Paris

De 10 beste hotellene for en romantisk natt i Paris

Paris er kjent som romantikkens by for mange, men når man skal planlegge en romantisk weekend så kan det være vanskelig å finne det perfekte hotellet når det er tusenvis å velge i…

Fortvil ikke! Vi på trivago vil hjelpe deg med å finne hotellet som kan imponere din kjære.

Enten det er et «jeg elsker deg også«, eller et «ja«, eller kanskje bare en natt i «50 shades of grey» stil du er ute etter, så har vi hotellet for deg.

Grand Pigalle

1/2

Sjekk inn med din kjære på dette sjarmerende hotellet i romantiske Montemartre. Hotellet passer fint inn i omgivelsene med sitt enkle og lekre design.

Området er perfekt for de som er ute etter den franske romantikken man ser på film, med berømte Moulin Rouge og det passende «Musée de la Vie Romantique» (museum om det romantiske liv) rett rundt hjørnet!

 

Grand Pigalle Experimental

Topprangert
Paris
9.4 Fantastisk (691 anmeldelser)

Legend Hotel

1/2

Legend Hotel ligger i Saint-Germain-des-Prés, og med bare 25-minutters gange så er du ved Louvre og Notre-Dame katedralen.

Hotellets innredning oser av sensualitet, så dette burde sette fart på sakene! Det 4-stjerners boutique-hotellet har bare 38 hotellrom, hvor de kombinerer moderne møbler med varme farger.

Legend Hôtel Paris

Topprangert
Paris
9.0 Fantastisk (2368 anmeldelser)

Le Lapin Blanc

1/2

Sjekk inn på Le Lapin Blanc for en tur tilbake til 1950-tallet.

Hotellets lekre innredning i lyse farger og med vintage møbler er ideell for dere som setter pris på litt gammeldags romantikk!

Le Lapin Blanc ligger bare 600 meter fra Notre-Dame katedralen og 900 meter fra Louvre, og er dermed et ypperlig oppholdssted for de som vil utforske Paris.

Hotel le Lapin Blanc

Topprangert
Paris
9.4 Fantastisk (2161 anmeldelser)

Hidden Hotel

1/2

Hidden Hotel ønsker å la sine gjester glemme at de er i hektiske Paris, ved å la sin innredning i naturlige farger og materialer skape en rolig stemning.

Men selv om man kanskje unnslipper litt av Paris inne på hotellet, så er noen av de mest populære severdighetene rett utenfor.

Både Triumfbuen og den kjente handlegaten, Champs-Élysées, ligger 5-minutters gange unna.

Etter en lang dag med sightseeing kan man ta seg et deilig bad i badekaret laget av stein. Det er plass til to!

Hidden Hotel

Topprangert
Paris
9.4 Fantastisk (2120 anmeldelser)

Maison Souquet

1/2

Det mest sexy hotellet på denne listen er uten tvil Maison Souquet, som ligger i Montmartre.

Som et tidligere bordell fra Belle Époque-tiden, så tilbyr luksushotellet 20 hotellrom som alle er unike med forskjellig interiør.

Ekstravagant er ordet som best beskriver stilen.

I tillegg til den unike stilen, så tilbyr hotellet innendørs svømmebasseng, spa med Hamam-behandlinger, og vinterhage.

Maison Souquet, Hotel & Spa

Topprangert
Paris
9.6 Fantastisk (493 anmeldelser)

La Parizienne

1/2

Boutique-hotellet La Parizienne er med sitt lekre design en utmerket oase å trekke tilbake til etter å ha utforsket Paris’ gater.

Hotellets interiør er designet av kunstneren Marta Fonfara, som har latt seg inspirere av det hun elsker mest ved Paris.

Hotellet ligger 10-minutters gange fra Palais du Luxembourg og den flotte tilhørende parken. Montparnasse og Rennes Street er bare 3 minutters spasertur unna.

Hôtel La Parizienne

Paris
8.2 Veldig bra (583 anmeldelser)

Henriette

1/2

Det sjarmerende boutique-hotellet Henriette ligger i et rolig strøk, ved Mouffetard-gaten, og 10-minutters gange fra Latinerkvarteret.

Hver av de 32 hotellrommene har en unik innredning, som kombinerer en vintage stil med lyse og duse farger.

Hotellet har også en liten bakgård hvor man kan nyte frokosten, noe man ikke kan finne hos alle hoteller i storbyen.

Hôtel Henriette

Topprangert
Paris
9.2 Fantastisk (1743 anmeldelser)

Hotel Angely

1/2

Hotel Angeley ligger med kort avstand til Marais området og Canal Saint-Martin. Place de la République er en 5-minutter spasertur unna. En utmerket plass for å utforske nye deler av Paris!

Men, hvis dere er ute etter å tilbringe mer tid på hotellrommet enn i byen så kan hotellsuiten «Diamond Lovers Suite» være noe for dere.

Med en rund seng som har lamper formet som skyer og et badekar midt i rommet med glitrende perler som forheng, så er stemningen for kvelden (eller dagen) satt!

Albert's Hotel

Topprangert
Paris
8.7 Fantastisk (875 anmeldelser)

Design Sorbonne

1/2

Se for deg å våkne opp med en utsikt over Paris’ mange hustak. Hvis du sjekker inn på Design Sorbonne får du nettopp det.

På «Design top floor» rommet får gjester utsikt over Panthéon og Sorbonne ikke bare fra sengen, men også fra det lekre badekaret i rommet. Jardin de Luxembourg ligger også bare 2 minutter fra hotellet.

Alle rommene er innredet i friske farger og med vakre detaljer. Nyt et glass champagne i badekaret eller noen hjemmelagde croissanter i sengen!

Hotel Design Sorbonne

Paris
8.4 Veldig bra (1611 anmeldelser)

Hotel Du Temps

1/2

Vil du kombinere romantikk med shopping? Da kan Hotel du Temps være midt i blinken for deg!

Det sjarmerende lille hotellet med sine 22 hotellrom ligger nemlig bare 1 km fra det berømte kjøptesenteret Galeries Lafayette.

Tropisk mønster og lyse rom pryder hotellet som byr på en intim og koselig stemning – perfekt å trekke seg tilbake til når handleposene er fulle og sengen lokker.

Hôtel du Temps

Paris
8.1 Veldig bra (403 anmeldelser)