Gran Meliá Palacio de Isora er selve definisjonen på luksus. Hotellet ligger rett ved Atlanterhavet, med gigantiske Teide i bakgrunnen, i et genuint og idyllisk paradis med det perfekte klimaet. Dette hotellet er kun for voksne og har løftet resortkonseptet til et helt nytt nivå. Her finner du flere restauranter med internasjonal mat, først og fremst Restaurant Dúo, samt sju barer. I tillegg finner du her et spa med mer enn 2 000 kvadratmeter dedikert utelukkende til fysisk omsorg og trivsel, og det største saltvannssvømmebassenget i Europa, , som er mer enn 5 000 kvadratmeter stort. Her kan man ta del i sportsaktiviteter som for eksempel yoga, pilates, bueskyting, spinning og mer. Og på kveldstid tilbyr hotellet underholdning med temafester … trenger du noe mer?

Gran Meliá Palacio de Isora Resort

Topprangert
Guía de Isora
8.6 Fantastisk (2773 anmeldelser)

Catalonia: Trias

1/4

I byen Palamós finner du det beste strandhotellet i Catalonia. Hotel Trias har rom som er badet i vakkert lys, hvor man kan beundre den utrolig vakre katalanske delen av Middelhavet. Kulturpersonligheter som Ava Gardner og Truman Capote var trofaste gjester her. Sistnevnte skrev faktisk boken «Med kaldt blod» mens han bodde her. Det utendørs svømmebassenget og terrassen her blir garantert favorittstedene dine, og restauranten overgår selv dine villeste kulinariske forventninger. Husk å ta en tur innom La Corniche, en strandklubb med en unik karakter.

Hotel Trias

Topprangert
Palamòs
8.8 Fantastisk (488 anmeldelser)

Cantabria: Gran Hotel Sardinero

1/4

Den berømte Sardinero-stranden, som ligger i den kantabriske hovedstaden, ligger like ved overnattingsstedet med samme navn. Gran Hotel Sardinero har blitt et symbol for byen, like mye på grunn av historien som for den fantastiske servicen og de uforglemmelige omgivelsene her. Rommene er lyse og elegante og har alt du trenger for å gjøre oppholdet til en drøm. Hotellrestauranten er kjent for sine utsøkte måltider tilberedt av sesongbaserte råvarer. Dette overnattingsstedet er et sikkert valg for deg som vil besøke Santander.

Gran Hotel Sardinero

Topprangert
Santander
9.3 Fantastisk (992 anmeldelser)

Murcia: El Secreto del Agua

1/4

Luksus, moderne, ro, eksklusivt … dette er bare noen få av ordene som kan beskrive El Secreto del Agua, et feriekompleks helt i strandkanten langs Mar Menor. Dette overnattingsstedet er det beste valget for total avslapning hvis du har lyst til å bo like ved havet. Leilighetene har alt du trenger for maksimal uavhengighet: Her finner du wi-fi, fullt utstyrt kjøkken, klimaanlegg og, kanskje viktigst av alt: Overnattingsstedet ligger praktisk talt rett på stranden.

El Secreto del Agua

La Manga
9.0 Fantastisk (176 anmeldelser)

Valencia: Balandret

1/4

Ingen er bedre til å skape ekte middelhavsstil enn interiørarkitekten Carlos Serra, som med sin utmerkede smak har fylt Hotel Balandret med karakter og personlighet. Dette overnattingsstedet regnes for å være et av de beste strandhotellene i Spania, og er designet i en avantgardestil som trollbinder gjestene. Fliser, stråmatter, treverk og marmor er alle materialer som skaper en varm og komfortabel atmosfære og som minner oss på at vi er i Valencia. Rommene og suitene her er imponerende og innbydende. Restaurantene tilbyr herlige retter, og hotellets beliggenhet er rett og slett helt perfekt. I tillegg er de ulike aktivitetene her både spennende og morsomme. Det er vanskelig å matche dette hotellet.

Hotel Boutique Balandret

Topprangert
Valencia
9.2 Fantastisk (713 anmeldelser)

Andalucía: Marbella Club

1/4

Man kan ikke fortelle fiffens historie uten å snakke om Marbella Club Hotel. Dette spektakulære overnattingsstedet har vært et tilfluktssted for kjendiser som Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Sean Connery og fyrst Rainier av Monaco, blant mange andre. De klassiske og elegante rommene tilbyr den nyeste teknologien og maksimal komfort. Hvis du ønsker litt privatliv, har hotellet leilighetssuiter og villaer med private hager og svømmebasseng, også med personlig service. Nyt gastronomiske delikatesser tilberedt av kokken Juan Gálvez, og ta vare på kroppen på Marbella Club Thalasso Wellness, der du finner et bredt utvalg av terapier og behandlinger. Hvis du liker golf, tennis eller ridning, er Marbella Club Hotel et paradis på jord.

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

Topprangert
Marbella
8.8 Fantastisk (365 anmeldelser)

Balearene: Hotel Melbeach

1/4

Det er ingenting som er bedre enn å våkne opp til det intense, blå Middelhavet hver morgen. Melbeach, et hotell kun for voksne, ligger helt i strandkanten og tilbyr deg dette og mye mer. Velg rommet eller suiten som best passer behovene dine, og smak det beste fra det baleariske kjøkken i hotellets sofistikerte restaurant. Du kan også nyte sløve dager i spaet og få kropp og sjel på bølgelengde. Og kanskje viktigst av alt: la deg forføre av Canyamel-stranden, som ligger i fantastiske omgivelser der det krystallklare vannet er en kilde til evig glede.

Melbeach Hotel & Spa - Adults Only

Topprangert
Canyamel
9.5 Fantastisk (533 anmeldelser)

Galicia: Gran Talaso Sanxenxo

1/4

Det er flere måter å beundre Silgar-strandens unike skjønnhet på, men på Gran Talaso Sanxenxo blir oppholdet enda mer uforglemmelig. Overnattingsstedet har en enestående beliggenhet som gjør det helt umulig ikke å kose seg her. De vakkert innredede rommene har fantastisk utsikt over stranden og Pontevedraelvens munning. Restauranten tilbyr det beste fra det galisiske kjøkken, og her tilberedes tradisjonelle retter fra de ferskeste ingrediensene på markedet. Men det mest imponerende er Talaso, som virkelig er et tempel for avslapning og hvile. Du vil vel ikke gå glipp av dette?

Gran Talaso Hotel Sanxenxo

Topprangert
Sangenjo
8.6 Fantastisk (99 anmeldelser)

Asturias: Hotel Villa Rosario II

1/4

Ribadesella er det viktigste strandstedet i Asturias, og både Hotel Villa Rosario og området det ligger i er blant kronjuvelene i det nordlige Spania. Dette moderne overnattingsstedet ligger helt i strandkanten langs Biscayabukten. Det har direkte tilgang til Santa Marina-stranden og deler hagen og tjenestene med det elegante Villa Rosario-palasset, en unik og vakker bygning i indisk stil. De 16 hotellrommene skiller seg ut med sin funksjonelle og elegante dekorasjon, utformet for å tilby den beste roen det er mulig å få på ferie. Restauranten og terrassen her blir nok favorittstedet ditt når du vil nyte solnedgangen i godt selskap. Denne gangen trenger ikke kjæledyret ditt bli hjemme! På Hotel Villa Rosario II kan den firbente bestevennen din hygge seg også.

Hotel Villa Rosario II Edificio Moderno

Topprangert
Ribadesella
9.2 Fantastisk (186 anmeldelser)

Baskerland: Saiaz Getaria

1/4

I byen Getaria, langs Gaztetapekysten, står et gotisk tårn som er mer enn 500 år gammelt. I dag huser tårnet et av de vakreste og mest interessante hotellene i den nordlige delen av landet, Saiaz Getaria. Nyt oppholdet i de vakre rommene med havutsikt, der du kan forestille deg hvordan sjømennene tidligere navigerte Biscayabukten. Vannsportentusiaster har mange muligheter her, og besøkende som liker de finere ting i livet har gjort et godt valg, siden regionens mat- og vinkultur er en opplevelse i seg selv.

Saiaz Getaria Hotela

Topprangert
Getaria
9.3 Fantastisk (177 anmeldelser)